347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn kızlarrr.
Yemin töreni bugün olan kızlar gözünüz aydınnn inşallah askerlerinizle güzel bi gün geçirirsiniz

Şafak 131

kızlar günaydın bugün biraz daha iyim herkes hasta iş yerinde dün hepimiz kötüydü bugün iyi oluruz inşallah

bu arada yola çıkan yarenelr gidin ve güzelce gelin yemin töreninde çok duygulanacaksınız

Günaydın kızlar dün ne kadar konuşulmuş tam 20 sayfa okudum anca yazıyorum o yüzden.

Bugün yemin töreni olan yarenler gidin ve sımsıkı kucaklaşın sevdiklerinizle. Çok duygusal anlar ben görünce ağlamaya başlamıştım ve öyle bir sarılıp ağladım ki omzunda hem kavuşma heyecanı, hem onu bakımsız görmek çok üzmüştü beni, zor sakinleşmiştim ama yanında kaldığımız 3 günde çok güzel toplamıştı kendini.

Sizin için günler dursun şuan. Biz bu heyecanı geçen hafta atlattık zaman nasıl geçiyor bugün siz yaşıyorsunuz... Bundan sonrada teslim olmaları kalacak artık usta birliklerine. O da geçti gitti derken zaman kısalacak.

Gunydin herkesleree
Bizde yarin artik carsi iZninde ufak capli kendi aramiZda yapicaz yemin torenini:)bir hafta gecikmeli olucak ama olsun.
Aksam 7bucukta yola cikicam.sabah 7gibi orda olucakmisim.kazasiz belasiz gideyimde kac saat olursa olsun.
Su anda okuldayim hala.bide ogleden sonrada toplanti koymus sayin mudurum!! Ne zaman inicem ilceye yol 1 saat,dus al hazirlan ..off.daha yeni mahsul findik kiricam bide yesin cani sıkıldımı :)) 3saatte bunlari nasil yetistiricem ben.giyiceklerime tabiki karar veremedim ..Yetistireyim lutfeeennnnnn:18:

Canım benim git ve kavuş sende askerine, sonrada gel burda anlat bize. Kastamonu çok güzel yolun ortasından geçen dereye bayılacaksın, çoook uzun bir dere. Ayrıca çoook temiz bir şehir yerde sigara izmariti bile görmedik biz. Merkezde Arı pastanesi var, bizimkini yemin töreninden çıkardığımız gün açılışı vardı oranın. Orda kıymalı börek mutlaka yiyin bayılacaksınız hayatımızda yediğimiz en güzel kıymalı börekti. Ben kartını aldım oranın kargoyla İzmir'e göndermelerini bile düşünmedik değil.

Bu arada 1.92 boyunda sarışın kaşı seyrek kafası kel, yüzü bebek birini görürsen bil ki o benimkisi. Onu çok sevdiğimi söyle.

Hayırlı yolculuklar diliyorum.

Tripliii canim ben sana demeyi unutmusum bak simdi sen soyleyince geldi aklia.benim sevdicek sizi
gecen hafta gormus kiii.tam anlattigin gibi .seni, sevdicegni bide yanlarinda bi adam vardi dedi o da kayinpederin sanirim:) olurda denk gelirsem derim soylediklerini canim seve seve :))

Aklimda o pastane zaten sabah gideriz yeriz sonrada o dedigin avm ye gideriz.bizim pasa cok gezmeyi sevmiyor oyle dolanmak cok ona gore degil:) otururuz artik.pazar da zaten oglen 12 de otobus( gidince garajd bakicam var mi baska firma daha gec diye.yetmeyecek okadar gorusmek ama hic yoktan iyidir.

Evet canım kayınpederimdi yanımızdaki. Nerde görmüş çok şaşırdım biz o kadar çok gezdikki. Geçen haftada çarşı iznine çıktılar tabi.

Arı pastanesinin biraz ilerisi avm, hemen köşesinde kahveci hacı baba var çok güzel bir yer ama sabah akşam full çekiyor. Biraz daha ilerleyip karşıya geçincede öğretmenevi geliyor.

Öğretmenevinin olduğu yerde kocaman bir park ve kafe var, yanılmıyorsam Susak Cafe'ydi, yolada Susak Cafe diye tabela koymuşlar ordan yukarı doğru devam edeceksin. Biz Susak Cafe'de falan da oturduk, dondurması çok kötü, limonatası hazır limonata. Serinlik bakımından güzel sadece ağaç altında gölge yerleri var ama birşey yemek içmek için merkezi tercih edin derim. Park çok güzel bir tane şişme havuz bile yapmışlar çocuklar birşeylere biniyor. Kalabalık oluyor öğlen falan. Kalacağın yer çok güzel yani merkezde sayılır. Daha ileri gittikçe yemek yeme yerleri falan azalıyor tabi. Güzel apartmanlar var o susak cafe tabelasının hizzasında, o büyük dereye bakıyor. Avcumun içi gibi öğrendim artık.

Son düzenleme:
sevgilim aradı sabahh arkadaşının telefonundan.. yanına gelicem dedim yok gelme kimseyi görmeye dayanamam dedi.. gelsen gönderemem dedi. çok kırıldım.. çok üzüldüm. üzülmemi istemiyorsan gelme diyor bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…