347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

puknas feyste olsak dürtücem de seni dürtemiyorum. Sayın KK yöneticileri dürtmek istiyoruz

puknas ortaya laf attın hepimizi huylandırdın susma konuş benimki de hiç anlatmadı zaten yılbaşında onu yapcaz bunu yapcaz diye

abim askerken anlatmıştı bize konser var dediler gittik böyle böyle askerler bağırıyor,pavyon şarkıcısı gibi birşeymiş herhalde açıyorlar mı onu bilmiyorumzaten abimde o ortamda bulunmayı tercih etmemişti..aklı başında insan işi değil iğğrençç...

sen ipikizlersen bende ipipikizlerim bebeeemm

25 Mayıs

ikizlerin en kırık olanları 21-30 mayıs arasında olanlarr

Aaa bak bilmiyodum bu ayrıntıyı
Bende çok fena kararsızlık var.
Restoranttayızdır.
Herkes yemek dahil içeceklerini sipariş etmiştir.Ben hala menüyü 5 defa bastan sonra sayfaları ceviriyo olurum.
Garson başımda dikiliyo.Zaman kazanmak için soru soruyorum bende:

Ben:Kola var mı ?
Garson:Var efendım.
Ben:Fanta pekii ?
Garson:Evet hanımefendı var.
Ben:Sprite ? (Adam var dedikçe bendeki seçim yapmam konusundaki psikolojik baskı artmakta o anlarda.Bi panik havası bende)
Garson:O da var.
Ben:O zaman ben bir ayran alayım

Masadaki herkes yerlerde

hahahahah ayyy nişanlım da öyle kırk defa bakar bütün sayfalara sonra da eee ne yiyoruz diye bana sorar ikizler olmasından mı kaynaklanıyomuş bu yani

kararsızlıkmııııı ???? biri bendenmi bahsetti

- kuşburnu varmı ?
+ var
- sahlep varmı ?
+ var
- kahve varmı ?
+ var
- o halde ben bi çay aliimmmm

Aç tavuk kendini buğday anbarında hissedermiş İğrenç mi gelir bilinmez Öhö öhöö hepsi şaka. Yapmaz bizimkiler öyle şeyler. Birileri açarsa bizde kapatırız

mercicim ayneen canım ikizlerse böyle.Kararsızlık tavan yapmış.
Bakın tam mint yeşiline gitti elim.O anda mesaj geldi arada kaynadı.Bende vip dukkanı actım.Poloda da cuzdanlar varmıs.Secenekler arttı :18:Napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…