347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cumartesi gidiyorum... ilişkime ya tamam diyecem ya da devamm...

ne zamandır berabersiniz canım
iyice düşün taşın sonradan pişman olacağın bi karar verme sakın
hem sadece askerliktendir gelince düzelir kısa dönem heralde biraz daha sabret

ne zamandır berabersiniz canım
iyice düşün taşın sonradan pişman olacağın bi karar verme sakın
hem sadece askerliktendir gelince düzelir kısa dönem heralde biraz daha sabret

üç buçuk senedir beraberiz..... düşünüyorum.... konuşucam o gün... herşey ona bağlı bana değil....

üç buçuk senedir beraberiz..... düşünüyorum.... konuşucam o gün... herşey ona bağlı bana değil....

3,5 sene uzun bi süreymiş canım
askere gitmeden de böylemiydi ki davranışları falan
bizde 5,5 senedir beraberiz ilk zamanlardaki gibi olmuyo bazen herşey yanyanayken hiçbir sorun yok ama biraz uzak kalınca tartışmalar başlıyo hemen
hayırlısı olsun hakkınızda umarım anlaşırsınız o kadar sene emek kolay değil çünkü

yan yana problem yok canım..... uzaktan kavgalar oluyor.. hele şu 1 aydır sakin ve alttan aldığım kadar alttan almamışımdır... offff çok mutsuzum aslında... kalbimle aklım farklı diyor

yan yana problem yok canım..... uzaktan kavgalar oluyor.. hele şu 1 aydır sakin ve alttan aldığım kadar alttan almamışımdır... offff çok mutsuzum aslında... kalbimle aklım farklı diyor

o zaman sorunlar sadece askerlik psikolojisinden kaynaklanyordur canım
1 ayı geçti az kaldı biraz daha sabret derim ben

Allahım allahımmm nasıl güzel haberler bunlar böyle
Maşallah vallahi kendi askerimmiş gibi sevindim

Bu ara sık sık yazamıyorum kızlar haber verip verip kaçıyorum sadece
Bugün aşı yapmışlar iki tane herkese
Biri tetanos biri de neydi unuttum
Sağ koluna yapmışlar tetanosu sanırım o biraz ağrıyormuş

kendimde seni görüyorum
evet çok sıkıcı bilmiyorum sizdemi uzaktayken ilişkinizi yürüttünüz bilemiyorum
ama uzaktayken böyle olması normal,
birbirinizi görmüyorsunuz
askerdeyken biraz alttan almak sana düşüyor,
erkekler için çok zor birşey askerdeyken sevgiliden ayrılmak,
çünkü onlar hep bizlerden iyi haberler bekliyorlar
orda yapabilecekleri birşey yok ve
sende ona yardımcı olmalısın
konuyu tam anlayamadım ama biraz sabretmen gerekicekk
askerlik bitene kadar
eğer kafandaki soru işaretleri büyüksede
kendini yıpratmamanı öneririm

kızlar ya ben yazılan en son sayfayı göremiyorum bu gün 2. kez böyle oluyo neden ki
540 sayfa olmuş ben 539 u görüyorum diğer sayfaya geçmiyo

iyi akşamlar kızlar

sedulu canım mutlu senelere inşallah hiç ayrılmazsınız

bizde 4 kez konuştuk ama cep telefonu soktuğu halde arayamıyor telefonumu vermiştim ona eski bir modelşarjıda iyi gidiyor ama malesef çok disiplinli, her yerin zorluğu varmış mutluyuz gülüyoruz ama çok yoruluyor çok hatta başka bir bölüğe geçerse daha kötü olucak zaten nette araştırıncada ne denli disiplinli olduğu çıkıyor ortaya, burnumda tütüyorsun en çok seni özledim en çok seni sevdiğimi bil dedi telefonda romantik romantik konuşuyoruz telefonumu dinleyenlere selamlar dedi bide onlarca dakika en çok ben en çok ben seviyorum diorum oda inatlaşıyor bende artık üçüncü ses araya giricek susuyorum diyorum komiğizzzz yaaa inatlaşıyor benimle çocuk gibi ben durmasam saatlerce hayır ben ben en çok ben seviyorum dicek

boleyn kızı güllimmi bilemedim çünkü aynını bende duyuyorum ara ara kıskanç bir sevgilim var ve haliyle merak ediyor bazen gül gönderirdi beni sevdiğinden ama bir yandanda herkes duysun görsün konuşulsun ki gizin yanına biri yanaşmasın özellikle bunun için yaptığını hissetmiştim bir defasında azcık alttan alll canım özledim arkadaşlama hep seni anlatıyorum de felan

