• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam Can'lar, nasılsınız

Chelzy kastamonuya gidiyormuşsun yolun açık olsun, gittiğin yere benden de selam götür. Tripliii yazdıklarını okudum nasıl içim gitti bir bilsen o dediğin yerleri bende Sevdiğimle gezebilsem, Onunla aynı şehrin havasını içime çekebilsem :5:

Yarim askeriyenin yemeklerini yemiyor kantindekilerle geçiştiriyor. Benimde yediklerim boğazımı diziliyor her seferinde, yiyemiyorum.
Benim canım ailem sağolsun, her konuda önüme engeller koyuyor. Yarim'in yanına ne zaman giderim belli değil. Kısa da olsa görmek istiyorum, halimi kimseye anlatamıyorum. O'na en çok ihtiyacım olduğu zaman da ulaşamıyorum. (Ey askerlik çabuk bit ) :14:

Canım inşallah önündeki tüm engeller kalkarda sende sevdiğini en kısa zamanda sıkı sıkı sararsın. İnan ki iyi olduklarını bilmek bile bize yetmeli diye düşünüyorum şu son olaylardan sonra.

Kızlar iki gün gelemem netre sanırım yarın aöf tek ders sınavım var bana sans dileyinde bitsin şu okul kendinize dikkat edin görüşmek üzere:3: Bensiz fazla kaynatmayın:3::3:

Tripli ben seni evli sanıyordum,üzülüyordum evde yapayalnız kalıyorsun diye :)

Nişanlıyım canım ben ama her konuya rahatça maydonoz olabilmek için evli yapmıştım durumumu. Çoğu kişi evli bilir yani gerçi evli de sayılırım 9 ay sonra düğünüm var allah nasip kısmet ederse.

Kızlar iki gün gelemem netre sanırım yarın aöf tek ders sınavım var bana sans dileyinde bitsin şu okul kendinize dikkat edin görüşmek üzere:3: Bensiz fazla kaynatmayın:3::3:

İnşallah geçersin tatlım. Tek dersten kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Biz tek ders yüzünden evliliğimizi, dolayısıyla askerliği de ertelemiştik geçen sene. Çok şükür ki bu sene geçtiğini öğrenir öğrenmez 2 gün sonra askerlik şubesinde aldı soluğu bizimki ve şimdilik planlarımız istediğimiz gibi ilerliyor 1 yıl gecikmeli de olsa.

Bu arada sık kullanılanlara son kaldığın sayfayı eklersen okuman daha kolay olur.

Nişanlıyım canım ben ama her konuya rahatça maydonoz olabilmek için evli yapmıştım durumumu. Çoğu kişi evli bilir yani gerçi evli de sayılırım 9 ay sonra düğünüm var allah nasip kısmet ederse.

anladım canım, Allah gönlüne göre versin her şeyi :16:
hayırlısıyla bitirip gelsinler de kavuşun sizde :)

Hepimizde bir mecburiyet var tabi ki ben de İzmir'e işime dönmek zorundaydım, o da birliğine. Seni anlıyorum tabi ki görmek istiyorsun ama gelme diyorsa bir bildiği vardır. İyice sor bakalım canım neden gelmemi istemiyorsun ikimize de moral olur ben çok özledim falan de mantıklı bir açıklaması olursa gitmezsin. O izin kullanacak mı? Dağıtım iznine falan en azından gelebilecek mi bilmiyorum aynı şehirlerdemisiniz ama...

izin kullanmadı... direk gitti.. ben ist deyim ank ya yakın sayılır sonuçta. günü birlik uçakla gidip dönebilirim sıkıntı olmaz..

Bir çoğu daha gitmedi ki belli olsun.

canım bazılarımızn askeri geçen pazar teslim oldu ya usta birliklerine ondan dedm bide bizimki görevlerimizi dağıttılar diyince ondan sordum yoksa bugünlerde yemin töreni olan yarenler var biliyorum geçen hafta biz kavuştuk bu haftada onlar şu sayılı günlerimiz bi geçsede temelli kavuşsak sevdiklerimize.

