• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

haftasonu izninde görmek için mi geliceksinn, gel tabi moral olurrr onada
sende görmüşş olursunnnn, kendine gelirsn azıcıkkkkk

ewt haftasonu zaten 1 gün izinli oluyormuş. artık hangi günse izni o gün gelir akşamınada dönerim diye düşünüyorum.. tabi sevgilim ben gel dememden gelme diyor.

ewt haftasonu zaten 1 gün izinli oluyormuş. artık hangi günse izni o gün gelir akşamınada dönerim diye düşünüyorum.. tabi sevgilim ben gel dememden gelme diyor.

hıı biraz zor olurr git gel, istanbul ankara :53: senin için söylüyordur emnim
bende çok gitmek istiyırum gidip gelmeyi ama inşallah ayarlayabilirimmm :50::50:

bende çok gitmek istiyırum gidip gelmeyi ama inşallah ayarlayabilirimmm :50::50:

daha önce aynı şeyi yaptım. babasının sağlık durumundan dolayı ank ya gelmişti bende burdan ank ya gittim mesela. ist sabiha gökçen bize çok yakın sıkıntı olmuyor. ama esenboğa merkeze bayağı uzakta kalıyor. haftasonların müsaitse gidersin sende..

Son düzenleme:

hiç unutmuycam, ben otobüsteyim kızılaya gelmişim haberim yok.. bilmiyorum ki zaten oraları ilkkez uçağa binmiştim. ilkez ank ya gitmişim. sevgilimi gördüm o dışarda ben ötobüste bana daha gitcen mi der gibi bir ifadeyle otobusten ın demeye çalıştı.

daha önce aynı şeyi yaptım. babasının sağlık durumundan dolayı ank ya gelmişti bende burdan ank ya gittim mesela. ist sabiha gökçen bize çok yakın sıkıntı olmuyor. ama esenboğa merkeze bayağı uzakta kalıyor. haftasonların müsaitse gidersin sende..

evet uzak ama havaşla rahatça gidersinnn, :)

kızlarrrrr onun asker tişörtünü istemişimmm yemin törenindeeeee ,
onu giydim üzerime giyilmekten yamulmuş birazcıkk
üzerine tıraş kolonyasınıda boca etmişşş,
gece onla uyucammmm
oh misssss
daha ne isterim bennnnnnn :52::52::52:

hiç unutmuycam, ben otobüsteyim kızılaya gelmişim haberim yok.. bilmiyorum ki zaten oraları ilkkez uçağa binmiştim. ilkez ank ya gitmişim. sevgilimi gördüm o dışarda ben ötobüste bana daha gitcen mi der gibi bir ifadeyle otobusten ın demeye çalıştı.

hehe bi sıkıntın olursa bana sorabilrsinn, avcumun içi gibi bilirimmm ankarayıııı,
ama bilmeyince olmuyor tabii normalll
bizde adanada öyle oldukkkk balık gibiiii nerde yemek yeniirr
ne yapılır diyee
gt gel öğrenirsinizz:46::46:

evet uzak ama havaşla rahatça gidersinnn, :)

kızlarrrrr onun asker tişörtünü istemişimmm yemin törenindeeeee ,
onu giydim üzerime giyilmekten yamulmuş birazcıkk
üzerine tıraş kolonyasınıda boca etmişşş,
gece onla uyucammmm
oh misssss
daha ne isterim bennnnnnn :52::52::52:

havaş değilde direk kızılaya otobus var. havaş ulus a kadar gidiyor.

hehe bi sıkıntın olursa bana sorabilrsinn, avcumun içi gibi bilirimmm ankarayıııı,
ama bilmeyince olmuyor tabii normalll
bizde adanada öyle oldukkkk balık gibiiii nerde yemek yeniirr
ne yapılır diyee
gt gel öğrenirsinizz:46::46:

çok tuhafıma gitmişti. otobusler ring yapıyor orda. indiğim yerden tekrar binmiştim. ama ist öyle değil. indiğin yerin karşısından binersin otobuse

bugün online check in mesajı telefonuma gelince anladım ki aşkıma kavuşmaya sadece 72 saat kalmış :16:

çok tuhafıma gitmişti. otobusler ring yapıyor orda. indiğim yerden tekrar binmiştim. ama ist öyle değil. indiğin yerin karşısından binersin otobuse

yani bizede öyle ama kızılay merkez olduğu için çoğu sefer kızılayda son yolcusunu bırakır aynı yerden yolcusunu alır yine devam eeder
havaşta dediğin gibi ulusa götürüyor bi farkı olmuyor ama dediğin daha iyi onun kzıılaya götürdüğünü bilmiyordum orası daha merkeziii
ona binmen daha iyi olurr

Back
X