347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merci_88;canım hayırlı olsun çok sevindim
Sizin yüzünüzden gelecek sene ayşegülle bana yer kalmayacak sanırım
Bende son sınıftayım :)

herkese bol bol yer var canım merak etmeyin yeter ki iyi çalışın çalışmayanın kazanması çok zor artık KPSSyi

Valla bu yıl o kadr kadro açtılar okul öncesine korkuyorum seneye yarıya düşecek diye. =(
Lego canm sende mi okul öncesi?

herkese bol bol yer var canım merak etmeyin yeter ki iyi çalışın çalışmayanın kazanması çok zor artık KPSSyi

tekrar tebrik ederim... babam banaa atanamazsın derdi.. ozamanlar aklıma geldi şimdi.. bende 72 almıştım.. ilk atamada atanmıştım.. babamada kapak olmuştu.. birde sevgilim 83 almıştı bak nasıl aldı sen alamadın diyordu :=)

Valla bu yıl o kadr kadro açtılar okul öncesine korkuyorum seneye yarıya düşecek diye. =(

korkma canım her sene artıyo kadromuz ömer dinçer bugün ilerleyen yıllarda okulöncesini zorunlu yapmaya çalışıcaz dedi önünüz açık çok şükür

korkma canım her sene artıyo kadromuz ömer dinçer bugün ilerleyen yıllarda okulöncesini zorunlu yapmaya çalışıcaz dedi önünüz açık çok şükür

hakkınızda hayırlısı olur inşş... herkes istediği yere atansın.. okadar okuyoruz kimse açıkta kalmasın.... mercii, ankaraya gidiyorummm bu arada cumartesi günü...

ben bu 4+4+4 olayında kapanır önümüz diye düşünmüştüm demek öyle bi açıklama yaptı e hadi inşallah dinlemedim açıklamayı ama etrafımdaki herkes atandı bu yıl ayyyy bi canım çekti ki sorma =)

Bizim de umudumuz bu yönde tabi ki canım,çalışmayanın hiç bi yerde şansı yok.

Evet canım bende okul öncesi :)

kızlar okul öncesini nasıl okudunuz aöf tenmi bitiriliyor bende çok isterdim

arkadaşımın ablası bu yıl 2 yılllık bitirdi 2 yıl okuyunca olunmuyor değilmi banada anlatsanıza 30 yaşındaki abla hırs yapıp eğitim aldı

merci canım sen daha düşükle bile atanırdın helal olsun aldığın puan seni resmen yakın muhite göndermiş süper yaaaa

elif canım sende inşallah bidaki sefer atanırsın bugün üzülenlerde oldu malesef

bugünü de atlattık sayılır
darısı 4 ay sonraya

ben kocaeli üniversitesi 4 yıllık mezunuyum canım. 2 yıllık olmuyo diye biliyorum ama kesin de bir bilgim yok

Canım aöf okul öncesi öğretmenliği için kızm melsek lisesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunu olman lazım. Bak mesela ben öyleyim.
Arkdaşının ablasına gelince evet olunmuyor 2 yıllık mezunlar olamıyorlar ancak 4 yıla tamamlarlarsa olur

yok benim branşım farklı da meslek aynı sonuçta:)) 88 puanla atanmıştım bende gecen yıl aah ahhh eskidimmm bile ya:)

ben kocaeli üniversitesi 4 yıllık mezunuyum canım. 2 yıllık olmuyo diye biliyorum ama kesin de bir bilgim yok

ben biraz araştırayım gerçi kpss ye çalışmadım bile tembellik hat safhada evlenir istanbuldan gidersemde bir ihtimal var gidebilirsek eğer kpss ye sıkı çalışcam

özel sektör güzel aslında ama yoruyor her dakka eğitim yetkinlik ....uzuyor herşey

ben 1 yıl özel sektörde çalışmış biri olarak aman uzak durun derim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…