• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar
az önce konuştum sevgilimle
çok iyimiş keyfi yerinde
kantin sırası yok dedi kantinde poğaça, tost ne ararsan var yemekleri de aşçılar yapıyor güzel dedi.
bol bol çay içiyormuş sıraya girmeden sıcacık çayımı alıp manzaraya karşı keyif yapıyorum dedi.
bi hafta bişi yapmayacaklarmış bi hafta sonra görevlere dağıtım olacakmış.
telefon olayını da söyledi çok rahat burda herkesin var ama ben bi iki hafta daha ön araştırma yapıp öyle alırım dedi :1:
çok mutlu oldum sesi çok iyi geliyordu
iskenderun dan sonra burası cennet gibi geldi ona :31:
bu ay sonu gidip kendi gözlerimle de görmek istiyorum :31:

sen onu bide bana sor canım ya ellerim falan titriyo artık iyice laçka oldu sinirlerim. bütün streslerim üstüste geldi aynı yıl sınava hazırlandım, bi sene dershanede dirsek çürüttüm ,aynı yıl nişanlandım, sınava girdim iyi bi puan yaptım çok şükür, nişanlımı askere yolladım, şimdi de atanma stresi yok yok düşüp bayılmazsam iyidir

Bende 2009 mart ayında atandım.Ozamana kadar dersaneye gittim.O süreçte hergün mide ağrıları,bulantılar.Mide kanserimiyim acaba diyodum.Meğerse hepsi strestenmiş.Atandım geçmişti hemen.Puanın iyiyse çok güzel.Atanırsın.Üzerindden bir tonluk bir yük kalkar:) Sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etme.

buble geçmiş olsun canım limonlu şeyler tüket bol bol
merci sonuçlar açıklandığı gibi yaz buraya merak ettim. heyecandan bayılmaya kalkma sakın :31:

Bende 2009 mart ayında atandım.Ozamana kadar dersaneye gittim.O süreçte hergün mide ağrıları,bulantılar.Mide kanserimiyim acaba diyodum.Meğerse hepsi strestenmiş.Atandım geçmişti hemen.Puanın iyiyse çok güzel.Atanırsın.Üzerindden bir tonluk bir yük kalkar:) Sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etme.

amin canım inşallah

Benim kuzucumda aradı bugün. Ben öğle tatilindeyken. O da yemek yicekmiş yemeden arayım demiş. Çok özledik diyip duruyoruz bu ara bol bol. Ben özledim diyorum, o özledim diyor bazen aynı anda diyoruz gülüyoruz ama gerçekten çok özledim belki sürpriz yapıp haftasonu yanına gidebilirim kayınvalidemle. Benim kesin olmasada kayınvalidem yanına gidecek bu hafta mutlaka, telefonda aldım ona onu götürecek. Bol bol konuşup mesajlaşcaz. Gidecek olursam Ankara'lı kızlara bir kaç sorum olacak, önce o kalacağı yeri öğrensinde sonra şurası şuraya yakın mı uzak mı sorularını sorarım.

Son düzenleme:
Benim kuzucumda aradı bugün. Ben öğle tatilindeyken. O da yemek yicekmiş yemeden arayım demiş. Çok özledik diyip duruyoruz bu ara bol bol. Ben özledim diyorum, o özledim diyor bazen aynı anda diyoruz gülüyoruz ama gerçekten çok özledim belki sürpriz yapıp haftasonu yanına gidebilirim kayınvalidemle. Benim kesin olmasada kayınvalidem yanına gidecek bu hafta mutlaka, telefonda aldım ona onu götürecek. Bol bol konuşup mesajlaşcaz. Gidecek olursam Ankara'lı kızlara bir kaç sorum olacak, önce o kalacağı yeri öğrensinde sonra şurası şuraya yakın mı uzak mı sorularını sorarım.

