• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu pek popüler olmadı ama çok hoş sözleri var ve müziği ruhumu dinlendiriyor...

[video=youtube;D0RPV5wQ1Cc]http://www.youtube.com/watch?v=D0RPV5wQ1Cc&feature=related[/video]

tabikiiii bu kadar kadın biraradaysa kıyafet konusu herzaman uzaaaar gider :52::52::52:
hele bide sevdiğimiz erkeklere kavuşucaz 20 günün ardından. Dahada bi telaşlı oluyo oyüzden bu konular :52:

Bence kayınvalide ve kayınpedere alıştırma yapmak için uygun ortam orası değil canım. Ben sürekli mini kot şortla falan gezen bir insanım İzmir'de şuan ama genellikle böyle giyiniyorum diye orda o şekilde giyinemem. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Ortama göre giyinmek en mantıklısıdır. Dediğim gibi kişisel fikrim.

ya kismede şortla gitmez zaten oraya elbiseden bahsedildi, herkesin kendi tercihiiii, ortama uygunluğu konusunda hemfikiriz ama :) dediğiniz gibi mevzu uzamasın görücez bakalımmmgidip geldikten sonraa ortamııı :3::3:

Bu duygusal şarkılara son noktayı koyarak sizi elvan daltonla uğurluyorum :52::52::52: hadi iyi geceler kızçeler :52::52:

[video=youtube;RzL3S5_Cl9o]http://www.youtube.com/watch?v=RzL3S5_Cl9o[/video]

ben yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler :80:
hepimiz bugece rüyamızda sevdiğimizi görürüz inşallahhh

herkes cumartesi gecelerine akmaya mı gitti yauuu, bu gece oldukça sessiz buralar, hiç alışkın değilimmmm bennnnn :1:

Benim misafirler yeni gitti:) gecmisi okuyordum... Herkes kafasında netlestrms bence cicilerini..herkes sevdiceginin hosuna gitmeye çalışıyor ne Guzel ... Bı de kıyafet konusu uzasın yaa kötü bsy değil ki profosyoneli olduğumuz bı konu:) bı de açıkcası bu kalan günleri yemin törenine kdr kıyafetle geçirelim bı daha uzuuuun bı süre bu ne giycemmm telaşı olmayacak ztn :) sohbet muhabbet oluyo,,
Elbisen supermis bubble ciim, cici bı babetle çok tatlı olursun :) madem sevgilin de elbise giy demiş,, onu mutlu et :) yol durumuna göre rahat edeceğin sekilde ayarlamissindir kendini senn,,
Benim kocacimla konuşmama kendi konuşmuş gibi sevinen sirinnn legoo çok mersi ya :) çok tatlisin... Sen de hep her gün uzuuuun uzun konus insallahhhhhh

Hadedream,,sana nickini görünce hep aklıma gelen bı melodi ile iyigeceler demek istedim....

Hayyydee dreamim hayde haydee dreamim hayde hayde dreamim haydee ( hayde gidelum isimli şarkının Cem yılmaz versiyonu asllla Fatih ürek deil :) melodisi ile oku :)))

Tripliiiiii çok az kaldı gastamonu ya ben çok fenayim :) iple çekiyorum 30 Ağustos olsun artikk yola çıkalım

29 bilem olur:)

Benim misafirler yeni gitti:) gecmisi okuyordum... Herkes kafasında netlestrms bence cicilerini..herkes sevdiceginin hosuna gitmeye çalışıyor ne Guzel ... Bı de kıyafet konusu uzasın yaa kötü bsy değil ki profosyoneli olduğumuz bı konu:) bı de açıkcası bu kalan günleri yemin törenine kdr kıyafetle geçirelim bı daha uzuuuun bı süre bu ne giycemmm telaşı olmayacak ztn :) sohbet muhabbet oluyo,,
Elbisen supermis bubble ciim, cici bı babetle çok tatlı olursun :) madem sevgilin de elbise giy demiş,, onu mutlu et :) yol durumuna göre rahat edeceğin sekilde ayarlamissindir kendini senn,,
Benim kocacimla konuşmama kendi konuşmuş gibi sevinen sirinnn legoo çok mersi ya :) çok tatlisin... Sen de hep her gün uzuuuun uzun konus insallahhhhhh

Hadedream,,sana nickini görünce hep aklıma gelen bı melodi ile iyigeceler demek istedim....

