• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy burda en çiçeği burnunda benim galiba daha 6 aylık bi illişki..:)))hatta çok kararsızdımm başlaması konusunda bile süründürdüm de baya bi ama şimdi özlüyorum ikimizde sürünüyoruz galibaa.... gitmeden yüzük takalım diye tutturmustu bizimkiside ama çokkk erkenn daha yaaa....

yeniymiş canım ömür boyu mutluluklar size
kısa dönem mi gitti gelince takarsınız yüzük canm
birbirinizi iyice tanıdıysanız, sana güven verdiyse sürenin az olması önemli değil canım kafalarınızda soru işareti yoksa olabilir

ayy burda en çiçeği burnunda benim galiba daha 6 aylık bi illişki..:)))hatta çok kararsızdımm başlaması konusunda bile süründürdüm de baya bi ama şimdi özlüyorum ikimizde sürünüyoruz galibaa.... gitmeden yüzük takalım diye tutturmustu bizimkiside ama çokkk erkenn daha yaaa....
canım bence hayırlı işler uzamaz.. benm arkadaşım 6 ay görüştüler sonra nişan oldu eylülde düğün oluck. 1 yıl olucak hemde tanışalı.

ayy canım benim ne kadar güzell:16:
Allah mutluluğunuzu daim etsin nazar değmesin:nazar:

sağol canım amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun:) deli gibi gidip gelip mektumubu okuyorum ezberledim,daha öncede mektupalşırdık biz hep ama bu askerden olunca farklı oldu yarın cavap yazmalıyım hemmen:)

Mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini canm kızıp bağırmamaya çalış ama olmuş bikere bidahaki aradığında mutlaka gönlünü al :34:[/QUOTE]

akşam öyle yaptım biraz daha iyi gibi olduk bidaha bu kadar üstüne gitmicem gelsin öyle çıkartırım acısını:)

yeniymiş canım ömür boyu mutluluklar size
kısa dönem mi gitti gelince takarsınız yüzük canm
birbirinizi iyice tanıdıysanız, sana güven verdiyse sürenin az olması önemli değil canım kafalarınızda soru işareti yoksa olabilir

:))) evet çok yeni canımm teşekkürlerr.. kısa dönem bizimkide gelince düşünülür artık herhangi bir soru işareti yok aslında herşey uygun...( iş güç meslek aynı şehir)ama yinede daha tanımam gerek.... ben birazda askere gidecek diye yüz vermiyordum ama çok şey kattı bize bu durum ya birbirimizden başka kimsemiz yok gibi destek olmaya calısıyor o bana ben ona sanki büyüdük yani..(.ikimizde kazık kadarız aslındada 25:)ilişkiyi sanki saglamlastırıyor bu tarz şeyler..

hepimiz çok seviyoruz hepimizin elinden telefon düşmüyo eminim ya ararsa diye benim gibi banyoya girerken zorlananlar bile vardır :) ama nası da sinirlenebiliyoruz o deli gibi beklediğimiz telefonda bi an tartışabiliyoruz

kızlar yok mu aramızda doktor falan sonumuz hayır olsun :3:

:))) evet çok yeni canımm teşekkürlerr.. kısa dönem bizimkide gelince düşünülür artık herhangi bir soru işareti yok aslında herşey uygun...( iş güç meslek aynı şehir)ama yinede daha tanımam gerek.... ben birazda askere gidecek diye yüz vermiyordum ama çok şey kattı bize bu durum ya birbirimizden başka kimsemiz yok gibi destek olmaya calısıyor o bana ben ona sanki büyüdük yani..(.ikimizde kazık kadarız aslındada 25:)ilişkiyi sanki saglamlastırıyor bu tarz şeyler..

askerdeyken biraz daha tanırsın canm birbirinize daha çok bağlanırsınz hem
askerlikten sonrada hayırlısıyla düşünürsünüz

hepimiz çok seviyoruz hepimizin elinden telefon düşmüyo eminim ya ararsa diye benim gibi banyoya girerken zorlananlar bile vardır :) ama nası da sinirlenebiliyoruz o deli gibi beklediğimiz telefonda bi an tartışabiliyoruz

kızlar yok mu aramızda doktor falan sonumuz hayır olsun :3:

doktor değilim de hemşireyim..

canım bence hayırlı işler uzamaz.. benm arkadaşım 6 ay görüştüler sonra nişan oldu eylülde düğün oluck. 1 yıl olucak hemde tanışalı.

Bilmiyorum canım ya şimdilik onları düşünmüyoruz önce bi bitirsin gelsin bakalım toplasın kendini...çok acele etmem ama kendimi biliyorum her sey sindire sindire olsun istiyorum...:)Ama o dönünce başlayacak ısrarlara biliyorumm hazırız neyi bekleyecegiz falan diye..:9

Bilmiyorum canım ya şimdilik onları düşünmüyoruz önce bi bitirsin gelsin bakalım toplasın kendini...çok acele etmem ama kendimi biliyorum her sey sindire sindire olsun istiyorum...:)Ama o dönünce başlayacak ısrarlara biliyorumm hazırız neyi bekleyecegiz falan diye..:9

öncelikle hayırlısı olsun.. bizim 3.5 sene oldu evlenene kadar 4 olucak.. bazen öyle bir an geliyorki tahammülüm kalmıyor hiç bir şeye.. ben en güzelinin uzamaması olduğunu düşünüyorum.. iyi kötü çok şey yaşadım çünkü..

usta birliğine gönderiyim ben de yazcam aşkıma asker mektubu aman da yerim ben onun ağzını yüzünü:))))) :16:
yaz canım yaz çok güzel bir şey ama tavsiyem mektupta olsa kargoyla gönder çünkü benimki mektubu 23 ağustosta yazmış bugün geldi yani acemi birliğinde yazdı ama usta birliğindeyken geldi ama geldi sonuçta genede:) ben bu arada askerimi bile gördüm ah canım türkiyem işte işler böyle yürüyor:)

Back
X