Ne gibi mesela?
canım biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz(meslek icabı).. evlenebilmemiz için benim onun şehrine geçmem gerek ama bu çok zor bi kaç denemem başarısız oldu.. biraz ümitsizliğe düştüm moralim çok bozuk..
Bende tam tersine çok mutluyum içim içime sığmıyor. Ankara'ya gitsem mi etsem mi derken o geliyor. Yerimde duramıyorum oynamak falan istiyorum. 1 hafta arayla yine yanımda olacak 2 gün. Lütfen bu hafta sonu zaman sizlere çabuk bana olabildiğince yavaş geçsin. Artık bugünü de saymazsam mehtaba son üççç...
Hepinize iyi geceler kızlarrrr...
kızlar bugün canım çok sıkkın,
kimsenin içine sıkıntı sokmak istemem hep pozitif olmaktan yanayım
ama bugün hiç gülmedimm
bugünde konuşamadık zaten,
çok sıkılıyorum, 2 yıldır şehirlerimiz farklıydı zaten,
hiç böyle olmamaıştım,
acilen kendime bir meşgale bulmam gerek
yoksa kendimi tutamayıp, patlıcam sevgilime
Bende tam tersine çok mutluyum içim içime sığmıyor. Ankara'ya gitsem mi etsem mi derken o geliyor. Yerimde duramıyorum oynamak falan istiyorum. 1 hafta arayla yine yanımda olacak 2 gün. Lütfen bu hafta sonu zaman sizlere çabuk bana olabildiğince yavaş geçsin. Artık bugünü de saymazsam mehtaba son üççç...
ben sevgilime gitmeden önce bana bazukalı foto yolla dedim kaç kere
Haha du bakalım ne fotolar gelecek daha
Kızlaaaarrrr bu sadece sana oluyooor demeyeceğiniz bi şey sorayım mı size?
Sevgilisinin ilki olmayan kızlar varsa aramızda,ister istemez eski sevgilisinin faceini bi şekilde bulup kendisini ona benzetip yada benzetmeye çalışıp hüngür şakırt hüzünlere gark oluyor musunuz?:84::113::113::122:
ilişki daha yeniyken bu durumlar olabilir de
sonrasında güven oturuyor falan filan hiç akla gelmez böyle şeyler bence
Haha bende tam tersi oluyor dermişim
Saçma biliyorum ve hatta belki çocukça
Ama farkında olmadan mesela önerilen arkadaşlar kısmında görünce aklıma geliyor,ister istemez
bizde face olmadığı için bu tür bi sorunla karşılaşmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?