347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy sennle aynı yerdemiydi askerin ne kadar güzel

o zamnda bize beklerim canım

canım benimm çok teşekkür ederim eksik olma... Zamanı yaklaşsın çok irtibata geçerim zaten seninle oralar hakkında soracağım çok şey olcak şimdiden başını ağrıtmıyayım diye kasımı bekliyorum
Ama çok mutlu oldum en azından orda yalnız olmayacağımı biliyorum artık çok sağol:128:

baş ağrıtma ne demek canım estafirullah seve seve dinlerim her zaman
yardım edebilirsem asıl bana ne mutlu

baş ağrıtma ne demek canım estafirullah seve seve dinlerim her zaman
yardım edebilirsem asıl bana ne mutlu

Çok teşekkür ederim canım benim inan çok mutlu oldum. Burda böyle bir ortamda birbirini anlayan ve mutluluğu-üzüntüsü en önemlisi amacı aynı olan insanların içinde olduğum için çok huzurluyum. Kısa zamanda olsa desteğin bu boyutlarınıda gördük artık. Demek ki sadece sanal ortamda kalmycak bu kader ortaklığı
İyi ki varsın, iyi ki varsınız

teşekkür ederim canım. inşallah şafaklar bittikten sonrada görüşürüz
bende buraya girdiğim zaman huzur buluyorum sanki, burda konşmak çok iyi geliyor
iyi ki bulmuşum bende burayı
aslında böyle sitelerde falan yazma huyum yoktu ama okuyunca çok içten geldi herşey ilk baş sessiz sessiz takip ettim en son dayanamadım iyiki üye olmuşum

İnşallah görüşürz canım o kadar zaman birbirimizi burda avutcaz. Baksana üzüntümüz de olsa ilk burdan paylaşıyoruz. Aynı şekilde en basiti konuştuktan sonra bile mutluluumuzu yine birbirimizle paylaşıyoruz. Farketmedn bi aile oluyoruz asılnda.
Bende ilk zamanlar ziyaretçi olarak takıldım ama dayanamadım daha fazla. İyi ki burdayım

evet canım annemle ve en yakın arkadaşlarımla bile bu kadar konuşamıyorum burası terapi gibi resmen

evet canım annemle ve en yakın arkadaşlarımla bile bu kadar konuşamıyorum burası terapi gibi resmen
Bizim kızlar diye boşuna demiyorum
Bişe olduğu zaman bizim kızlar diye bahsediyorum da burdan. Dün aşkımla konuşuyorkende söyledim bizim kızlar diye bi konudan bahsediyorduk çok şaşrıdı hemen bizim kızlar mı oldunuz diye hatta o kadar şaşırdı ki haftasonu açıp okuycam şu bizim kızlar neler yazıyomuşsunz diye de espiri yaptı

bizim kızlar:128:

ne giyeceğimi hangi renk oje süreceğimi saçımı nasıl yapacağımı düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…