347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alt komşum son ses film izliyor deli olucam, son ses müzik açtım bağıra bağıra şarkı söylüyorum evde.

Son düzenleme:
oy maşallahhh sen miniğinle gir yeni yıla bakalım seninki nasıl gircek askeriyede

MaşAllah ona halasııı

Chelzy senin civciv mevsimin gelmiş ayoolll

Sizzz çokk fenasınıızzzzz
Mercii kafamı karıstırma kız Karayolu harıtasını hemen cızdım kafamdan.Burdan erzurum 4 saat.Ordan yedisu-erzurum sınırı 3 saat.Bişey gelmezse başıma yollarda valla basarım yedisu jandarmayı yetttiiimmmm geldiimm neyiii nereyeee açıyosunuz bakayımm aç aç diye bir giriş yaparımm

chıchpeas geldiii geldii valla zamanım karta çalıyorum hafiften artıkın gelsin civcivvlerrrr

hahahahaha patlatırsın kafasına da bitane neyi açıyomuş bakıyım

Çağlasam'dan 1 ay sonra bu günlerde civciv haberi bekliyoruz

ciiik ciikk cikkk , pppıııırrrrrrrrr pııırrrrrrrrrrrrrr

ehehe bende karta çalmaya başladım bacııımm , yaş olmuş 28 mayısta 29 , bi ara civciv yapıp büyütüp beslemeyi düşünüyom amaaaaa :44::44::44::44::44:

civciv e taktınız sizzzz haaaa...evliler evci de boş mu durdunuz nerde civcivler

bacım valla herif perişan durumdaydı , adam aylardır aç tost yemekten tost ağacı çıkacak içindenn

o yüzden civciv düşünecek bi durum olmadı , doğaçlama bişeyler yaptık iştee

benimkinin hiç hali yok , aç aç olsa noluuurrr olmasa noluuurrrrr

Hümeyra Mayıs ayı bolluk ayı , civicilerin temelini atma ayı

Civcivimiz 1 sene daha bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…