Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım siz evli degil misiniz? evli oldugunuzdan eşinden diğer kişinin haberinin olmama ihtimali olabilir mii kiiii imkansızzz evlisin daha ne olsunnn.... ilk basta kıskanclık yapması dogall bende empati kur sende anlarsın.. ama gizlememişsin bu bi nebze içini rahatlatmıstır onun.. bide onun yerine koy kendini orda kapana kısılmış gibi eşini bi baska erkegin yanına düşünmek zor gelmiştir kıskanmıstır cok dogall...üzülme..
bu ne ya yazılanlar siliniyor mu yoksa görünmüyor mu
anlayamadım, 1 sayfa kayboldu sankiii
nikitaa kafanı takma canımmm
normalde öyle olmayabilir ama
orda en ufak şeyi bile kafaya takabilecekleri bomboş vakitleri var,
birde yanlızlık üzerine binince öyle davranmış olabilir ordaki psikolojiyi bilemeyiz,
sonuçta sende oda ortada yapılan yanlış bişey olmadığını biliyor
uzaktayken böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor
hele askerde çok normal hassaslarr
Zaten canımı sıkan da o ,, üzüldüm ya onu üzdüğüm icin.. Normalde tepki göstermeyeceği bisy oldugundan bilemedim böyle olacağını
Sadece haberi var mı benden demesine bozuldum. Nasıl olmayabilir ki haberi milletin kocam yani sonuçta yüzüğüm var bilmemne..
Empati kuruyorum ,, o yüzden sinirlenmiyorum üzülüyorum sadece.
canım üzme kendini hangi psikolojiyle öyle dedi kimbilir
haberi var mı derken belki askere gittiğinden haberi var mı demek istemiştr
Yok cnm yaa benden haberi var. Mı beni biliyor mü diyo deli.. Bileğimde essek kadar korhan yazıyor :) yani ne diyebilirim nasıl sağlayabilirim bı de ben öyle saklayacak bı insan miyim ona bozuldum...
Aman ya.. Ctsi gelsin de inşallah hallederiz![]()
Allahım sen büyüksün 2 şehit haberi şemdinlide![]()
Başımız sağolsun yine acı ama maalesef yine kelimesini kullanmak zorunda kalıyorum![]()
yahu bitmicek mi bunlar yeter gözü yaşlı insanlara hiçi acımıyorlarmııı
allahım sen sabır ver bizlereee
başımız sağ sedulu
Allahım sen büyüksün 2 şehit haberi şemdinlide![]()
bitecek de bakalım biz o günleri görecek miyiz
resmen iç savaştayız
Günaydın kızlar.
Dün akşam giremedim
dünden beri çok moralsizim
Dün akşam en son onunla beraber gittiğimiz cafeye gittik arkadaşlarla. Sürekli onunla gittiğimiz yerlere mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum.
Onunla oturduğumuz masayı görünce benim gözler doldu hemen. Tamda o sırada aradı ben başladım ağlamaya oda ağladı karşılıklı ağlaştık.
Zaten şirkette onun masasının önünden geçtikçe çok kötü oluyorum.
Gelsinler artık onlarsız hayat çok zor![]()