347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mumları bizde çok severiz.
Aşkım bana 8. ayımızda mumlardan baş harflerimizi yapmıştı. romantik erkeğim

ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum

ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum

oy canım benım ya kombi mi bozuk yoksa 3 gündür hiç yanmadığı için mi birden ısınmadı

ayy kıyamamm tabi 3 gündr bişey yanmadığından duvarlar falan buzz gibi olmştrr

oy canım benım ya kombi mi bozuk yoksa 3 gündür hiç yanmadığı için mi birden ısınmadı

Canım bu doğalgaz peteklerinin havasını alıyordu eşim, ben bilmiyorum nasıl alındığını. Şu an petek yarısına kadar ısınıyor sadece kendine etki ediyor. Eve geç geldiğim için kimseyi de çağırmadım. baktırmam gerekiyor.

canım petegın bas kısmında bı kapak varya ordan alıyosun havasını bıldıgım kadarıyla

yandaki o vanalardan alınıyor su aktı mı tamam ama bilmiyorsan yapma tabi tüh yaaa araba yok mu git annenlere yada gelip alsınlar sabaha kadar hasta olursun evde

Herkesin bi derdi var.... canım valla ben kilo almayı öyle güzel beceriyorum ki onda sorun yok ekmekler pastalar tatlılar ye ye al ohh yandan yandan yani

ya aç olmadığım zamanlarda yemek olayı aklıma gelmiyor, ıvır zıvır yersem gün içinde alabilcem aslında ama az yiyorum ve çok çiğniyorum sanırım ondan alamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…