• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oy kuzum benım kıyamnam sana oluyo böle seyler aynısı banada oldu gecenlerde o gitti gideli onlara hitmiyordum carsı ıznınde netten konusacaktık ılla bıze gıt bızden konusalım dedı odaya gırınce dayanamadım tutamadım kendımı aglamaya basladım:(

Ay canım ya içim acıyo resmen onsuz hiç bişeyin tadı yok. Tam 3-4 gündür iyiydim zaman hızlıca geçip gidiyoduu dün geceden sonra yine kötü oldum :(

Günaydın kızlar,

Bugün kura çekimi yapılacak. Karakollara dağılanlar belirlenecek. Lütfen eşim yerinde kalsın :(((

Eşin için hakkında hayırlısı olsun canm iyi haberlerini bekliyoruz

Gunaydin kizlar.İyisinzdir insallah.
Yavrumun sesi sabah kotu geliyordu.Bunalmis sanki.
Bingolun belirsizligi yavas yavas etkisini gostermeye basladi sanirim.
Sesini duyayim gunaydin diyeyim dedi.icim cizz etti:(

Caglasam_mı

İnsallah gonlunuzden grcen olur kalir oldugu yerde.

buble canım bu durum inan ara ara hepimize oluyor canım üzmeyin birinizi ağlamayın kıyamam :43::43:

nikita canım askerd eve psikolojileri değişiyor oda bişi yapamıyor eli kolu bağlı içi acımıştır onun normalde kızmıcağı durumları bile garipser oldular, sen öyle biryerde olsan eşin bir bayanla yemekte olsa aynı tepkiyi sende verirdin canım

kızlar kendınızı bırakmayın yoksa daha kötü oluyoruz ve askerlerımızı de orda 4 duvar arasında sıkıntıya sokuyoruz onlar ıı olsun bızde ıı oluruz yapmayın kederlenmeyelım demekten baska bısey gelmıo elımden kızlar:(

Günaydın kızlaaar nasılsınız ne var ne yok? Keyifler nasıl?

İyiden hallice kotunun birkac level ustu diyeyim:).sen nasilsin canim.heyecanlisin kipir kipirsin.enerjin teee buraya geliyor:)

konuşamadık dün canm naptı netti bilmiyorum enerjm düşük olsada bu gün iyi diyelim sizlerde ne vr ne yok

Canim dun aksam gece egitimi vardi.ondan firsati olmamistir.aksamustu ot
Falan yoldurmuslar yine.cizik cizik heryerim dedi.bugun arar.zaten cumartesi cikicaklar diye bi rahatlamalari var.modun yukselsin.moralinde.

Canim dun aksam gece egitimi vardi.ondan firsati olmamistir.aksamustu ot
Falan yoldurmuslar yine.cizik cizik heryerim dedi.bugun arar.zaten cumartesi cikicaklar diye bi rahatlamalari var.modun yukselsin.moralinde.

sağol canm beniim haberler içindeee bitsiin artık 1 ay pek uzun geçti yaaa :(

daha plakalara düşmeme 3 gün var ya vurdun beni can evimden vurdun kızım ama pazartesi 79la giriş yapıcam top 10 listesine :D :51:

böyle diye diye azalttık bak bizimde azalıyor geçmez denen zaman geçiyor tek istediğim hızlıca zaman geçmesi başka bişi umrumda değil çok özledim çok

buble canım bu durum inan ara ara hepimize oluyor canım üzmeyin birinizi ağlamayın kıyamam :43::43:

nikita canım askerd eve psikolojileri değişiyor oda bişi yapamıyor eli kolu bağlı içi acımıştır onun normalde kızmıcağı durumları bile garipser oldular, sen öyle biryerde olsan eşin bir bayanla yemekte olsa aynı tepkiyi sende verirdin canım

ya yok, kıskanmasını fln da takmadım kızmadım, haklıdır, belki de benim gitmem bile düşüncesizlikti, kendime kızıyorum ben zaten ağırlıklı. sadece onun , benden haberi var mı demesi bana çöss dedirtti
neyse geçti bitti ctsi gönlünü alırım ben onun :) daha da o gelene kadar sadece kızlarla görüşme kararı aldım :) bırak başbaşa ,toplu görüşmelere bile erkek sinekle katılmıcam :)

