• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Gerçekten verilmiş sadakam varmış. Bir de siz siz olun şu nişanlıyken falan arkadaşlarınızın söylediklerine çok takılmayın. Sağolsun bugün bir arkadaşım dolduruşa getirdi beni, aramızda hiç bir şey yokken sorun oldu. Yarın düzeliriz ona şüphem yokta gereksiz yere hem o orda takıcak şimdi zaten nöbeti var, hem de ben burda keşke öyle demeseydim diye kendimi yedim.

Ahhh o arkadaşlar... =(

Şırnak' ın Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyonda akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.Şehit askerin Bolu Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye giden birlikte görev aldığı belirtildi. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'nde kaldırılırken, birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kato Dağı'ndaki çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi..
HÜRRİYET.

Yok artık.:53: Bu gece ikimizde gamlı baykuş gibiyiz aaysegul. Önce ben Afyon'daki patlamayı yazdım sonra sen bunu. Allahım hepsini korusun. Ülke nereye gidiyor ya ben bu ülkeye çocuk doğurmak istemiyorum. Durumu olan gitsin bence terketsin bu ülkeyi, yaşancak hali kalmadı.

Yok artık.:53: Bu gece ikimizde gamlı baykuş gibiyiz aaysegul. Önce ben Afyon'daki patlamayı yazdım sonra sen bunu. Allahım hepsini korusun. Ülke nereye gidiyor ya ben bu ülkeye çocuk doğurmak istemiyorum. Durumu olan gitsin bence terketsin bu ülkeyi, yaşancak hali kalmadı.

ben kendime ülke bile seçtim geriye gitmesi kaldı :31:

Şırnak' ın Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyonda akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.Şehit askerin Bolu Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye giden birlikte görev aldığı belirtildi. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'nde kaldırılırken, birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kato Dağı'ndaki çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi..

Aynen öyle valla ama ne yazık ki gerçek bunlar ve hergün insanın gözüne soka soka bu gerçekleri unutturmuyor bu bi avuç denen şerefsizler.. O kadr doluyum ki küfürvari yazıyorum kusura bakmayın kızlar

23 yaralı olmuş afyon da
bi köy 600 mt uzaklıkta olmasına rağmen el bombaları köye fırlamış.. haberleri takip ediyorum hep

Haberleri gördüm ve içim parçalandı. Yaralanan Askerlerimizin isimleri daha belli değil. Kim bilir kaç aile benim askerim midir diye telaş içindedir :'( Rabbim yaralı Askerlerimize acil şifa versin, hepsini korusun inşallah.

Hepinize hayırlı geceler (iyi ki burdasınız, dert ortağımsınız)

hepinize iyi geceler kızlar.. 2 günüdr ilaçlarla uyuyorum etkisini göstermeye başladı sanırım ilaç çok uykum geldi.
Hepinizi seviyorum

Kızlar ben burdan askeriyeyle ilgili bilgi vermemeye karar verdim artık. Konuştuk iyimiş der geçerim. İsteyene özelden yazarım çünkü bu pislikler askeriyenin içinde de çok var. Bizimki anlatıyor ilk gün kürtmüş çocuk ben bu kıyafeti giymem demiş. Zaten ben asker kaçağıyım, beni zorla yakaladılar buraya getirdiler demiş. Şehit haberlerini izliyorlarmış tv'den hepsi küfür ediyormuş bu çocuk hiç konuşmuyormuş ama diyor mesela kantinde oturuyor kola almış diyormuş ki gel kardeşim sende iç sen içmezsen ben bunu içemem falan diyormuş. İçlerinde de çok var yani bu cephaneliğin falan patlaması bana çok mantıklı gelmiyor artık heryerdeler içimizdeler bize bunu kabul ettirmeye çalışıyorlar, bunu göstermeye çalışıyorlar. Bana bugünlük yeter gerçekten içim paramparça çok sıkkın bir çok şeye. Yatıyorum, umarım yarın uyandığımda daha fazla şehit vermemiş oluruz. Şimdi annemle konuşuyoruz o da diyor ki iki güne bir facebook profil resmimi değiştiriyorum. Terörü lanetliyoruz yazısını koyuyor. Gerçekten öyle artık bıktım şehit haberlerinden, yetti artık!!!:45:

Şuan 1. İyice paronaya bağladık biz.:9:

Haha bende yazarken kendime güldüm ama çok takıldım sahiden bende :):52:

yazıyı görünce kaçmışlar:1:
gizlden gizliden okucaklarına sohbete katılsınlar
Yazdıklarımızı okudukça korkup askeri varmış gibi aramıza katılmasınlar daaaaa
Paranoya da son nokta:18::27:

Babam da der ki vallahi bedelli askerlik mantıklı aslında
Komutanın askerinin yerini söylediği bir ülkede oğlunu ellerinle kurbanlık koyun gibi göndermek yerine paramı feda ederim der

Bu arada Afyondaki şehit sayısının 30larda olabileceğini yazmışlar :S

kızlar aşkım aradı çok şükür
umudu kesmiştim telefon çalınca korktum birden
çok yorulmuş yavrum ayakları falan yara olmuş kıyamam

