347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu
sağol puknas içimizi rahatlattın
benimki de aynen canım hiç sorma
yok ben turuncuyu beğenmedim. siyah istemiyosan kesinlikle mint diyorum ben

ikimizde aynılarınımı beğendikk ?

evetttt hemde aynı anda aynılarını
sor ya çok merak ettim

ehehe o zaman soralım, 1. ağızdan teyit edelim durumuu

Koptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdı Dedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi Bende bir kere karşılaştım dedi Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi Valla aynen böyle geçti konuşma

sağol puknas içimizi rahatlattın

benimki de aynen canım hiç sorma
yok ben turuncuyu beğenmedim. siyah istemiyosan kesinlikle mint diyorum ben

evetttt hemde aynı anda aynılarını

sor ya çok merak ettim

evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselamm sendemi ikizlersin yoğsam bebişimm

Chelzy doğum günün ne zaman canım ??

ayyyyy bak nasıl anlamış leb demeden leblebiyi yok kızlar kesin kontrol etmemiz lazım bu durumu

ahahah kıızzzz hakkaten aradınmıııı süpersin valllaa

ahah kaynana duysa ortam karışır haa , aman duymasın

kayınpederin 1 kere karşılaşmış , ya bizim herifler 2. siyle karşılaşırsaa

hahahaha amcayi tuttum

hoşbuldum canım aslında hep burdayım okuyorum ama yazmıyordum:)) ameliyat falan oldum sınavlarım var derken çok ilgilenemedim burayla bundan sonra sıklaştırırım canım..

ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu

aaa abin ne zaman yaptı askerlik nerde yaptı canım:)

Ulenn şimdi düştü bak o kurt içimeee.
Ondan bizim fındıkkurdu yılbaşı gelsin seni bi izmire göndereyim de öyle bitime yaklastıgını hissedicem dedi.Vay anasınıııııı

ayyyyy bak nasıl anlamış leb demeden leblebiyi yok kızlar kesin kontrol etmemiz lazım bu durumu

he valla amcam nasılda çakmış hemen durumu , 1 kere karşılaşmış ama unutulmamışş

ben balıkım ama nişanlım ikizler canım 8 yıldır ona baka baka ona benzedim heralde

ikizler eş , insanın birden çok insanla aynı anda birlikte olması gibidir , sürekli değişken olduğu çin her seferinde farklı bi kişilik olur karşında

Kızlar ben benimkine sordum biraz önce işte hurafe resmen yok öyle bişey askım falan dedi bende nette okudum varmış falan dedim baya araştırdım ettim sonuç olarak olmadığına ikna oldum bide kızdı biraz :)))

Anlat puknas ne olmuş Ay şaka maka eşime yılbaşında izne mi gel desem zaten gelmek için can atıyor

aman dur şekerim şafak kalmış 18 olacak , izin işi falan çıkarıp sonrasını zorlaştırma bence

bende merak ettim Puknas nerde yaptı abin askerliğini ? annat dinleyelimm

evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselamm sendemi ikizlersin yoğsam bebişimm

Chelzy doğum günün ne zaman canım ??

27 mayıs canım benim dogumgunum.İpikizlerim
senin ?

hoşbuldum canım aslında hep burdayım okuyorum ama yazmıyordum:)) ameliyat falan oldum sınavlarım var derken çok ilgilenemedim burayla bundan sonra sıklaştırırım canım.

Canım çok geçmiş olsun.

bence mint veya melon multi:)

puknas ortaya laf attın hepimizi huylandırdın susma konuş benimki de hiç anlatmadı zaten yılbaşında onu yapcaz bunu yapcaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…