- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Yedek subay.tk bebeğim.
Kızlar bu gece aşkımın doğum günü. Ona çok güzel bir şey yazmam lazım.
Kızlar bu gece aşkımın doğum günü. Ona çok güzel bir şey yazmam lazım.
Gündüz spora gittim sonra da misafirimiz vardı ancak girebildim.... bu gece 39 a ineceğiz sonunda 30lu rakamlar çok mutluyum
seni 1geridende ben takip ediyoum canım
Adam bu hafta hesaplayacağını söylemiş çıkış günü için inşallah bizim saydığımı güne çıkar da artmaz
Adam bu hafta hesaplayacağını söylemiş çıkış günü için inşallah bizim saydığımı güne çıkar da artmaz
ay inşallah bizimkiler de belli olur bu hafta
o kadar o güne adapte olduktan sonra insallah artmaz cnm
İnşallah canlar... uyuşuklar ya bi belirli edemediler işte
canım benimkinin dediğine göre onlarınki son 15gün de belli olacakmıs komutanları öyle demiş.artık sormuyorum bende.
ne mesela canım?????
Çok duygu yüklü bir şey yazmam lazım canım. Birazdan oturup yazacağım. Bu konularda iyiyimdir.
Bende canımYeni yaşı hayırlı uğurlu olsun canım benimde 3 gün sonra kardeşimin doğumgünü
Gündüz spora gittim sonra da misafirimiz vardı ancak girebildim.... bu gece 39 a ineceğiz sonunda 30lu rakamlar çok mutluyum
Şafakımız KASTAMONUUUU.:118:
hımm o zaman tabi güzel oluraferin sana... pazartesi sabah tartılacağım bende.. yalnız malum dönemim geliyor şişim şu an tartıya yansımaz inşallah anlamam yani ne kadar verdim diye
allahım ya bunlar hangi çağda yaşıyo
Allah'ım insanlara akıl fikir versin ya nasıl insanlar var ne zihniyette ne cahiller, Allah'ım kimseyi cahil bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?