Evet kıbrısta canımm bakalım alışır inşallah... çok tatsız konuşuyorr.. birde acemiliği manisa idi çok sık görüşüyorduk şimdi oraya gidince ziyaretler falan bitti tabi galiba birazda o yüzden nazlanıyor gelmeme çok alışmıştı...banada çok zor geliyor su koyvermek üzereyimmm...su konusuda evet sorun banyo zaten içme suyunda dedğin gibi yapıyorlarmışş...aramak cok sıkıntı bide az arıyor ve cok kısa konusuyoruz..:((( doyamıyorum ki iki cümleyle benn yaaaa:(((( özledimm galiba çokk benn

canım o sıkıntıyı biz öğrenciykende yaşardık ya ankesörlü azdır sıra gelmez,sıra gelir telefon ingilizce bir uyarı verir saçma sapan yani tam sıra sana gelir bozulur lanet şey bide konuşurken- çokğunlukla hava rüzgarlıyken -ses gelip gitmez amaan vs.yani telefon girdirmedimi askerin genelde telefonları olur askerlerin benim arkadşlarım askeriyeden sevgilileri vardı mesajlaşıp dururlardı da ondan sordum bu arada sana takma alışır diyorum ama bende aynı durumdayım telefonde konusurken on dakkanın beş dakkası sesim geliyomu aşkım demekle geçiyor canım böyle böyle geçircez heralde bu günleri yaa sizin şafak kaç ?

izin kullanmadı... direk gitti.. ben ist deyim ank ya yakın sayılır sonuçta. günü birlik uçakla gidip dönebilirim sıkıntı olmaz..

Ayy ne güzel çok yakınmışsınız canım. Sen sor bakalım neden gitmeni istemiyormuş? Belki geçerli sebepleri vardır dicem ama seni de anlaması gerek doğal olarak özlüyorsun.

canım bazılarımızn askeri geçen pazar teslim oldu ya usta birliklerine ondan dedm bide bizimki görevlerimizi dağıttılar diyince ondan sordum yoksa bugünlerde yemin töreni olan yarenler var biliyorum geçen hafta biz kavuştuk bu haftada onlar şu sayılı günlerimiz bi geçsede temelli kavuşsak sevdiklerimize.

Evet bazıları erken gitti genelde acemilik süresi 28 ile 30 gün arasında değişiyormuş. Bizde geçen hafta bugün elele geziyorduk ama bizimkilerin 2 hafta daha kalması gerekiyormuş işte acemilikten sonra o süreyi tamamlamaları lazımmış onun da bir haftası geçti çok şükür ve bizimki şuan daha rahat. Hiç uzun konuşamıyorduk şimdi 30- 50 dakka konuştuğumuz oluyor. Günde bir kere arardı artık 2 kere arıyor 10- 15 dakka konuşuyoruz her aradığında inş. usta birliğindede rahat ederler.

Ayy ne güzel çok yakınmışsınız canım. Sen sor bakalım neden gitmeni istemiyormuş? Belki geçerli sebepleri vardır dicem ama seni de anlaması gerek doğal olarak özlüyorsun.

sorduğumda.. ben seni görmeye dayanamam.. kimseyi istemiyorum.. burası çok kötü.. havaalanına cok uzaak nasıl geliceksın... dağın başında kalıyor.. bende kızılaya 1 saatmış dedim öğrendim sordum.. hep böyle gıcıklık yapıp beni verem ediyor... birkerede ewt dese şaşarım.. üzülmesin die birşey demedim ama sabrımı taşırırsa kötü oluyor.

