• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Klasik oğlunu hep kendine kalacak sanan kaynana tribi,açsın oğluna kızsın hıh
Neyse sen takılma idare et arkadaşların da dediği gibi,yani böyle şeylere hazırlıklı olmak lazım bi bakıma aslında
Ben genelde beni aradığında annenleri de aradın mı diye özellikle soruyorum
Yani sıkı sıkıya tembih ediyorum
Akıllarına gelmez öyle onu mu aradı acaba diye ama merakta kalmasınlar diye
Beni aramasın onları arasın iyi olduğunu bileyim yeter
Eminim ailesi için de öyledir takılma sen
Valla ya sanki oğlunu çok düşünüyo da askere gitti beni aradı diye oğlu kıymete bindi. Arayınca ben de tembih ediyim arasın da laf olmasın yine.
Biz bizimkiyle konuştuk bugün beni o uyandırdı ilk defa hihih:21:
Güzelmiş böyle onun sesiyle uyanmak :16:
Oooo saat kaç oldu uyuyo musun hala diyo bi de bana :52:
Adam 6da kalkınca tabi :46:
Bugün serbestlermiş gezmeye götürmüşler
Cennet cehennnem mağaralarına filan gitmişler
Oooo iyi valla gezmeler filan öyle askerlik mi olur dedim
Tamam o zaman başka bi yere gideyim ben ustalıkta diyor pislik:47:
Akşama bi daha arayacakmış
Biz günde sadece 1 defa konuşuyoruz genelde şaşırdım akşam da ararım diyince
Bugün serbestiz ya daha rahat geçiyorum bu tarafa dedi
Normalde geçmeleri yasak tarafta konuşuyor,çünkü orada ödemeliler varmış:51:

Ne güzell canımm ya beni de sabah arayıp uyandırdı çok sevindimm hiç beklemiyodum :21: Sinir etmeyee uğraşıyolar işte bana da gelmiş yakınlarda da denizz varr diyo gülüyo ben de dedim keşke havlularını alsaydın falan burdan alırımm sorun değil diyoo sinir yaa sanki tatile gittii orayaa :47:

valla bilemyiorumm artık kendimi başka şeylere yöneltiyorum :)
senin adına da sevindim bende 6 da yatıyorum benim yattığın saatte kalkıyolar hepsiii,
bana hep karpuz diyo o yüzden :)
inşallah bakalım benimki de arar :43:

Bende o saatlerde yatıyorum canım,tatildeyiz diye paso yatış yine de uykumu alamıyorum:52:
Haha durun vurmayınnn:23:
Burada 7de işe gidenler var kız şşşş sessiz :27:
Arar canım bizimkinin olduğu yer çok kalabalık değil o yüzden çok zorlanmıyor seninki de arar eminim şimdi hafta sonu ya yapacak bi şeyleri yok herkes telefona saldırmıştır şimdi:ssz:

Ne güzell canımm ya beni de sabah arayıp uyandırdı çok sevindimm hiç beklemiyodum :21: Sinir etmeyee uğraşıyolar işte bana da gelmiş yakınlarda da denizz varr diyo gülüyo ben de dedim keşke havlularını alsaydın falan burdan alırımm sorun değil diyoo sinir yaa sanki tatile gittii orayaa :47:

Haha valla diyorum ya tutmayın beniii
Ben askereeeee gideeeceeeeemmm :51:

Hayır canım sen sadece rezervasyon bilgisi oluşturarak bilet alımını tamamlayacaksın. Check-ini uçuşa 1 gün kala rezervasyon numarasıyla yaparsın. Mail ve cep numarana kendininkini gir. Bilgiler sana gelsin.

rezervasyon bilgisi oluştururken kredi kartı bilgilerini de giricem ama check-in yapılmadan ödeme yapılmayacak dimi ?

rezervasyon bilgisi oluştururken kredi kartı bilgilerini de giricem ama check-in yapılmadan ödeme yapılmayacak dimi ?

Ödemeni alacak canım. Sen sonra check-in için hangi firmadan aldıysan onun sayfasına uçuştan 1 gün önce tekrar girip check-in bölümünü tıklayacaksın ve check-in yapacaksın ama tarih kesinleşmeden promosyon bilet alma. Çünkü promosyon bilette hiç bir şekilde iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Economi sınıf iade edilebilen bilet al. Zaten promosyonlar çabuk doluyor.