Hayyydee dreamim hayde haydee dreamim hayde hayde dreamim haydee ( hayde gidelum isimli şarkının Cem yılmaz versiyonu asllla Fatih ürek deil :) melodisi ile oku :)))

Tripliiiiii çok az kaldı gastamonu ya ben çok fenayim :) iple çekiyorum 30 Ağustos olsun artikk yola çıkalım

29 bilem olur:)

hihuu çok eğlendimmmm teşekkür ederim canım benimmm, zaten kapanıcağını hiç düşünmedimmm, zira 573489795 kere karar değiştirceğimiz kesin o güne kadarr, :52::52:
kastamonu benim memleketimm selam götürürsünüz artık oralaraa bol bolll, çok güzelll oralarrr, inş güzel günler geçiriyolarıdrr sizinkilerrrr :8::34::82:

Eneeee bizim forumu ben koruyorum ya bu saatteee:40:
Tey teyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:
Neyse ben de gideyim de yatayım bari :)
Az önce 341.dönemi okudum yaşadıklarımız ne kadan da benziyor
Adım adım yaşayacağız demek ki dedim kendi kendime
Ve hemen mutlu son için en son sayfalarına baktım :)

Darısı başımıza yahu:32:

Kıyafet konusu orada da konuşulmuş bu arada
Ben gidemeyeceiğim ama sizinde aklınızda bulunsun kızlar
Aynen alıntıladım

kıyafet konusunda sıkıntılı olanlar,
kesinlikle sade olmaya bakın mümkün olduğunca spor nihayetinde yapıcağınız hoş bi makyaj gene ona güzel gelecektir.
ama askeriyede gerçekten diğer askerler süzüyor, bugün bi kız vardı beyaz pantolon kırmızı topuklu ayakkabı ve kırmızı askılı böyle kolları da düşen bi şey giymişti. valla bakmayan kalmadı. bence rahatsız edici bi durum yani hem kız açısından hemde askerlerimiz açısından. arkadan muhabbet olursa içeride onlar arasında sıkıntı olur..
dikkat edin derim :)

hihuu çok eğlendimmmm teşekkür ederim canım benimmm, zaten kapanıcağını hiç düşünmedimmm, zira 573489795 kere karar değiştirceğimiz kesin o güne kadarr, :52::52:
kastamonu benim memleketimm selam götürürsünüz artık oralaraa bol bolll, çok güzelll oralarrr, inş güzel günler geçiriyolarıdrr sizinkilerrrr :8::34::82:

Götürürz selamını inşallah bı gün daha gecti :)
Dens dens deeenns..

gunaydin milleeett bugun keyifler nasil dunden haberler atis yapmislaar iyi gecmekteynis :)

Gunaydin cicim,,
Aman aman maşallah ne Guzel :) hastalık olmasın bağırs cagirs olmasın iyi olsunlar... Masallahhh .. Her aldikca yaz buraya nolurr. Siz daha sık konuşuyorsunuz benden.. Benim sıkıntılı nin bu kdr aramasına bile sukurr..son 2 yıldır tel de konuşma dk miz max 2!oldugunu düşünürsem yine de şükür :)
Siz bol bol haberler verinn.. Hava nasıl acaba Kastamonu da onu sormadım hiç.. Sabahlar soğuk öglenler sıcak güneşli ve pişirici snnrm,,bilen var mii

Gunaydinnnnnnnnnnn herkese iyi pazarlarrr :16:
sabah 7de sevgilim aradi ama konusamadik sanirim hatlarda problem vardi 2 farkli ankesorluden denemesine ragmen biturlu duyuramadi sesini bana :(

Gunaydinnnnnnnnnnn herkese iyi pazarlarrr :16:
sabah 7de sevgilim aradi ama konusamadik sanirim hatlarda problem vardi 2 farkli ankesorluden denemesine ragmen biturlu duyuramadi sesini bana :(

Tuh ya.. Böyle arayıp konuşmamaya gicik oluyorum.. Neyse arar yine bence:) konuşana kadar durmaz, bgn garanti :)

Back
X