duygu canım uzaktan ilişki yürüttüm vee alışkanlıkmı diyelim hiç problemim olmadı çok sabırlı olmayı öğrendim sabrım herkese karşı tükenir ona tükenmez hele askerde bide çok üzülüyorum o yüzden kıyamıyorum sende görüşmeye gittiğinde anlıcaksın canım

bugün düşündüm bu çocuk beni hiç kızdırmadımı hiç kalp kırıklığım olmadımı die kin güdeyim dedim erkek milleti die girdim feminist oldum bu forumda takip ettiğim bir yazar var o zorluklarla evlenmişti kocası aldatmış konusuda etkiledi beni konuyu okuyanlardan çoğuda etkilendi zaten çatmak istedim benimkine ama çatamadım konu yokki kızacak ayyy bide çatsam o bana dönüp saldırır valla benim ona yaşattığım acılar var aldatma değil ama yok sayma dilinden gelen laflar saygısızlıkta değil ama kırıcı laflarım oldu sınav zamanlarında terketmelerm olmuştu çok cahil ve kırıcıydım şimdi yaptıklarımın hatasını anlıyorum o benim için ders çalışmıyordu ben onun için bişi yapmıyordum o yüzden onun sevgisinin altında bazen eziliyorum bana bencil olmamayı o öğretti sevgi iki kişilik bunuda o öğretti ilkti bilmiyordum çok çektirdim çekti beni ben olsam bana dayanmazdım ama şimdi bazen diyorum neden bu sabır die çünkü o bana sabretti şimdi aynı benm yaptıklarımı yapsa başımın üstünde yeri var herhalde

konuda budur

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetim-affi-olmazmis-89.html

merci canım çarşı izninde kutlayın atanmanı çok güzel olur askerde olmasaydı şu günlerde yanında olsaydı keşke heycanına ortak

uf ya.. ben kocami uzdum bu aksam hic keyfim yok.
sehir disindan bir is arkadasim geldi. esimin de bir arkadasi var onun en yakin arkadaslarindan cocuk tesadufen.. ama yuzyuze hic tanismamislar. ben 15 gunluk bir sehir disi egitimde tanisim samimi de olduk.. bahsetmistm kori ye de.
istanbul a gelmis 2 gunlugune goruselim dedi yemek yedik bi. o sirada esim aradi. kiskandi. yalniz neden gorusuosun dedi. su an konusmak istemiyrm daha fazla deyip kapadi. cocugun yaninda belli etmemek icin renkten renge grdm. tam da ondan bahsediyoduk ne zmn gelcek , bursaya tasinsaniza cocuunuz daha rahat buyur istanbul karisik fln die..
snra 2 dk ssnra yine aradi bu sefer lavobaya kactim. uzgun geliuodu sesi. benden haberi var mi fln diyo, e tabii ki dedim. onun yanida mi konustn benle fln diyo.
cok uzuldum. saklanak bsy yapmadim ki yalan mi soyleseydim. cok uzuldum. hem bana boyle guvenmiyo gibi olmasina hem se ben burda korhan diye paralanirken benden hbri var mi fln diye sormasina..
kolumda bile adi dovme olarak yaziyor. ben kime nasil ondan bahsetmemis olabilirim ki.
oradaki ortamda kiskanclik yapar yapmasina ama yani benden hbri var mi diye de sormasini beklemiyodum.
cnm skldi. kimseye de anlatamam. bu kdr kotu bsy oldugunu bu yemegin de dusunmemistim.

Valla giz gülebilirsnn çünkü bizim ilişkimiz bunlarla dolu:)))) durum bu bizde işte bende kıskancım tamam ama uzatmıyorum bizimki pek alıngan bişi demeye gelmiyorr boşu bosuna tartıstık yaniiiii mesaj falan orda kalsın ya istemiorm az ve öz olsnn en azından didişmeye zaman kalmıyorr..:))))

Canım siz evli degil misiniz? evli oldugunuzdan eşinden diğer kişinin haberinin olmama ihtimali olabilir mii kiiii imkansızzz evlisin daha ne olsunnn.... ilk basta kıskanclık yapması dogall bende empati kur sende anlarsın.. ama gizlememişsin bu bi nebze içini rahatlatmıstır onun.. bide onun yerine koy kendini orda kapana kısılmış gibi eşini bi baska erkegin yanına düşünmek zor gelmiştir kıskanmıstır cok dogall...üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…