• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar buraya yazdıktan sonra aradı kardeşim ama zeki kardeşim ismini sölemedi sonra benim aşkım merdivenden inerken ankesörlünün başındaki nöbetçi asker sölemiş arayanın vardı isim alamadım die aşkımda aradı beni konuştuk geceden beri ateş içinde yatıyormuş kıyamam ona akşam aramazsam üzülme yerimde kalkamayabilirim canım dedi bende tamam iyi ol beklicem dedim

bende normalde o çağrı atıyor öyle ankesörlüyü arıyorum iyi oluyor valla

canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyi olur en kısa zamanda

İyi öğleden sonralarrr kızlaaaaarrrrrrr :21:
Biz bugün henüz konuşamadık
Hasretle bekliyorummmmmmm:72:

Szncim canım çok geçmiş olsunn
İnşallah hemencecik düzelir dipçikk gibi olur ayağa kalar

ankara mebs yarenleri aradımı sevgiliniz , benimki aramada da daha bu saate kadar arardı çoktan aslında:( merak etmeye başladım.

canım merak etme iyiler bugün pek yorulmadı aşkım sırada yoktu telefon klübüsesinde askerler dinleniyordur merak etme

ankara mebsli 6 kişiyi geçiyoruz herhalde

nur pirellli szn ben ve ayssegul bide sen varsın sanırsam canım baya kalabalığız

bubleee süper fikir ülke sayalım eğlenceli olsun

szn canım çok saol vallla çok ateşlenmiş canım yaaa

mebs yarenleri bizim arama olayı yok ben çok denedim telefon dııt ediyo sonra ses seda yok.çoğunluklada meşgul zaten, benimki boşuna uğraşma senin bana ulaşman mümkün değil dedi bıraktım artık ama telefon başında beklerse askeriniz onu bilemiyorum olabilir belki.

mebs yarenleri bizim arama olayı yok ben çok denedim telefon dııt ediyo sonra ses seda yok.çoğunluklada meşgul zaten, benimki boşuna uğraşma senin bana ulaşman mümkün değil dedi bıraktım artık ama telefon başında beklerse askeriniz onu bilemiyorum olabilir belki.

canım benim askerim sonu 94 73 ve 75 li biten nolardan hep arıyordu bende birini çevirdim baktım meşgul sonra 75 liyi çevirdim ve bingo çalıyordu nöbetçi bir asker varmış telin başında ama akıllı kardeşim ismini sölemediği için karışıklık olablrdi ama zeki aşkım benim aradağmı anlamış tam kapadık aşkım merdivenden iniyormuş nöbetçide arandın demiş benimkide hemen 5 dakka sonra beni aradı bende o heycanla açmadım meşgule verdim ve aradığı noyu aradım görüşebildik

canım merak etme iyiler bugün pek yorulmadı aşkım sırada yoktu telefon klübüsesinde askerler dinleniyordur merak etme

ankara mebsli 6 kişiyi geçiyoruz herhalde

nur pirellli szn ben ve ayssegul bide sen varsın sanırsam canım baya kalabalığız

bubleee süper fikir ülke sayalım eğlenceli olsun

szn canım çok saol vallla çok ateşlenmiş canım yaaa

evet canım baya varız bence de. ben son beşe odaklandım şu an kızlar artık gelsin askerimmm:)

Mebs'li kızlar telefonların bazıları geri aranabiliyor eşim çağrı yapıyor ben arıyorum ama o başında iken yoksa ulaşamadım bir defa denedim ve eşim kızdı bu arada az önce 341. Döneme göz attım ve bi üzüldüm bi üzüldüm son sayfalarını okuyunca midem yandı başım ağrıdı daha 26 gün oldu dedim kendi kendime çok fena oldum bide eşimin yanına gideceğim inşallah geri ayrılmanın acısını düşünüyorum hep buruk oluyor sevincim gidip biraz ağlayıp geliyorum :(

hoşgeldin canım varmı sende iyi haberler ?
biz bugün konuştuk acayip sıcak dedi içerde durulmuyomuş o yüzden kapadık telefonu daha sonra tekrar arıcak dışardaki kulübelerden :16:

bugün aramadı daha canım
akşam arar diye tahmin ediyorum :31:

kızlarrr
ben de konuştum sevdiceğimle kuzuma ot yoldurmuşlar elleri kötü olmuş, gelince masaj yapıyım eline didim bende ona
:1:
askerlik resmen keyfiyet işine dönmüş hee ot ne alaka :ssz:

kızlarrr
ben de konuştum sevdiceğimle kuzuma ot yoldurmuşlar elleri kötü olmuş, gelince masaj yapıyım eline didim bende ona
:1:
askerlik resmen keyfiyet işine dönmüş hee ot ne alaka :ssz:

ot yoldurmak ne ki
sigara izmariti bile toplatırlar... :ssz:

Kızlar bitanem canım kocam aradı 24 dakika konuştuk herkes yemeğe gitmiş telefonlar boş o yüzden tabi ağlamayı kestim hemen morali iyiydi canım benim çok şükür bana da iyi geldi çok seviyorum yaaa

Kızlar bitanem canım kocam aradı 24 dakika konuştuk herkes yemeğe gitmiş telefonlar boş o yüzden tabi ağlamayı kestim hemen morali iyiydi canım benim çok şükür bana da iyi geldi çok seviyorum yaaa

ayy ne güzel benimki aramadı bugün yaa bende arayamıyorum bişe mi oldu acaba :( napmışlar canım bugün bahsetti mi hiiç nasılmış günleri:) senden alim bari haberleri.

Back
X