• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en çok 1 aydır heralde o da üniversitede okurken o çanakkaledeydi ama 30 günü geçirmedik hiç. ya o geldi ya ben gittim yanına.
bi de bu askerlikle aynı değil ki, üniversitedeyken istediğimiz zaman konuşuyoduk bütün gün mesajlaşıyoduk.
o yüzden bana çok koydu bu ayrılıkkkk :43:
Biz de hep mesajlaşıyoduk telefonla konuşuyoduk falan sonra bi aradı ben telefonu kapattım evden çıkıyorum diye o an dünyam başıma yıkıldı sankii off çokk kötüydü :43:
puzzle al canım çok iyi sarıyor :52::52:
İyii fikirr canım hemenn almam lazımm yoksaa böyle ne vakit geçer ne de günlerr
0f ben hiç düşünemiyorum 110. günde ne halde olacağımı yaa
Allah kavuştursun bi an önce canım
Aynen ya bende düşünemiyorum valla allah kolaylık versin herkese :(

Yasasın yasasının ... Aramadı dün bugün arar mı diye bekledim. Tam actım sayfaları okuyordum kii bı baktım 0366:)))))) ben her gün konuşamıyorum konuşmalarımız da hep 3-5 dk oldugundan bugün ku 14 dk çok iyi geldiiii... Yine tek şikayeti yemek,, onun dısında hasta değilmiş çok şükür .. Silah eğitimli atış egitimleri vardı dedi, yemek yemiş aradı,, ortalık sakinken konuşalım dedi,, sonra sıra bekliyorlar üzülüyorum konuşamıyorum dedi... Neler yapıyorsun diye sordu herkesi tek tek anllattirdi,,, su ara tek derdim yemin töreni kıyafeti dedim,, ask saçmalara lütfen 3000 erkeğin arasına geleceksin kot tişört giy gel abartma dedi:))))) icim rahatladı , topuk takıntısı gecmis sanırım :)))) yeni bı kot aldım bgn böle hafif geniş paça zara dan,, bı de network den bı bluz aldım beyaz, kısa kollu Triko ince v yakalı, sade bsy,, direkt onları giycemmm...
Gülüyordu seni çok özledim ooooooggglum dedi sürekli ,, bı de kıyamam sürekli arkadaşlarında gorussene, buluşsanız deyip durdu... Benim hemen bunalıma girmeye müsait olduğumu bildigi icin :)
Bu aksam misafirim var kızlar babamin arkadaşı gelecek Allah kavustursuna... Gece görüşürüz artık :) yassassiiinnnn mutluyum mutluyummm

Ayyyy kendim konuşmuş kadar sevindim vallahiiii :1:

Puzzle fikri süper kızlar bir aya da okulum başlıyor o arada günler geçer heralde diyorum :)
Ya her gün konuşmak o kadar iyi geliyor ki anlatamam
Bugün de epey konuştuk akşam da aradı konuştuk çok güzel oluyor böyle ya

hahahaha elbet 100. günüde görcez bakalım o zaman neler gelcek başımıza :51:
gölcük e gelir de fazla hasret çekmem inşallah

valla bana da batı tarafı olsun da neresi olursa yakın gelir gözüme
2 haftada bir görmeye giderim :31:

şimdiye kadar hepsiburada dan aldım orayada bakayım. çok zevkli bişey.
1000 parçayla başladım 1500 yaptım şimdide 2000 liklere bakıyorum benm şafağa anca o olur :1:

bende 1500ü 3 gece uyumadan bitirdim de zombi gibi olunca bıraktım,
2000e cesaret edemem herlde henüz, ama orayada bakıyım 1500lüklerle idare ederim gerekirse gelene kadar alırım birsürü,
anca vakit geçer zaten okul falan dedik miii bi bakmışızzzzzzz
hopppp şafak adanada :52::52:

Back
X