Haha bende yazarken kendime güldüm ama çok takıldım sahiden bende :):52:

Yazdıklarımızı okudukça korkup askeri varmış gibi aramıza katılmasınlar daaaaa
Paranoya da son nokta:18::27:

Babam da der ki vallahi bedelli askerlik mantıklı aslında
Komutanın askerinin yerini söylediği bir ülkede oğlunu ellerinle kurbanlık koyun gibi göndermek yerine paramı feda ederim der

Bu arada Afyondaki şehit sayısının 30larda olabileceğini yazmışlar :S

Babana katılıyorum canım. Şahsen oğlum olursa ve yaş sorunu olmazsa, paramda olmazsa, kredi çeker yatırır dekontumu cebime koyar oğlumuda dizimin dibinde oturtur o soysuzlara yem etmem. Nasılsa bankalar kredi için yarışıyor.

Biz 1 yaştan kaybettik ama kuzeni paralı yapacak bizimkinin büyüüük ihtimal. Bizimki karşıydı gerçi yaş tutsada istemezdi ama şimdi sorsak fikri değişmiştir muhtemelen. Askeriyede kalmak gibi hayali vardı gördü ki komutanları 7 yıldır Şırnakta zorunlu görevde kalmış hala da bitmemiş tekrar gideceklermiş, bir kısmı istifa etmiş zaten görevlerinden vazgeçti bizimkide. Yemin töreni için yanına gittiğimde bayağı dalga geçtim ne oldu aşkım hani kalıyordun orda diye. Yok aşkım kalınır mı ya diyor.

Son düzenleme:
Babana katılıyorum canım. Şahsen oğlum olursa ve yaş sorunu olmazsa, paramda olmazsa, kredi çeker yatırır dekontumu cebime koyar oğlumuda dizimin dibinde oturtur o soysuzlara yem etmem. Nasılsa bankalar kredi için yarışıyor.

Biz 1 yaştan kaybettik ama kuzeni paralı yapacak bizimkinin büyüüük ihtimal. Bizimki karşıydı gerçi yaş tutsada istemezdi ama şimdi sorsak fikri değişmiştir muhtemelen. Askeriyede kalmak gibi hayali vardı gördü ki komutanları 7 yıldır Şırnakta zorunlu görevde kalmış hala da bitmemiş tekrar gideceklermiş, bir kısmı istifa etmiş zaten görevlerinden vazgeçti bizimkide. Yemin töreni için yanına gittiğimde bayağı dalga geçtim ne oldu aşkım hani kalıyordun orda diye. Yok aşkım kalınır mı ya diyor.

aynen canım bende nişanlıma yaşın tutsaydı keşke bedelli yapardın falan derdim hep oda istemezdi ama emnimki onunda şuan fikri değişmiştr

Bizimkide askerlikti polislikti içi gider
Çok sever
Özel harekat filan çok istiyordu
Ama tabi zor,çok çok zor
Bi o kadar da kutsal
Ama artık bu ülke sadece 3 şeyden ibaret kan kin nefret
Böyle bi ortamda kimi koruduğunu bilmeden aldığın parayı helal mi diye düşünüp lokmaların boğazına dizilmemesi mümkün mü?
Adam bin bir zorluğa katlanarak doğuya öğretmenliğe gidiyor
Ertesi gün öğreniyor ki öğrencisi dağa çıkmış
Memleketimin korucusu tutmuş İran ajanına bilgi veriyor

Rabbim nasıl bir ülke olduk biz:ssz::ssz::ssz:

aynen canım bende nişanlıma yaşın tutsaydı keşke bedelli yapardın falan derdim hep oda istemezdi ama emnimki onunda şuan fikri değişmiştr

Muhtemelen hepsinin değişmiştir, gördüler kolay olmadığını... Hepinize iyi geceler kızlar ben yatar yarın 07:00'de kalkış yine offf.

Allahım lütfen Kastamonu'dan aldığımız milli piyangolardan büyük ikramiye bana çıksın ve ben de çalışmayım lütfeeeennn.:52:

Bitlis’de yol kesen PKK’lılar 3 aracı ateşi verdi. Akşam saat 18.55 sıralarında Bitlis Baykan karayolunu 30’ncu kilometrede Buzlupınar mevkisinde kesen bir grup PKK’lı araçları durdurup kimlik kontrolü yaptılar. PKK’lılar daha sonra araçlardan indirdikleri vatandaşlara bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra 3 aracı ateşe verdiler. PKK’lı grup olay yerinden ayrıldıktan sonra güvenlik güçlerine haber verildi. Kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlatıldı.

Köşeye mi sıkıştılar yoksa iyice fırsat mı buldular yorum yapamıyorum

Aynen öyle lego... Ben kudurdular diyorum artık. İnşallah sonunda kendi başlarını yer pislikler!

Son düzenleme:
İnşallah yarın bir kötü haber daha almadan güne merhaba deriz. Yastığa başımızı koyuyoruz ama ertesi gün neyle karşılaşacağımız belli değil allahım hepsini korusun, ülkemizide...

İyi geceler...

Son düzenleme:
Back
X