Son düzenleme:
canım o sıkıntıyı biz öğrenciykende yaşardık ya ankesörlü azdır sıra gelmez,sıra gelir telefon ingilizce bir uyarı verir saçma sapan yani tam sıra sana gelir bozulur lanet şey bide konuşurken- çokğunlukla hava rüzgarlıyken -ses gelip gitmez amaan vs.yani telefon girdirmedimi askerin genelde telefonları olur askerlerin benim arkadşlarım askeriyeden sevgilileri vardı mesajlaşıp dururlardı da ondan sordum bu arada sana takma alışır diyorum ama bende aynı durumdayım telefonde konusurken on dakkanın beş dakkası sesim geliyomu aşkım demekle geçiyor canım böyle böyle geçircez heralde bu günleri yaa sizin şafak kaç ?

bizim şafak 125 canım.. telefon götürmedi ama orada akrabası var içeri sokmaya calısıcam dedi yapabilirse artık bilmiyorumm...telefonu olursa çok iyi olurr sık arar ama şu an yok...:((( takmamaya calısıyorum belli etmiyorum ama yoklugunu çok hissediyorum...böyle böyle gecicek daha cok taze ben normalde pek duygusal biri degilimdir toparlarım heralde yavas yavas:)

sorduğumda.. ben seni görmeye dayanamam.. kimseyi istemiyorum.. burası çok kötü.. havaalanına cok uzaak nasıl geliceksın... dağın başında kalıyor.. bende kızılaya 1 saatmış dedim öğrendim sordum.. hep böyle gıcıklık yapıp beni verem ediyor... birkerede ewt dese şaşarım.. üzülmesin die birşey demedim ama sabrımı taşırırsa kötü oluyor.

canım belki de tek basına oralara gelmene gonlu razı olmuyordur bıde sımdı olaylar fılan var ya heryerde. bence oyledır sıkma canını uzmeyın bırbırınızı emınım o da gormek ıstıyordur senı

canım belki de tek basına oralara gelmene gonlu razı olmuyordur bıde sımdı olaylar fılan var ya heryerde. bence oyledır sıkma canını uzmeyın bırbırınızı emınım o da gormek ıstıyordur senı
cok uzaktaysan senin için endişeleniyor olabilir tek basına gelmeni istemiyordur biraz daha zaman gecmesini bekle bence..

bilemiyorum canım.. herkesin kendi doğruları vardır ya kafasında... herkes kendine göre haklıdır ya.. o yüzden insan karşısındakine siinir oluyor.. daha önce gittim ankaraya yine günü birlik tek başıma.. babasının sağlık sorunundan dolayı..

bilemiyorum canım.. herkesin kendi doğruları vardır ya kafasında... herkes kendine göre haklıdır ya.. o yüzden insan karşısındakine siinir oluyor.. daha önce gittim ankaraya yine günü birlik tek başıma.. babasının sağlık sorunundan dolayı..

tatlım ama şuan askerdeler ve cok farklı bir psikoloji içerisinde askerlerimiz. bizim bazı konularda ozverılı davranmamız gerektıgını dusunuyorum ben. tabııkı sen ılıskını benden daha ıyı bılıyorsun. ama bu faktorude gozden kacırma derım. yanı onun kafasında neler neler dolasıyordur sımdı bılemeyızkı. askerlık gercekten cok farklı bı donem ben bnu anladım

tatlım ama şuan askerdeler ve cok farklı bir psikoloji içerisinde askerlerimiz. bizim bazı konularda ozverılı davranmamız gerektıgını dusunuyorum ben. tabııkı sen ılıskını benden daha ıyı bılıyorsun. ama bu faktorude gozden kacırma derım. yanı onun kafasında neler neler dolasıyordur sımdı bılemeyızkı. askerlık gercekten cok farklı bı donem ben bnu anladım

ewt öyle canım. zaten çok sabırlı konuştum... normal şartlarda olsa açar ağzımı yumardım gözümü valla:)

kızlaaar askerimin mektup yazmış az önce karşı komşumuz faturalarına bakarken görmüş mektubumu müjdemi isterim deiyerekk verdi çook mutlu oldum geçirdiğimiz 6 yılı anlatmış bir masal diliyle bir varmış bir yokmuş diye başlamış resmen ya ve anlamlı bir 6 sayfa yazmış ve mutlu bir sonla bitirmiş ve önümüzdeki yaza düşündüğmüz düğünümüzü anlatmış çok mutluyum ya kokusunu hisettim resmen bir insan başka bir insanı nasıl bukadar sever ya çok seviyorum çok.

Back
X