Mumları bizde çok severiz.
Aşkım bana 8. ayımızda mumlardan baş harflerimizi yapmıştı. romantik erkeğim
Mumları bizde çok severiz.
Aşkım bana 8. ayımızda mumlardan baş harflerimizi yapmıştı. romantik erkeğim
Biz mumu sadece 2 kere elektrik kesildiğinde kullandıkMum kültürümüz yok
hümeyraa aldıkların çok güzelmiş canm güle güle kullan
bende mum çok severim
Biz mumu sadece 2 kere elektrik kesildiğinde kullandıkMum kültürümüz yok
ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum
ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum
oy canım benım ya kombi mi bozuk yoksa 3 gündür hiç yanmadığı için mi birden ısınmadı
Canım bu doğalgaz peteklerinin havasını alıyordu eşim, ben bilmiyorum nasıl alındığını. Şu an petek yarısına kadar ısınıyor sadece kendine etki ediyor. Eve geç geldiğim için kimseyi de çağırmadım. baktırmam gerekiyor.
Ayyy duygu yüklü uzun bir şey yazıcam dedim yazamadım kısacık bir şey yazdım gönderdim.
gece 12 de, makarna, pilav, ekmek, urfa, adana, sarma, kuzu tandır, mantı, lahmacun, pide, kavurma ye hareket etmeden yat canım
Canım bu doğalgaz peteklerinin havasını alıyordu eşim, ben bilmiyorum nasıl alındığını. Şu an petek yarısına kadar ısınıyor sadece kendine etki ediyor. Eve geç geldiğim için kimseyi de çağırmadım. baktırmam gerekiyor.
Ayyy duygu yüklü uzun bir şey yazıcam dedim yazamadım kısacık bir şey yazdım gönderdim.
Herkesin bi derdi var.... canım valla ben kilo almayı öyle güzel beceriyorum ki onda sorun yok ekmekler pastalar tatlılar ye ye al ohh yandan yandan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?