bu durumu aynı bende bugün yaşadım sabah aradı vapura koşuyordum ve öğlen aramda aradı her fırsatta özledim özledimmm diyoruz şarkı gibi mırıldanıyoruz çok komik ama hoşumada gidiyor

dayanamıyorum uçup gitmek istiyorum bennn buralarda

duygu canım bilmiyordum emur olmak bu devirde zor valla dicektim ya anaokulu öğretmenleri atanıyo yada hemşire die sende hemşireymişsin ahhh ahhh beni dövseler gece çalışamam çok uykucuyum gece ders bile çalışamazdım ne varsa sabahın köründe hallederim

işin zor duygucum ama insanları iyileştirmeye yardımcı olmak güzel duygu olsa gerek

Benimkide aradı 1 de kızlarrrr bu kez iyi geliyordu sesi bunları oryantasyona alcaklarrmışşşş ondan sonrada görevleri verilcekmiş ögretmenlere de dersanede komutan cocuklarına ders verdirtiyorlarmış isterlersee... benimki bayıla bayıla kabul edecekkk öğretmen zaten:))))) sevindikkkkkkkkkkk:))9

gözün aydın canım.. benimki araamadı daha... ptt kargo ile 1 günde ulaşıyormuş.. netten baktım

ben ders çalışmaya gidiyorum akşam yine buralarda olurum
zaman su gibi akıp geçsin :54:

Ayy ne guzell.İnşallah gidersin canım yaa.1guncukte olsa gıt.Görüşün.Bingöl öncesi son bir hasret giderinnn

bu durumu aynı bende bugün yaşadım sabah aradı vapura koşuyordum ve öğlen aramda aradı her fırsatta özledim özledimmm diyoruz şarkı gibi mırıldanıyoruz çok komik ama hoşumada gidiyor

dayanamıyorum uçup gitmek istiyorum bennn buralarda

duygu canım bilmiyordum emur olmak bu devirde zor valla dicektim ya anaokulu öğretmenleri atanıyo yada hemşire die sende hemşireymişsin ahhh ahhh beni dövseler gece çalışamam çok uykucuyum gece ders bile çalışamazdım ne varsa sabahın köründe hallederim

işin zor duygucum ama insanları iyileştirmeye yardımcı olmak güzel duygu olsa gerek

valla canım öyle zor bir birimde çalışıyorum ki.. gencecik insanların ölümünü görmek.. çok zor.. hele gece 3 ten sonra ölüyoruz.. 2 senedr çalışıyorum dayanamıyorum artık..

sedulu canım askerinin rahat olmasına çok sevindim darısı diğer askerlerimizin başına

duygu yaptığın işi ben yapamazdım ben dayanmam düşer bayılırım hızlı araba yükseklik korkusu ve bide kan görmeye dayanamama sorunum var hepiciği bende toplanmış gibi rutin yaşıyorum hayatı

hayatımda ilk kez perşembe günü yaşadığım yerdeki hastanede beyin sarsıntısı geçiren bir adamın çığlıkları yüzünden panikledim babam halime üzülüyor bide adam sara krizi geçirip bisikletten düşüp beynini yarmış hepsi bir anda olyuor hastahane çığlıklarla yankılanıyordu ve ben o ortamda daha fazla dayanamayıp sağlık ocağna geçtim

o yüzden sabırlı ve soğukkanlı olmak gerekiyor sanırsam sizin işte canım

sedulu canım askerinin rahat olmasına çok sevindim darısı diğer askerlerimizin başına

duygu yaptığın işi ben yapamazdım ben dayanmam düşer bayılırım hızlı araba yükseklik korkusu ve bide kan görmeye dayanamama sorunum var hepiciği bende toplanmış gibi rutin yaşıyorum hayatı

hayatımda ilk kez perşembe günü yaşadığım yerdeki hastanede beyin sarsıntısı geçiren bir adamın çığlıkları yüzünden panikledim babam halime üzülüyor bide adam sara krizi geçirip bisikletten düşüp beynini yarmış hepsi bir anda olyuor hastahane çığlıklarla yankılanıyordu ve ben o ortamda daha fazla dayanamayıp sağlık ocağna geçtim

o yüzden sabırlı ve soğukkanlı olmak gerekiyor sanırsam sizin işte canım

Back
X