2 hafta sonra ev arkadaşımın düğünü var alanyada ona gidicem, o zmn napıcak acaba,git diyor biliyor ama, içeride duramaz, firar edebilir diye korkuyorm şu an :)

neyse , güzel bi gün olsun. artık kimse üzülmesin , acı çekmesin. Allah ım kötü gün göstermesin kimselere.

ya yok, kıskanmasını fln da takmadım kızmadım, haklıdır, belki de benim gitmem bile düşüncesizlikti, kendime kızıyorum ben zaten ağırlıklı. sadece onun , benden haberi var mı demesi bana çöss dedirtti
neyse geçti bitti ctsi gönlünü alırım ben onun :) daha da o gelene kadar sadece kızlarla görüşme kararı aldım :) bırak başbaşa ,toplu görüşmelere bile erkek sinekle katılmıcam :)

2 hafta sonra ev arkadaşımın düğünü var alanyada ona gidicem, o zmn napıcak acaba,git diyor biliyor ama, içeride duramaz, firar edebilir diye korkuyorm şu an :)

neyse , güzel bi gün olsun. artık kimse üzülmesin , acı çekmesin. Allah ım kötü gün göstermesin kimselere.

canım merak etme o gelene kadar böyle davranırsın gelince dediği laf için gönlünü alır hem zaten görüşcekmişssiniz

canım benim sevgilim çok kıskanç ama ben düğüne gidiyorum sürekli şu sıra özellikle çok yakınlarımın düğünleri var bişicik diyemiyor malesef, seninkide bildiği insanların yanına yolluyorsa sorun yok sadece birazcık onsuz olman konusunda vurgu yapcaktır

ayyy alllah başka dert vermesin bu dertte değil seviliyorsun diye oluyor hep bide eli kolu bağlı yazık askerlerimize yaa

konuşamadık dün canm naptı netti bilmiyorum enerjm düşük olsada bu gün iyi diyelim sizlerde ne vr ne yok

Bugün arar inş. canım üzülme. Ben dün konuştum iki kere ama ikisindede ofisteydim o yüzden kısa konuşmak zorunda kaldık. Bir tanesini komutanın cebinden aradı zaten nişanlım hasta diyip istemiş, kısa kestik tabi. Komutan çok iyimiş ama tabi kardeşim al ara istediğin kadar çekinmeden konuş demiş. Zannediyorum o benim gördüğüm komutan, genç olan onu pek seviyorlarmış. Ben ayıp olmasın dedim ama 1-2 dakikada kapattık. Sonra ankesörlüden aradı yine 1-2 dakka konuştuk. Benim işim çok yoğun oluyor, rahat edemiyoruz. Akşamda hiç aramadı. Bugün arar artık. Çünkü ben ona aşkım 1 dakka bile olsa mutlaka hergün aramaya çalış beni sesini duyayım yoksa o günüm çok kötü geçiyor demiştim o da zaman olmasa bile yaratmaya çalışıyor artık.

kızlar benim askerim çok çok yoğun ama bir hal çare buluyor arıyor ankesörlülerde bozuk buludnukları alanda 2 km yol yürüyor hergün üzülüyorum

akşamları evde arayınca rahatça konuşuyorum gün içinde işteyken 3 kez arıyor ama pek konuşamıyorum iş güç çok yoğun

bir şekilde böyle zaman geçiriyoruz ama çok özledim msjlaşmayı herşeyii çok özledim

Günaydın kızlar,

Bugün kura çekimi yapılacak. Karakollara dağılanlar belirlenecek. Lütfen eşim yerinde kalsın :(((

Senin ki nerde?
bizde bugün bekliyordukta yarına ertelenmiş
tam 1 ay oldu hala acemilik yerindeler anlayamadım herkes geçti bizimkisi kaldı diye üzülüyodumm

ne zaman belli olcak aceba

İyiden hallice kotunun birkac level ustu diyeyim:).sen nasilsin canim.heyecanlisin kipir kipirsin.enerjin teee buraya geliyor:)

Evet canım mehtaba son ikiiii. İki hafta arayla tekrar birlikteyiz de iyi alıştık biz sankim bu görüşmelere 4 ay nasıl geçecek bilmiyorum o yüzden bundan sonra zorlanabilirim diye düşünüyorum. Gerçi İzmir'e gelecek olması da hiç aklımızda yoktu Kastamonu'dan sonra bir daha görüşemeyiz sanıyorduk ki bir anda çok güzel gelişmeler oldu. Hayat işte...

Back
X