Ödemeni alacak canım. Sen sonra check-in için hangi firmadan aldıysan onun sayfasına uçuştan 1 gün önce tekrar girip check-in bölümünü tıklayacaksın ve check-in yapacaksın ama tarih kesinleşmeden promosyon bilet alma. Çünkü promosyon bilette hiç bir şekilde iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Economi sınıf iade edilebilen bilet al. Zaten promosyonlar çabuk doluyor.

ben baktım promosyon bilet vardı
tarih kesin 7 eylül
7 eylülde adana dan izmire direkt uçak buldum akşam saatlerinde onu almayı düşünüyorum ama tabi haftaya alıcam bu bileti

Canım yalnız askeriyeden çıkarken kimlikler verilmiyor. Ustalığını yapacağı yere gönderiliyor. Usta birliğin bittikten sonra kimliklerini verecekler. Şu an onlarda asker kimlik belgesi var. Ama referans numarasıyla alabilir biletini yada ehliyeti ile falan.

canım peki kimlikleri olmadan uçağa nasıl bincekler mümkün mü bu bende aldım biletini ama kimlikleri usta birliğine gönderilekse nasıl bincekler uçağa panik oldum şimdi :((

ben baktım promosyon bilet vardı
tarih kesin 7 eylül
7 eylülde adana dan izmire direkt uçak buldum akşam saatlerinde onu almayı düşünüyorum ama tabi haftaya alıcam bu bileti

Canım şuan vardır ama dediğim gibi promosyon alırsan sonradan bir şey çıkarsa iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Biletin yanar.

Veee uçakta yer doldukça fiyat artar. Promosyon bilet sınıfı dolarsa bir üst sınıfı açarlar sende şimdiki bulduğun fiyattan yer alamazsın. Uçak biletlerinde fiyat her an değişebilir. Buna göre hareket edin.

Canım şuan vardır ama dediğim gibi promosyon alırsan sonradan bir şey çıkarsa iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Biletin yanar.

Veee uçakta yer doldukça fiyat artar. Promosyon bilet sınıfı dolarsa bir üst sınıfı açarlar sende şimdiki bulduğun fiyattan yer alamazsın. Uçak biletlerinde fiyat her an değişebilir. Buna göre hareket edin.

tatlım işte gideceği yer bir belli olsun anında netten alıcam bileti...
şu an sadece onun için bekliyorum :31:

canım peki kimlikleri olmadan uçağa nasıl bincekler mümkün mü bu bende aldım biletini ama kimlikleri usta birliğine gönderilekse nasıl bincekler uçağa panik oldum şimdi :((

Kimlikleri yanlarında olacak çünkü canım. Çıkışta kimlikler veriliyor gönderilmiyor diye biliyorum ben. Öyle olmuyorsa bile kimlik yerine geçen bir belge mutlaka ki veriyorlardır askerden. O belgeyle de uçabilirler. Zaten bileti eğer ki internetten almıyorda bir acenta aracılığıyla alıyorsanız ufakta olsa asker indiriminden faydalanabilirsiniz. Uçacak kişinin asker olduğunu belirtmeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Kimlikleri yanlarında olacak çünkü canım. Çıkışta kimlikler veriliyor gönderilmiyor diye biliyorum ben. Öyle olmuyorsa bile kimlik yerine geçen bir belge mutlaka ki veriyorlardır askerden. O belgeyle de uçabilirler. Zaten bileti eğer ki internetten almıyorda bir acenta aracılığıyla alıyorsanız ufakta olsa asker indiriminden faydalanabilirsiniz. Uçacak kişinin asker olduğunu belirtmeyi unutmayın.

canım arkadaş öle diyince panik oldum bi an ben acentedan kestirdim biletini onun asker oldugunu belirttim ama kimlik olayı önemli sonuçta inşallah bi sorun yaşamazlar.
allahım birgün görcez diye biletti oydu buydu seferber olduk burda ben bi kaç gün önceden hallattim allahtan bu işi.

Back
X