Bingöl İl jandarma Komutanlığı canım usta birliği. Hiç aramadı bu arada daha. Yemin töreninden haberin olursa bana hemen yazar mısın?
Gece 12de bindi otobuse.uyku uyumadik tabi mesajlastik.saat 7gibi kastamonuya indi.sanirim biz teslim olmiycaz:) 2-3 gibi teslim olurum dedi.gozumden uyku akiyo ama su son saatler heba olmasin diye uyumuyorum.simdilik morali iyi.yalniz degil yaninda dayisi var sukur.sevmis kastamonuyu kucuk ama guzel diyor(havada serinmis baya).bu 1ay zaten kafaya takmiyoruz pek.asil bingol nasil olucak o onemli .kotu dusunmek istemiyorum.rahati yerinde olsun hicbirsey onemli degil.donusu somestre gelicek.Sen karneleri doldurmaya basladiginda bil ki az kaldi dedi:)insallah gelsin o gunler hayirlisiyla..
canim Mesaj yazmani beklemistim bende en azindan sevdigin anlatmistir biraz nasil bir yer diye ama arayamamis.acaba aramalari sikintili mi olucak?simdi o geldi aklima
Saat 2-3 gibi teslim olucak.onunla beraber varmis 8-9 kisi daha.bir gun gec terhis olucakmis tabi insafli birine denk gelirse salarlarmis ayni gun.Daha teslim olmadı mı? Bir şey demesinler canım. Neden geç teslim oluyor?
benim abimde veteriner hekımdı canım uzun donem yaptı oda olsun ustalıkta rahat oluyorlar sonuçta yedek subay sıkma canını hasret cekmek zor ama sonucu guzel olucak ıns:)teşekkür ederim canım...
nişanlım veteriner hekimi. bende hayırlısı diyorum napalım kısmet böyleymiş
benim abimde veteriner hekımdı canım uzun donem yaptı oda olsun ustalıkta rahat oluyorlar sonuçta yedek subay sıkma canını hasret cekmek zor ama sonucu guzel olucak ıns:)
An itibariyle iceriye girdi.su anda bisey hissedemuyorum cunku saniyeler oncesine kadar kousup mesajlasiyorduk.ozleyecegiz dedim.vardir onun da bi guzelligi dedi..boyle anlarda bu soylediklerine minnettar oluyorum...Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?