• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oooo canım verir yaa askerlikte millet kilo veriyor bizimkiler alırsa o başka tabi :D
Gerçi benimki alsa hiç fena olmaz yaaa
Şu yiyip yiyip kilo alamayan tiplerden
Göbek yapsa hemen gitmeli diyip iki çalışınca da gidiyor
Ben bile sinir oluyorum bu huyuna:47::4:

dolunaaayyyy sende hoşgeldin topiğimize canım ne güzel azıcık kalmış yaaaa

Ayy iki rengi de pek severim sende benim gibi açılıyorsun ama ben kışa geri koyu olurum kesin :D Açık renk saçın bakımı çok zor oluyor

Ahey aheyyyyy
Hatunlar ayakkabı yapmışsınız
Tommyninkini çokk beğendim tam denizci teması
Midi lacivert beyaz çizgili bi elbise bi kırmızı çanta bi de kırmızı şapka da olabilir
Ay bi dakka bi dakka şapkayı silelim :D

aaa evet teşekkür ederimmmm şimdi elbise dedin can evimden vurdunnnn :52::52::52:

aaa evet teşekkür ederimmmm şimdi elbise dedin can evimden vurdunnnn :52::52::52:

Şöyle bi kombin yaptım sanaaaaaaa :)
Bilemiyorum belki o ayakkabılarla tam olmayabilir ama :)

$Ekran Alıntısıfhgjf.webp

:52::52::28::28::28::72::72::17::17:

Ayy sevgilim aradı uyandırdıı çokk mutlu oldumm yaa :16: Kaldığı yer, yemekleri falan kötüymüş moralim çok bozuk dedii off yaa kıyamammm :(

adana il jandarmada, burda herkes buldu birilerini oda söylüyor ama konuşamıyoruz sık sık, nasıl olduğunu bilemiyorum, yemin töreninden sonrada adanada kalıcak merkezdeymiş galiba internetten bayağı bi okudum yanında aqua park falan varmışş, 50 kişilermiş ama insan yinede tedirgin oluyor :(:18::18:

canım merkezde çok çok güzel ve rahat bir yerde hiç gözün arkada kalmasın rahat ol yani burda yakındır aslında her yer birbirine ve zaten usta birliğide burasıysa törenden sonra çok rahat edersiniz çarşı izinleri falanda başlar. hiç tedirgin olma yemin törenine gelirsen anlıcaksın zaten askerinin nekadar şanslı olduğunu:)

Ayy sevgilim aradı uyandırdıı çokk mutlu oldumm yaa :16: Kaldığı yer, yemekleri falan kötüymüş moralim çok bozuk dedii off yaa kıyamammm :(

gözün aydın hadi onun sesiyle uyandın bak.canım ilk günden karar vermesin asker ocağı orası anne yemeği gibi olmaz ki zaten:( hem belki her gün öle olmaz bazen kötü çıkıyomuş benimkide öle diyor.

Du bakalım gerçek hayata geçmiş hali de olursa harika olurrrr
Mmmmm..perfecto :D
Bu arada ne kadar Kastamonu oldunuz yaaaa
Gidin başka topiğe allaaa alllaaa :52: Hıhhhhhh:33:
Şahsen kıskanıyorum a:1:

:) hemen İtalyanca kelime me karşılık İspanyolca cevap vererekkkk İspanyolca can dir hissine kaptırdın beni :)

Kiskanma sekerim,, geçici bı süre sonra herkescikler dağılacak snrm, 1 tane bile Van hakkında bisy duymadım :(

usta bırlıgı tarbzon yemın törenıne kalacak yer bulamadıgımız için gelmemi istemıyor eylul 15te ızıne cıkmayı düşünüyor. siz gidecekmısınız törene ?

İlk once hosgeldi acemi birligi kastamonu 7kisi olduk sanirimn.Ama trabzon dedin kalbimden bi parca koptu benim..nolurdu benim sevgilimin trabzon lsaydi usta birligi..her hafta giresundan yanina gitseydim gorseydim...ozledim cok ben sanirim:(

gunaydınnnnn kızcelerrrrr :))
akşam tavuk gibi erkenden uyudugum için yazdıklarınızı yeni okuyabiliyorum :))
herkes benim gibi kiyafet telaşına düşmüş yaaa ne guzel.
ben daha ne giyecegime karar veremedim. önce ispanyol paça kot tshirt giderim dedim ama sevgilimdee sizinkiler gibi elbise giy diye tutturdu :))
Oyuzden bugun alisverişe cıkıcam. elbise ve babet almayi dusunuyorum. aksam aldiklarimi sizinle paylasirim fikir olur :)))):52:

gunaydınnnnn kızcelerrrrr :))
akşam tavuk gibi erkenden uyudugum için yazdıklarınızı yeni okuyabiliyorum :))
herkes benim gibi kiyafet telaşına düşmüş yaaa ne guzel.
ben daha ne giyecegime karar veremedim. önce ispanyol paça kot tshirt giderim dedim ama sevgilimdee sizinkiler gibi elbise giy diye tutturdu :))
Oyuzden bugun alisverişe cıkıcam. elbise ve babet almayi dusunuyorum. aksam aldiklarimi sizinle paylasirim fikir olur :)))):52:

Evet su an gündemim tamamen kıyafet :))))) nedir bunların elbise merakı anlamadım :) pantolon görmekten fenalık geldi sanırım hepsine :))) evttt aldıklarını paylass lütfen ,, bize de fikir olurr... Ben de bakicam bugün :)

Evet su an gündemim tamamen kıyafet :))))) nedir bunların elbise merakı anlamadım :) pantolon görmekten fenalık geldi sanırım hepsine :))) evttt aldıklarını paylass lütfen ,, bize de fikir olurr... Ben de bakicam bugün :)

Alırsan bugün sende paylaş tatlım fikir olsunn :))
bencede fenalık geldi bizimkilere. Çıtı pıtı görmek istiyolar herhalde :52::52:
Yapıcak bişey yok artık askerlerimiz ne istiyosa onların gönlünü yapıcaz :51:

Back
X