günaydın cnm sevındım senın adınaa bnkı hala aramadı![]()
canım arar stres yapma bak ben dünden beri dokuz doğurdum ama bu gün sesi çok iyiydi abartmışım yani ,bide muhtemelen onun orada aynıdır telefon sırası, tören telaşı, eğitimler koşturuyolardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm sevındım senın adınaa bnkı hala aramadı![]()
canım arar stres yapma bak ben dünden beri dokuz doğurdum ama bu gün sesi çok iyiydi abartmışım yani ,bide muhtemelen onun orada aynıdır telefon sırası, tören telaşı, eğitimler koşturuyolardır.
Günaydın herkese. Dün gece 1 gram uyku uyumadım ben. İçimde bir huzursuzluk vardı dün konuşamaık diye mi bilmiyorum. Bugün daha ses seda yok. Akşama arar zannediyorum. Şu 3 gün geçse perşembe 30 Ağustos ofis tatil ve ben yola çıkıyorum. Önemli olan şu son 3 günün çabuk geçmesi.
ya sorma,, saatler bile geçmiyo bgn,,
yorgun ve uykusuz olduğumdan mıdır nedir, saaatlerdir buradayım daha 1 buçuk saat geçmişdaha 7 ye çok var
askerden alışkanlık oldu sanırım , sürekli herşeyi şafaksayar gibi sayıyorumakşam çıkış saatlerini bile şu kadar kaldı vs diye
akşam çıkışa şu kadar kaldı, yemin törenine şu kadar kaldı, dağıtım iznine çıkmasına şu kadar kaldı, ameliyat olmama bu kadar kaldı, kurban bayramına gidip onu görmeme bu kadar kaldıherşeye geri sayım yapıyorum :))))
Canım sizinkiler şu anda yürüyüş çalışıyorlar.Söyledi bizimki.Diğer bölük yürüyüşte aşağıda dedi.Öğlene arar merak etme.
Canım sizinkiler şu anda yürüyüş çalışıyorlar.Söyledi bizimki.Diğer bölük yürüyüşte aşağıda dedi.Öğlene arar merak etme.
Günaydın kızlarrrŞafak 142
nasılsınız bugünnn?
bende senın gıyımya gıdelı su kadar oldu araylı su kadar oldu yemın törenne su kadar kaldı :) bu defa az kaldı:):)
kızlar sizin askeriniz nerede
bende senın gıyımya gıdelı su kadar oldu araylı su kadar oldu yemın törenne su kadar kaldı :) bu defa az kaldı:):)
günaydın babıll :) ben çok yorgunumuyukluyorumm . sırtım ağrıyor, dün gece çok bağıra bağıra konuştuğum için sesim kısık, bi de boğazm acıyor..
amaa mutluyum ::) çokk as kaldı.. çok çok azcık 3 güncük.. o da pıt diye pat diye geçerrr
Günaydın kızlarrrŞafak 142
nasılsınız bugünnn?
:) insan belirli bir süre sonra elinde olmadan herşeye geri sayım yapmaya başlıyor di mi :)
yalnz ben bu forumda bu kadar zaman geçirirsem, kapının önüne konulmaya geri sayım yapmam gerekicek,,,
günaydın babıll :) ben çok yorgunumuyukluyorumm . sırtım ağrıyor, dün gece çok bağıra bağıra konuştuğum için sesim kısık, bi de boğazm acıyor..
amaa mutluyum ::) çokk as kaldı.. çok çok azcık 3 güncük.. o da pıt diye pat diye geçerrr
Kastamonu canım.
iyim canım sen nasılsın şafak:142.....yada 3:):):)