• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim bugün canım felaket çok sıkılıyor. sabah 6 dan beri iş yetiştirmeye çalışıyorum. üstüne sabahın nurun da birsiyle tartıştım. ve peş peşe oldu oldu. birisi 2 saat bekletti. bekletilmeye hiç tahammülüm yok onun sinirine babama çattım. ve bu saat oldu hala çalışıyordum. yorgunluktan sinirden öldüm.
ve en önemlisi bütün bunlar olurken benim ilacım yok. derdimin dermanı yüzünü görünce neşe doluverdiğim sesinin duyunca enerji bulduğum başımı omzuna koyup şöyle kalbini dinleyince bütün dünyayı unutuverdiğim YARİM,HERŞEYİM BİRİCİĞİM YOK...
galiba zaten herşeyin sebebi,:2: bu kadar patlayacak noktaya gelişimiz onların olmayışı...:5:

Hadi hep birlikte önce afyondaki yaralı askerlerimiz için dua edelim sonra da yarın sabah askerlerimizin sesleriyle uyanmak için :1:

Aramıza hoşgeldin :1: Rabbim en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Onlarla birlikte bizde burda askerlik yapıyoruz işte... Konuşcak çok şeyimizin olacağı kesin tekrar hoşgeldin :4:

Kuzum aramamış anladığım kadrıyla hala.. Emin ol sebebi vardır. içi içini yiyodur şu an merak içinde seni düşünüyordur. "İnşallah merak etmiyordur, fırsatımın olmadığını keşke bi dakikada olsa söyleyebilseydim" diye düşüne düşüne uyuyup gitmiştir o yorgunlukla :1:

Hoşbuldum teşekkür ederim. Amin hepimizi, Sevdiği uzakta olanın hele bir de askerdeyse anlatacakları bitmez eminim.

bugün tam 3 kez aradı çok mutlu oldum diyecektim ki patlama olayını duydum

Al işte sinir olmak için bir sebep daha. Rabbim askerlerimizi korusun. nereye gidiyoruz daha ne kadar bu şekilde devam edecek ki

hepimiz dayanıcaz artık başka çare yok yeterki onlar güvende olsunlaR, yeter ki onlar iyi olsunlar aramasalar da olur ... diyorum ama yinede içim bi tuhaf işte.
ama 1 gün sonra yanındayım zaten bol bol hasret gidericem inşallahhh :16:

Kavuş canım ne kadar güzel hasret gider...Aynen yeterki iyi olsunlar diyorum da içim öyle demiyor bazen.Kızıyorum kendime geçiyor sonra.En uç ve en birbirinden ters duyguları aynı anda yaşıyorum gittiğinden beri askere.Bi yeterki iyi olsun aramasın diyorum sonra vay neden arayamıyor diyorum.Ben bile çözemedim kendimi :1: Pimpiriklik ve paranoyaklıkta nirvanayana ulaştım ama onu biliyorum :)

bizde gittiğinden beri günde 2-3 kez konuşuyordk alışmıştm telefonuda yannda şimdi iyiydi
haftaya 2 gün konuşamayabilirz dedi ama bugün napcağndan hiç bahsetmedi ondan merak ettim. zaten ondan çok benm neler yaptğmdan konşyoruz telde pek bişe anlatmıyo

Aramamazlık yapmayıp aramadıysa mutlaka müsait olamamıştır.Yarın arasın tüm sıkıntıları unutursun canım.

benim bugün canım felaket çok sıkılıyor. sabah 6 dan beri iş yetiştirmeye çalışıyorum. üstüne sabahın nurun da birsiyle tartıştım. ve peş peşe oldu oldu. birisi 2 saat bekletti. bekletilmeye hiç tahammülüm yok onun sinirine babama çattım. ve bu saat oldu hala çalışıyordum. yorgunluktan sinirden öldüm.
ve en önemlisi bütün bunlar olurken benim ilacım yok. derdimin dermanı yüzünü görünce neşe doluverdiğim sesinin duyunca enerji bulduğum başımı omzuna koyup şöyle kalbini dinleyince bütün dünyayı unutuverdiğim YARİM,HERŞEYİM BİRİCİĞİM YOK...
galiba zaten herşeyin sebebi,:2: bu kadar patlayacak noktaya gelişimiz onların olmayışı...:5:

içinde bulunduğumuz durum daha güzel anlatılamazdı ki bende aynı ruh hali içindeyim az önce babamı da fırçaladım durduk yerde

benim bile bu kadar içim acıyosa şu an afyonda askerleri olan aileleri falan düşünemiyorum bile Allahım sen hepsini koru şehit haberi almayalım artık...

aynen canım bende de bi asabilik var sorma gitsin
herkesin her yaptığı batıyor sanki insanlara çatıcak yer arıyorum o derece
allah sabır versin bize ne diyelim

içinde bulunduğumuz durum daha güzel anlatılamazdı ki bende aynı ruh hali içindeyim az önce babamı da fırçaladım durduk yerde

işin kötüsü ney biliyor musunuz. sulugözün teki olan ben ota çöpe ağlarım normalde ama yok. birşey oldu bana duygularım bile bir garip oldu. ağlasam açılacam ama içimde herşey. yemin törenine gittim orda bile millet duygulanıp ağladı beni gülme sardı. bir tuhaf oldum yaffff. patlayacam da hayır olsun bakalım

işin kötüsü ney biliyor musunuz. sulugözün teki olan ben ota çöpe ağlarım normalde ama yok. birşey oldu bana duygularım bile bir garip oldu. ağlasam açılacam ama içimde herşey. yemin törenine gittim orda bile millet duygulanıp ağladı beni gülme sardı. bir tuhaf oldum yaffff. patlayacam da hayır olsun bakalım

kendini çok sıktığın için öyle olmuştur vücut korumaya almıştır kendini. bende bi gülüyorum sonra durup dururken ağlıyorum allah sonumuzu hayır etsin ..

mühimmat deposunda nasıl patlama olabilir ki birden bire :44:

Kötü haber duymak istemiyoruz artık bitsin herkes icin bu ızdırap.. Günah değil mı yazık değil mı,, .. Canım yanıyor cok.

Son düzenleme:
öyle bi hale geldi ki durum günde bi doz ilaç alır gibi şehit haberi alıyoruz..

Back
X