347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlarrrr
Chelzymm vizen hayırlı olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnnnn

Cok sicak bizim ev daha da sicak bu ne yahu su icinde kaldim butun camlar da acik hic esmiyo

Bu iki gün biraz fazla sicak olcakmis canım ya zorunlu olmadıkça evden çıkmayın falan diyolardi dun aksam haberlerde. Bizim ev normalde cok eser simdi yaprak kipirdamiyo ya

Ptesiden beri cikmiyorum valla insan piser sokakta. Daha da mi sicak olacakmis yandik yandik :))

Öf valla çok sıcak bu ara bizimde gece yatak odamız püfür püfür eserdi şimdi perde kıpırdamıyor. Geçen gün eşim gitmiş gece oturma odasında yatmış uyumuş sabah bir açtım gözümü eşim yok. Dün de sıcak mıcak birlikte uyuduk valla.

bende ılk defa bu gece terlemısım yatakta. hıc esmıyo evın ıcı ya klimayı acmamak için direniyorum valla aksama kuzenlerım oturmaya gelcek ıftardan sonra biraz ıslak kekım var yanına kurabıye mı yapsam sutlu bı tatlı mı yapsam karar veremedım :44:

Hayat sana güzel mercim ama bence kurabiye yap tatlıyla tuzlu iyi gider.

çalışmalar nasıl gidiyor hala işkence çektiriyor mu

Mercicim yao bir irmikli sutlu tatli yaninada bir top dondurma koy ohh serin serinnn.

Lovelycim okuma cok herseyi.Icimdeki his ay sonunda mutlu haberi vereceksin diyor ama lutfen cok okuma su surecte cunku umutsuzluga kaptiran seyler gidisati degistirmeyecek moral bozuklugundan baska o mucize Allahtan canim.Olacak bak goreceksin chelzy demisti diyeceksin.

Kuzucum inşallah bakalım ama olmazsada çok üzülmem bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sonuçta yıllarca bekleyenler var o nedenle üzülmek onlara haksızlık gibi gelir bana hayırlı zamanda sağlıkla gelsin canım.

İnşallah bu ay hayırlı zamandır Chelzyim demişti derim.

Hiçbişeyi okuma yaw boşver sen sadece önüne bak zaten 1 yıl olması için doğal vakit inşallah zamanı gelince gelecek

Aynen canım varsa nasibimizde bu ay olur.

mercim sıcak zaten yemekten sonrada bir şey yenmiyor. damla sakızlı tavuk göğsü yap hafif hafif hemide soğuk bak benimde canım çekti

chelzyvim vizen hayırlı olsun tatlım iyi tatiller olsun şimdiden

lovelym böyle durumlarda çok kafaya takmamalı diye biliyorum bazen her şey psikolojik oluyor akışına bırak hayırlısıyla miniğiniz gelecek inşallah çok bekletmeden

bende sabah eşim gittikten sonra rüyamda ikizlere hamileymişim hayır olsun diyorum o kadar hap içiyorum bu nasıl oldu. uyandım hemen, eşime diyorum bebekle ilgili o kadar şey okursan rüyana girer tabi dedi. burda konuşulanlar bilinç altıma mı girdi naptı

Ahahahha senden de bekliyoruz artık. Hadin arkamdan gel.

Hahaha lovely den beklerken senden gelmesin haber :))))
Hic hazirlik yapma dediler bende mantar kurabiye ye giristim bakalim nasil olcak :) dondurmayi da islak kekle servis yapmayi dusunuyorum bide kuruyemis aldim yeter o kadar hazırlık Kuzenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…