- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
teşekkür ederim kızlar başka sorum kalmadı
cuma günü önce bornova da gezerim. sonra sevgilim gelince alsancaktaki mekanımıza gideriz![]()
ohh maşallah canım
hasret giderirsiniz bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlar başka sorum kalmadı
cuma günü önce bornova da gezerim. sonra sevgilim gelince alsancaktaki mekanımıza gideriz![]()
neresiydi canım :)))
ohh maşallah canım
hasret giderirsiniz bol bol
denizatı kafenin ismi popcorn un yanında
oranın müzikleri tam bizim tarzda
izmire ilk gittiğimizde orayı tesadüfen bulmuştuk sonra bizim mekan olarak kaldı![]()
haftasonu izninde görmek için mi geliceksinn, gel tabi moral olurrr onada
sende görmüşş olursunnnn, kendine gelirsn azıcıkkkkk
biliyorum canım ohh o zaman bian önce geçsin zaman :))
ewt haftasonu zaten 1 gün izinli oluyormuş. artık hangi günse izni o gün gelir akşamınada dönerim diye düşünüyorum.. tabi sevgilim ben gel dememden gelme diyor.
ah ben o hasreti bi yıl dip dibe yaşasam geçiremem ama 2 güne sığdırmak zorundayız herşeyi![]()
olsun canm bunada şükür
onsuzken geçmeyen zaman onun yannda çabucak geçiveriyo ama napalım ben hafta sonu ne çabuk bitti anlamadım bile
hıı biraz zor olurr git gel, istanbul ankarasenin için söylüyordur emnim
bende çok gitmek istiyırum gidip gelmeyi ama inşallah ayarlayabilirimmm![]()
hıı biraz zor olurr git gel, istanbul ankarasenin için söylüyordur emnim
bende çok gitmek istiyırum gidip gelmeyi ama inşallah ayarlayabilirimmm![]()
daha önce aynı şeyi yaptım. babasının sağlık durumundan dolayı ank ya gelmişti bende burdan ank ya gittim mesela. ist sabiha gökçen bize çok yakın sıkıntı olmuyor. ama esenboğa merkeze bayağı uzakta kalıyor. haftasonların müsaitse gidersin sende..
hiç unutmuycam, ben otobüsteyim kızılaya gelmişim haberim yok.. bilmiyorum ki zaten oraları ilkkez uçağa binmiştim. ilkez ank ya gitmişim. sevgilimi gördüm o dışarda ben ötobüste bana daha gitcen mi der gibi bir ifadeyle otobusten ın demeye çalıştı.
evet uzak ama havaşla rahatça gidersinnn, :)
kızlarrrrr onun asker tişörtünü istemişimmm yemin törenindeeeee ,
onu giydim üzerime giyilmekten yamulmuş birazcıkk
üzerine tıraş kolonyasınıda boca etmişşş,
gece onla uyucammmm
oh misssss
daha ne isterim bennnnnnn![]()
hehe bi sıkıntın olursa bana sorabilrsinn, avcumun içi gibi bilirimmm ankarayıııı,
ama bilmeyince olmuyor tabii normalll
bizde adanada öyle oldukkkk balık gibiiii nerde yemek yeniirr
ne yapılır diyee
gt gel öğrenirsinizz![]()
bugün online check in mesajı telefonuma gelince anladım ki aşkıma kavuşmaya sadece 72 saat kalmış![]()
bugün online check in mesajı telefonuma gelince anladım ki aşkıma kavuşmaya sadece 72 saat kalmış![]()
çok tuhafıma gitmişti. otobusler ring yapıyor orda. indiğim yerden tekrar binmiştim. ama ist öyle değil. indiğin yerin karşısından binersin otobuse
sana check-in yapınca mı mesaj geldi yoksa check-in yapmadan önce mi