• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayy ne guzell.İnşallah gidersin canım yaa.1guncukte olsa gıt.Görüşün.Bingöl öncesi son bir hasret giderinnn

Karar veremedim canım ya gitsem mi gitmesem mi diye. Belki bir sürpriz yapıp gelebilirim dedim çok sevindi ama yoruluyorum diyede kıyamıyor. Kastamonu'ya gittiğimde ilk gün hasta olmuştum eczane aramıştı bizimki. İlk gün uyumuştum ben o takılmıştı. Ankara'ya da otobüsle gidersem ki öyle olmak zorunda kayınvalidem uçağa binemiyor ilk gün baş ağrısından ilaç alıp yatmam gerek e zaten pazara da dönüş, pzts'de iş başı yorgunluk olur gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
sedulu canım askerinin rahat olmasına çok sevindim darısı diğer askerlerimizin başına

duygu yaptığın işi ben yapamazdım ben dayanmam düşer bayılırım hızlı araba yükseklik korkusu ve bide kan görmeye dayanamama sorunum var hepiciği bende toplanmış gibi rutin yaşıyorum hayatı

hayatımda ilk kez perşembe günü yaşadığım yerdeki hastanede beyin sarsıntısı geçiren bir adamın çığlıkları yüzünden panikledim babam halime üzülüyor bide adam sara krizi geçirip bisikletten düşüp beynini yarmış hepsi bir anda olyuor hastahane çığlıklarla yankılanıyordu ve ben o ortamda daha fazla dayanamayıp sağlık ocağna geçtim

o yüzden sabırlı ve soğukkanlı olmak gerekiyor sanırsam sizin işte canım

benim o konularda problemim yok... insanlara kötü davranmamaya çalışıyorum.. anlamaya calışıyorum mesela ama bende insanım bazen sabrımı öyle taşırıyorlar ki sorma.. herşeye burnunu sokanlardan nefret ediyorum.. öyle yap böyle yap demeleri illet ediyor beni..çok biliyorsanız gelin kendiniz yapın deme ama..

Karar veremedim canım ya gitsem mi gitmesem mi diye. Belki bir sürpriz yapıp gelebilirim dedim çok sevindi ama yoruluyorum diyede kıyamıyor. Kastamonu'ya gittiğimde ilk gün hasta olmuştum eczane aramıştı bizimki. İlk gün uyumuştum ben o takılmıştı. Ankara'ya da otobüsle gidersem ki öyle olmak zorunda kayınvalidem uçağa binemiyor ilk gün baş ağrısından ilaç alıp yatmam gerek e zaten pazara da dönüş, pzts'de iş başı yorgunluk olur gibi geliyor bana.

canım bence git... bende bu cumartesi için düşünüyorum ank ya gitmeyi.. sevgilim nekdar gelme desede bana söz geçiremeyeceğini biliyor... çarşı izni olmasa bile askeriyyeye giderim.. bu hafta sonu gittim gittim yoksa ekime kadar iznim yok doğru düzgün.

Evet canım yazmıştın hasta oldum diye hatırladım.Uçakla gitsen sen.Kayınvaliden nede olsa gidicek otobüsle.Cumartesi iş çıkışı uç.Pazar günü dönüş yap yorulmadan çok.Tabi sen bilirsin ama güzel olur böyle bir süpriz yaparsan.Yorgunluğu tahmin ediyorum ama .Şu anda yerimden kalkamıyorum.Yatıp dinleniyorum bende.Çok aşırı yorgunluk hemde.

canım bence git... bende bu cumartesi için düşünüyorum ank ya gitmeyi.. sevgilim nekdar gelme desede bana söz geçiremeyeceğini biliyor... çarşı izni olmasa bile askeriyyeye giderim.. bu hafta sonu gittim gittim yoksa ekime kadar iznim yok doğru düzgün.

