• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

of allahım ne kadar sıkıcı bi gün içim sıkılıyo resmen :31:
zaten arıcam demişti aramadı bidaha
durup dururken ağlama krizi geldi haberleri izlerken
10 gündür böyle ağlamamıştım
noluyo bana anlamadım hiç :43:

canım bende aynıyım ya bugün hiç konuşmadım bide çok kötü oldum arayana kadar yer bitiririm kendimi şimdi. askerliği onlar yapıyor ama bizde bozduk psikolojiyi iyice.ama güçlü olmamız lazım canım bırakmayalım kendimizi daha beklicek gün çook.bu arada izleme haberleri elinden geldiğince tabi ben benimkine söz verdim izlemicem diye haber saati kaçıyom odaya kulak tıkamaya çalış.

Kızlaaarrr nolur sakin olun :(((
Hayırlısıyla hepsi bi bitirip gelselerdi bi
Hatta gidecek olanlar bi yemin törenlerine gitseler çok rahatlayacaklar
Gidemeyenler de artık o gün için rahat rahat konuşup mesajlaşmanın hayalini kuracağız
Azzzzzzıcık kaldı hadi hadi yüreğimize ha gayrettt
Hele sıkı dur hele sabrettttt

canım bende aynıyım ya bugün hiç konuşmadım bide çok kötü oldum arayana kadar yer bitiririm kendimi şimdi. askerliği onlar yapıyor ama bizde bozduk psikolojiyi iyice.ama güçlü olmamız lazım canım bırakmayalım kendimizi daha beklicek gün çook.bu arada izleme haberleri elinden geldiğince tabi ben benimkine söz verdim izlemicem diye haber saati kaçıyom odaya kulak tıkamaya çalış.

ben bugün sabahtan iyiydim öğleden sonra durup dururken oldu
yan evden gelin çıktı bugün oda etkiledi beni ,
ben yalnızken kimse sevdiğiyle olmasın istiyorum çok mu bencillik ediyorum :43:
sonra akşam haberleri de tuz biber ekti başladım ağlamaya :43:

canım dün bizimkide ot temizlemiş bende ağzından zorla laf alıyorum sonra çok soru soruyorum diye gülüyor benimki revirci genelde hasta götürüyor ilaç veriyor ama hep çok şükür iyi olduğunu keşke hep burda kalsam falan diyor yani rahatlar çok şükür inşallah gidecekleri yerde aynı olur

bende sonunda birkaç laf alabilidm ağzından :1::1::1::1::1:pek anlatmıyordu 8 de tekrar aradı alllaha şükür ki rahatları yerinde şanslıyız canım

Pazar günlerini oldum olası sevmezdim artık hiç sevmiyorum:14:
ne sıkıcı bi gün ya

Son düzenleme:
akşam üzeri aradı sevgilim.
bugün bişi yapmamışlar. öğlene kadar bi denetleme olmuş sonrasında boş kalmışlar. benimki bi ağaç altında uyku çekmiş :1::1:
dedim geç aradın bugün aşkım uyudum ondan dedi :1::1:
şimdi uzun dönemler gelince çok kalabalık olmuş. telefon sırası falan çok olur. yarın arayamazsam merak etme dedi.. :31:

durgun mu kalmış burası
aaa kızlar canlanın biraz..
bak az kaldı onları görmeye :34:

bende gitmeyi çok istiyorum tabi dayım götrrse o kadar uzun yola tek başıma çıkmaya cesaretim yok:1: umarım gidebilirim kesin birşeyde söylemiyor kuzumda gitmemi çok istiyor. inşallah gideriz

Back
X