Merci_88;canım hayırlı olsun çok sevindim
Sizin yüzünüzden gelecek sene ayşegülle bana yer kalmayacak sanırım
Bende son sınıftayım :)
Merci_88;canım hayırlı olsun çok sevindim
Sizin yüzünüzden gelecek sene ayşegülle bana yer kalmayacak sanırım
Bende son sınıftayım :)
herkese bol bol yer var canım merak etmeyin yeter ki iyi çalışın çalışmayanın kazanması çok zor artık KPSSyi
Valla bu yıl o kadr kadro açtılar okul öncesine korkuyorum seneye yarıya düşecek diye. =(
Lego canm sende mi okul öncesi?
korkma canım her sene artıyo kadromuz ömer dinçer bugün ilerleyen yıllarda okulöncesini zorunlu yapmaya çalışıcaz dedi önünüz açık çok şükür
korkma canım her sene artıyo kadromuz ömer dinçer bugün ilerleyen yıllarda okulöncesini zorunlu yapmaya çalışıcaz dedi önünüz açık çok şükür
Bizim de umudumuz bu yönde tabi ki canım,çalışmayanın hiç bi yerde şansı yok.herkese bol bol yer var canım merak etmeyin yeter ki iyi çalışın çalışmayanın kazanması çok zor artık KPSSyi
Valla bu yıl o kadr kadro açtılar okul öncesine korkuyorum seneye yarıya düşecek diye. =(
Lego canm sende mi okul öncesi?
Burası meslekdaş doluymuş da haberimiz yokmuş yahuu:)
a aaa ne güzel hemde son sınıf aynı beeennnBizim de umudumuz bu yönde tabi ki canım,çalışmayanın hiç bi yerde şansı yok.
Evet canım bende okul öncesi :)
Valla öyleymişte haberimz yokmuşBurası meslekdaş doluymuş da haberimiz yokmuş yahuu:)
kızlar okul öncesini nasıl okudunuz aöf tenmi bitiriliyor bende çok isterdim
arkadaşımın ablası bu yıl 2 yılllık bitirdi 2 yıl okuyunca olunmuyor değilmi banada anlatsanıza 30 yaşındaki abla hırs yapıp eğitim aldı
merci canım sen daha düşükle bile atanırdın helal olsun aldığın puan seni resmen yakın muhite göndermiş süper yaaaa
elif canım sende inşallah bidaki sefer atanırsın bugün üzülenlerde oldu malesef
ben kocaeli üniversitesi 4 yıllık mezunuyum canım. 2 yıllık olmuyo diye biliyorum ama kesin de bir bilgim yok[/QUOTE
2 yıllık olmaz kii.. sonuçta eğitim fakultesini bitirmen lazım öğretmen olman için..
kızlar okul öncesini nasıl okudunuz aöf tenmi bitiriliyor bende çok isterdim
arkadaşımın ablası bu yıl 2 yılllık bitirdi 2 yıl okuyunca olunmuyor değilmi banada anlatsanıza 30 yaşındaki abla hırs yapıp eğitim aldı
merci canım sen daha düşükle bile atanırdın helal olsun aldığın puan seni resmen yakın muhite göndermiş süper yaaaa
elif canım sende inşallah bidaki sefer atanırsın bugün üzülenlerde oldu malesef
bugünü de atlattık sayılır
darısı 4 ay sonraya
ben kocaeli üniversitesi 4 yıllık mezunuyum canım. 2 yıllık olmuyo diye biliyorum ama kesin de bir bilgim yok
ben biraz araştırayım gerçi kpss ye çalışmadım biletembellik hat safhada evlenir istanbuldan gidersemde bir ihtimal var gidebilirsek eğer kpss ye sıkı çalışcam
özel sektör güzel aslında ama yoruyor her dakka eğitim yetkinlik ....uzuyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?