Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikiiii bu kadar kadın biraradaysa kıyafet konusu herzaman uzaaaar gider
hele bide sevdiğimiz erkeklere kavuşucaz 20 günün ardından. Dahada bi telaşlı oluyo oyüzden bu konular
Bence kayınvalide ve kayınpedere alıştırma yapmak için uygun ortam orası değil canım. Ben sürekli mini kot şortla falan gezen bir insanım İzmir'de şuan ama genellikle böyle giyiniyorum diye orda o şekilde giyinemem. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Ortama göre giyinmek en mantıklısıdır. Dediğim gibi kişisel fikrim.
ben yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler :80:
hepimiz bugece rüyamızda sevdiğimizi görürüz inşallahhh
herkes cumartesi gecelerine akmaya mı gitti yauuu, bu gece oldukça sessiz buralar, hiç alışkın değilimmmm bennnnn![]()
Benim misafirler yeni gitti:) gecmisi okuyordum... Herkes kafasında netlestrms bence cicilerini..herkes sevdiceginin hosuna gitmeye çalışıyor ne Guzel ... Bı de kıyafet konusu uzasın yaa kötü bsy değil ki profosyoneli olduğumuz bı konu:) bı de açıkcası bu kalan günleri yemin törenine kdr kıyafetle geçirelim bı daha uzuuuun bı süre bu ne giycemmm telaşı olmayacak ztn :) sohbet muhabbet oluyo,,
Elbisen supermis bubble ciim, cici bı babetle çok tatlı olursun :) madem sevgilin de elbise giy demiş,, onu mutlu et :) yol durumuna göre rahat edeceğin sekilde ayarlamissindir kendini senn,,
Benim kocacimla konuşmama kendi konuşmuş gibi sevinen sirinnn legoo çok mersi ya :) çok tatlisin... Sen de hep her gün uzuuuun uzun konus insallahhhhhh
Hadedream,,sana nickini görünce hep aklıma gelen bı melodi ile iyigeceler demek istedim....
Hayyydee dreamim hayde haydee dreamim hayde hayde dreamim haydee ( hayde gidelum isimli şarkının Cem yılmaz versiyonu asllla Fatih ürek deil :) melodisi ile oku :)))
Tripliiiiii çok az kaldı gastamonu ya ben çok fenayim :) iple çekiyorum 30 Ağustos olsun artikk yola çıkalım
29 bilem olur:)
hihuu çok eğlendimmmm teşekkür ederim canım benimmm, zaten kapanıcağını hiç düşünmedimmm, zira 573489795 kere karar değiştirceğimiz kesin o güne kadarr,
kastamonu benim memleketimm selam götürürsünüz artık oralaraa bol bolll, çok güzelll oralarrr, inş güzel günler geçiriyolarıdrr sizinkilerrrr:82:
Nikitaaaaa öperimmmmmsss seni kocamaaannnn![]()
gunaydin milleeett bugun keyifler nasil dunden haberler atis yapmislaar iyi gecmekteynis :)
Gunaydinnnnnnnnnnn herkese iyi pazarlarrr
sabah 7de sevgilim aradi ama konusamadik sanirim hatlarda problem vardi 2 farkli ankesorluden denemesine ragmen biturlu duyuramadi sesini bana![]()
Tuh ya.. Böyle arayıp konuşmamaya gicik oluyorum.. Neyse arar yine bence:) konuşana kadar durmaz, bgn garanti :)