Canım kalacak yer sıkıntısı var birazda. Zaten bizimkine zor zar bulduk. Annesinin arkadaşında kalacak, annesi muhakkak gitsin istiyor çünkü kirlileri varmış yıkatıp ütületecek onları, ben doğru düzgün tanımıyorum etmiyorum nasıl söyleyim kadına diyor. Kayınvalidem de sen de gel istersen diye bir teklifte bulunmadı bana ama kesinlikle kötü niyetinden değil hem daha 1 hafta önce yanındaydım hemde iş güç yorulmayım diye. Yoksa yolda yanına yoldaş olmamı ister biliyorum. Ben de gidersem yengemleri ayarlamam gerek, onlarda diyecekler ki bak normal zamanda gelmiyor nişanlısı burda olunca koştur koştur geliyor bir de onlara gitmişken onlarla da vakit geçirmem gerekir ayıp olmasın diye o yüzden bir sürü sıkıntıyı göze alamıyorum.

Evet canım yazmıştın hasta oldum diye hatırladım.Uçakla gitsen sen.Kayınvaliden nede olsa gidicek otobüsle.Cumartesi iş çıkışı uç.Pazar günü dönüş yap yorulmadan çok.Tabi sen bilirsin ama güzel olur böyle bir süpriz yaparsan.Yorgunluğu tahmin ediyorum ama .Şu anda yerimden kalkamıyorum.Yatıp dinleniyorum bende.Çok aşırı yorgunluk hemde.

Her cts çalışmıyorum canım ben özel sektörüm ama bir dolu bir boş gidiyor. Bu hafta şansıma çalışmadığım haftaya da geliyor cuma günü de gidebilirim işten sonra ama göze alamıyorum ne bileyim bazen salaklığımda tutuyor. Sonra burdan özledim özledim diye sızlancam. Bir de kayınvalidemin dizinde iltihaplı romatizma var kolay bükemiyor aslında otobüsle mahfolacak ama uçaktanda korkuyor, bir türlü ikna edemedik işte. Gidersem onunla giderim diye düşündüm ona da yardımcı olabilmek açısından.

canım kalacak yer sıkıntısı var birazda. Zaten bizimkine zor zar bulduk. Annesinin arkadaşında kalacak, annesi muhakkak gitsin istiyor çünkü kirlileri varmış yıkatıp ütületecek onları, ben doğru düzgün tanımıyorum etmiyorum nasıl söyleyim kadına diyor. Kayınvalidem de sen de gel istersen diye bir teklifte bulunmadı bana ama kesinlikle kötü niyetinden değil hem daha 1 hafta önce yanındaydım hemde iş güç yorulmayım diye. Yoksa yolda yanına yoldaş olmamı ister biliyorum. Ben de gidersem yengemleri ayarlamam gerek, onlarda diyecekler ki bak normal zamanda gelmiyor nişanlısı burda olunca koştur koştur geliyor bir de onlara gitmişken onlarla da vakit geçirmem gerekir ayıp olmasın diye o yüzden bir sürü sıkıntıyı göze alamıyorum.

ben aldım şimdi uçak biletini.. Günü birlik gidip gelicem cumartesi günü :=)

memurlar nette dolaşıyordum da atama bekleyen arkadaşım sonuçlar açıklandı naptın acaba. inş istediğin yer olur.

duygu umarım yüzyüze görüşünce çözersiniz sorunları.

ben üzüntümden pek yazamıyorum ama okuyorum hep sizi. güzel bir gün olsun..

memurlar nette dolaşıyordum da atama bekleyen arkadaşım sonuçlar açıklandı naptın acaba. Inş istediğin yer olur.

Duygu umarım yüzyüze görüşünce çözersiniz sorunları.

Ben üzüntümden pek yazamıyorum ama okuyorum hep sizi. Güzel bir gün olsun..
inş canım teşekkür ederim.. Bu hafta carsı yokmuş ve inş haftaya olur ve de inş cumartesi olur.. şimdide onun için dua etmeye başlamam gerek

buble canım geçmiş olsun bal limon sıcak su iyi gelicektir

duygucum ne olsun bende rahatsızım gripten hala kurtulamadım

bugün geçmek bilmiyor kızlar malesef banamı öyle geliyorr

buble geçmiş olsun canım limonlu şeyler tüket bol bol
merci sonuçlar açıklandığı gibi yaz buraya merak ettim. heyecandan bayılmaya kalkma sakın :31:

gecmis olsun sekerimm

geçmiş olsun canım ben 5 gündür gribim hala geçmedi pecete kullanmayı bırak dıyorlar atık burnum kıpkırmızı oldu :))

Şekerler hepinize teşekkür ederimmm önerilerinizii denicemm

Back
X