- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
bizim kızlar:128:
ne giyeceğimi hangi renk oje süreceğimi saçımı nasıl yapacağımı düşünüp duruyorum
Ta kendisiiii
canım yatıyorum yavaştan iyi geceler yarın görüşürüz
:80:
oyy tatlı telaşlar
tatlı ki ne tatlı
bi ay sonra ilk defa görücem
saatler kaldı uyku tutmaz seni bu gece heyecandan
uyku tutmuyor zaten ama uyumazsam da gözlerim kötü olur
GÜNAYDIN :79:Günaydınnn kızlarrr.
Yemin töreni bugün olan kızlar gözünüz aydınnn inşallah askerlerinizle güzel bi gün geçirirsiniz
Şafak 131
GÜNAYDIN :79:
senin yemin törenin yok mu canım :44:
GÜNAYDIN :79:
senin yemin törenin yok mu canım :44:
Gunydin herkesleree
Bizde yarin artik carsi iZninde ufak capli kendi aramiZda yapicaz yemin torenini:)bir hafta gecikmeli olucak ama olsun.
Aksam 7bucukta yola cikicam.sabah 7gibi orda olucakmisim.kazasiz belasiz gideyimde kac saat olursa olsun.
Su anda okuldayim hala.bide ogleden sonrada toplanti koymus sayin mudurum!! Ne zaman inicem ilceye yol 1 saat,dus al hazirlan ..off.daha yeni mahsul findik kiricam bide yesin cani sıkıldımı :)) 3saatte bunlari nasil yetistiricem ben.giyiceklerime tabiki karar veremedim ..Yetistireyim lutfeeennnnnn:18:
Tripliii canim ben sana demeyi unutmusum bak simdi sen soyleyince geldi aklia.benim sevdicek sizi
gecen hafta gormus kiii.tam anlattigin gibi .seni, sevdicegni bide yanlarinda bi adam vardi dedi o da kayinpederin sanirim:) olurda denk gelirsem derim soylediklerini canim seve seve :))
Aklimda o pastane zaten sabah gideriz yeriz sonrada o dedigin avm ye gideriz.bizim pasa cok gezmeyi sevmiyor oyle dolanmak cok ona gore degil:) otururuz artik.pazar da zaten oglen 12 de otobus( gidince garajd bakicam var mi baska firma daha gec diye.yetmeyecek okadar gorusmek ama hic yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?