sağol puknas içimizi rahatlattınben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu
benimki de aynen canımDoğru.
Arada göndermeler yapıyo zaten çaktırmadan bizimki ama hee deyip geçiyorum şimdilikKorkunun ecele faydası yok geliyorlarr
Kızlar bende mint yeşilini beğendim.Siyah evet her zaman havası var ama nebıleyım bıde yesilin kılıdı falanda var ya hosuma gitti.Daha oncede koyu yeşil vardı.En az 7-8 defa alısverıs kasasında kasıyer kızlar cuzdanınız ne guzel demıstır.O yuzden renklı bısey olsun.Sevmem ama yılan deri desenli gibi turuncu nasıl:26:
evetttt hemde aynı anda aynılarınıikimizde aynılarınımı beğendikk ?
sor ya çok merak ettimBenim kayınpederim bambaşka bir insandır, askerlik anılarını anlatmayıda çok sever 2 yıl içinde aynı şeyi 15-20 kere dinlemişimdir. Bakın şimdi açıp soruyorum söyle bakıyım, doğru mu diyimvalla soruyorum.
Benim kayınpederim bambaşka bir insandır, askerlik anılarını anlatmayıda çok sever 2 yıl içinde aynı şeyi 15-20 kere dinlemişimdir. Bakın şimdi açıp soruyorum söyle bakıyım, doğru mu diyimvalla soruyorum.
sağol puknas içimizi rahatlattın
benimki de aynen canımhiç sorma
yok ben turuncuyu beğenmedim. siyah istemiyosan kesinlikle mint diyorum ben
evetttt hemde aynı anda aynılarını
sor ya çok merak ettim
Koptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdıDedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi Bende bir kere karşılaştım dedi Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi Valla aynen böyle geçti konuşma
evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselammsendemi ikizlersin yoğsam bebişimm
Chelzy doğum günün ne zaman canım ??
Koptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdıDedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi Bende bir kere karşılaştım dedi Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi Valla aynen böyle geçti konuşma
hahahaha amcayi tuttumKoptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdıDedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi Bende bir kere karşılaştım dedi Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi Valla aynen böyle geçti konuşma
Yok öyle bir saçmalık.Koskoca okumus etmiş adamlar oyle sacma sapan ucuz seyler pesınde olmazlar.
Sevmıyorum boyle muhabbetlerı ben.Mumkunse bahsetmeyelım biz boyle sacma hurafe asker geyiklerinden.
Bu arada hoşgeldin melekcadı pek ugramıyosun sıklastır gelmeleri
ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu
ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu
ayyyyy bak nasıl anlamış leb demeden leblebiyi yok kızlar kesin kontrol etmemiz lazım bu durumu
ben balıkım ama nişanlım ikizler canım 8 yıldır ona baka baka ona benzedim heralde
Ulenn şimdi düştü bak o kurt içimeee.
Ondan bizim fındıkkurdu yılbaşı gelsin seni bi izmire göndereyim de öyle bitime yaklastıgını hissedicem dedi.Vay anasınıııııı
Anlat puknas ne olmuşAy şaka maka eşime yılbaşında izne mi gel desem zaten gelmek için can atıyor
Kızlar ben benimkine sordum biraz önce işte hurafe resmen yok öyle bişey askım falan dedi bende nette okudum varmış falan dedim baya araştırdım ettim sonuç olarak olmadığına ikna oldum bide kızdı biraz :)))
Anlat puknas ne olmuşAy şaka maka eşime yılbaşında izne mi gel desem zaten gelmek için can atıyor
evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselammsendemi ikizlersin yoğsam bebişimm
Chelzy doğum günün ne zaman canım ??
hoşbuldum canım aslında hep burdayım okuyorum ama yazmıyordum:)) ameliyat falan oldum sınavlarım var derken çok ilgilenemedim burayla bundan sonra sıklaştırırım canım.
Şimdi bir başka kararsızlıkla tekrar karşınızdayım.Sonradan okuyan kızlarrrrrr.Sizde yardım edin.Fıkrınızı soylerın.Yarına kadar karar verelim:18:Ona göre alıcam kendime yılbaşı hediyesi.
Yeni bir cuzdana ıhtıyacım var çook.
bumu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602120
bumu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602064
bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602041
bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602062
ya da bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602129
işim çok zor.Nasıl karar vericem :26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?