- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bu arada kızlar ziyaretçi sayımız şu an 10
Ben bu mesajı yazdıktan sonra 3e düştü
yazıyı görünce kaçmışlar
gizlden gizliden okucaklarına sohbete katılsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kızlar ziyaretçi sayımız şu an 10
Ben bu mesajı yazdıktan sonra 3e düştü
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Gerçekten verilmiş sadakam varmış. Bir de siz siz olun şu nişanlıyken falan arkadaşlarınızın söylediklerine çok takılmayın. Sağolsun bugün bir arkadaşım dolduruşa getirdi beni, aramızda hiç bir şey yokken sorun oldu. Yarın düzeliriz ona şüphem yokta gereksiz yere hem o orda takıcak şimdi zaten nöbeti var, hem de ben burda keşke öyle demeseydim diye kendimi yedim.
Şırnak' ın Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyonda akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.Şehit askerin Bolu Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye giden birlikte görev aldığı belirtildi. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'nde kaldırılırken, birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kato Dağı'ndaki çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi..
HÜRRİYET.
Yok artık.Bu gece ikimizde gamlı baykuş gibiyiz aaysegul. Önce ben Afyon'daki patlamayı yazdım sonra sen bunu. Allahım hepsini korusun. Ülke nereye gidiyor ya ben bu ülkeye çocuk doğurmak istemiyorum. Durumu olan gitsin bence terketsin bu ülkeyi, yaşancak hali kalmadı.
Yok artık.Bu gece ikimizde gamlı baykuş gibiyiz aaysegul. Önce ben Afyon'daki patlamayı yazdım sonra sen bunu. Allahım hepsini korusun. Ülke nereye gidiyor ya ben bu ülkeye çocuk doğurmak istemiyorum. Durumu olan gitsin bence terketsin bu ülkeyi, yaşancak hali kalmadı.
Şuan 1. İyice paronaya bağladık biz.![]()
Yazdıklarımızı okudukça korkup askeri varmış gibi aramıza katılmasınlar daaaaayazıyı görünce kaçmışlar
gizlden gizliden okucaklarına sohbete katılsınlar
Babam da der ki vallahi bedelli askerlik mantıklı aslındaYok artık.Bu gece ikimizde gamlı baykuş gibiyiz aaysegul. Önce ben Afyon'daki patlamayı yazdım sonra sen bunu. Allahım hepsini korusun. Ülke nereye gidiyor ya ben bu ülkeye çocuk doğurmak istemiyorum. Durumu olan gitsin bence terketsin bu ülkeyi, yaşancak hali kalmadı.
Haha bende yazarken kendime güldüm ama çok takıldım sahiden bende :)
Yazdıklarımızı okudukça korkup askeri varmış gibi aramıza katılmasınlar daaaaa
Paranoya da son nokta:18:
Babam da der ki vallahi bedelli askerlik mantıklı aslında
Komutanın askerinin yerini söylediği bir ülkede oğlunu ellerinle kurbanlık koyun gibi göndermek yerine paramı feda ederim der
Bu arada Afyondaki şehit sayısının 30larda olabileceğini yazmışlar :S
Babana katılıyorum canım. Şahsen oğlum olursa ve yaş sorunu olmazsa, paramda olmazsa, kredi çeker yatırır dekontumu cebime koyar oğlumuda dizimin dibinde oturtur o soysuzlara yem etmem. Nasılsa bankalar kredi için yarışıyor.
Biz 1 yaştan kaybettik ama kuzeni paralı yapacak bizimkinin büyüüük ihtimal. Bizimki karşıydı gerçi yaş tutsada istemezdi ama şimdi sorsak fikri değişmiştir muhtemelen. Askeriyede kalmak gibi hayali vardı gördü ki komutanları 7 yıldır Şırnakta zorunlu görevde kalmış hala da bitmemiş tekrar gideceklermiş, bir kısmı istifa etmiş zaten görevlerinden vazgeçti bizimkide. Yemin töreni için yanına gittiğimde bayağı dalga geçtim ne oldu aşkım hani kalıyordun orda diye. Yok aşkım kalınır mı ya diyor.
Babana katılıyorum canım. Şahsen oğlum olursa ve yaş sorunu olmazsa, paramda olmazsa, kredi çeker yatırır dekontumu cebime koyar oğlumuda dizimin dibinde oturtur o soysuzlara yem etmem. Nasılsa bankalar kredi için yarışıyor.
Biz 1 yaştan kaybettik ama kuzeni paralı yapacak bizimkinin büyüüük ihtimal. Bizimki karşıydı gerçi yaş tutsada istemezdi ama şimdi sorsak fikri değişmiştir muhtemelen. Askeriyede kalmak gibi hayali vardı gördü ki komutanları 7 yıldır Şırnakta zorunlu görevde kalmış hala da bitmemiş tekrar gideceklermiş, bir kısmı istifa etmiş zaten görevlerinden vazgeçti bizimkide. Yemin töreni için yanına gittiğimde bayağı dalga geçtim ne oldu aşkım hani kalıyordun orda diye. Yok aşkım kalınır mı ya diyor.
aynen canım bende nişanlıma yaşın tutsaydı keşke bedelli yapardın falan derdim hep oda istemezdi ama emnimki onunda şuan fikri değişmiştr