- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
300 parçalık bi puzzle alıp hergün 2 parça koyarsam bittiğinde burda olur çerçeveletip evimizin duvarına asarız askerlik hatırası![]()
kız her gün 2 parça az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 parçalık bi puzzle alıp hergün 2 parça koyarsam bittiğinde burda olur çerçeveletip evimizin duvarına asarız askerlik hatırası![]()
selamlar kızlarr
girmeyeli baya sohbet olmuş
kuzum aradı sınavdan 93 almış ama dereceye girememiş, salı gün torba kurası çekiceklermiş. inşallah yakın yerleri çeker
Biz de hep mesajlaşıyoduk telefonla konuşuyoduk falan sonra bi aradı ben telefonu kapattım evden çıkıyorum diye o an dünyam başıma yıkıldı sankii off çokk kötüydüen çok 1 aydır heralde o da üniversitede okurken o çanakkaledeydi ama 30 günü geçirmedik hiç. ya o geldi ya ben gittim yanına.
bi de bu askerlikle aynı değil ki, üniversitedeyken istediğimiz zaman konuşuyoduk bütün gün mesajlaşıyoduk.
o yüzden bana çok koydu bu ayrılıkkkk![]()
İyii fikirr canım hemenn almam lazımm yoksaa böyle ne vakit geçer ne de günlerrpuzzle al canım çok iyi sarıyor![]()
Aynen ya bende düşünemiyorum valla allah kolaylık versin herkese0f ben hiç düşünemiyorum 110. günde ne halde olacağımı yaa
Allah kavuştursun bi an önce canım
inşallah şansına sana en yakın yeri çeker de rahat rahat görüşürsünüz canım
kız her gün 2 parça az![]()
Sevdiceklerinizden en çok ne kadar uzak kaldınız kızlar ? :44:![]()
arada bir 3-4 parça koydummu tamamdır. puzzleşafaksayarım
ayyy deliriyorum galiba yavaştan :111:
evet evet puzzle süper bişey ya 3 tane yaptım ama aşkımla( şimdi yenisini almak istiyorum o yokken vakit anca puzzle yaparken geçer kafa dağıtıyo
son cümlene kısmen katılabilirim
daha önce delirenler olmadıysa biz niye delirelim![]()
aynen bende yeni bitane bakıyorum sahibindende ucuz oluyor, bence sizde deneyinnn![]()
Yasasın yasasının ... Aramadı dün bugün arar mı diye bekledim. Tam actım sayfaları okuyordum kii bı baktım 0366:)))))) ben her gün konuşamıyorum konuşmalarımız da hep 3-5 dk oldugundan bugün ku 14 dk çok iyi geldiiii... Yine tek şikayeti yemek,, onun dısında hasta değilmiş çok şükür .. Silah eğitimli atış egitimleri vardı dedi, yemek yemiş aradı,, ortalık sakinken konuşalım dedi,, sonra sıra bekliyorlar üzülüyorum konuşamıyorum dedi... Neler yapıyorsun diye sordu herkesi tek tek anllattirdi,,, su ara tek derdim yemin töreni kıyafeti dedim,, ask saçmalara lütfen 3000 erkeğin arasına geleceksin kot tişört giy gel abartma dedi:))))) icim rahatladı , topuk takıntısı gecmis sanırım :)))) yeni bı kot aldım bgn böle hafif geniş paça zara dan,, bı de network den bı bluz aldım beyaz, kısa kollu Triko ince v yakalı, sade bsy,, direkt onları giycemmm...
Gülüyordu seni çok özledim ooooooggglum dedi sürekli ,, bı de kıyamam sürekli arkadaşlarında gorussene, buluşsanız deyip durdu... Benim hemen bunalıma girmeye müsait olduğumu bildigi icin :)
Bu aksam misafirim var kızlar babamin arkadaşı gelecek Allah kavustursuna... Gece görüşürüz artık :) yassassiiinnnn mutluyum mutluyummm
burayı bulmasaydım napıcaktım bilmem![]()
hahahaha elbet 100. günüde görcez bakalım o zaman neler gelcek başımıza
gölcük e gelir de fazla hasret çekmem inşallah
Aynen ya 2 gündür sabah akşam burdayım :)
şimdiye kadar hepsiburada dan aldım orayada bakayım. çok zevkli bişey.
1000 parçayla başladım 1500 yaptım şimdide 2000 liklere bakıyorum benm şafağa anca o olur![]()
İkimizinn resminii puzzle yaptırsam her gün yaparr bozarımm heraldee![]()
Valla ya benim de öyle burası olmasa kolay kolay atlatamazdım heraldeiyiki bulmuşuz valla. buraya girince yüzüm gülüyo, biraz olsun rahatlıyorum sanki
Yaptırmayı düşünüyorum bakalımm :) Gelince de veririm mutlu olur en azındann :)bak oda süper fikir ozalitçiler yapar onu heralde![]()