• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar kızlarr.İyisinizdir inşallah.
Dün canımız sıkkındı yemekhane sırası imdadımıza yetişti bugün :)Sabahtan beridir arıyor boş boş duruyoruz dedi.Keşke hep yemekhanede kalsam da dedi :)) 100tabldot yıka tamam.Kimbilir nasıl yıkıyorlardır ama..Çok iyi temizleneceğini zannetmiyorum.
Olsun bugün en azından rahat ya bende iyiyim.Yemin töreninden sonraki hafta carsıya cıkıcaklarmış.Allah nasıp ederse gidicem bakalım.1gün içeride 1 gün çarşı izninde görsem yeter.Çok umutlandırmıyorum kendimi hayal kırıklığına ugramayayım diye ama inşallah bir aksilik çıkmaz.Giresundan Kastamonu 67 saatmiş.Otobüs sıkıntı olmazsa bir de öğretmenevinden yer bulursam tamamdır...

Günaydın herkese. Dün gece 1 gram uyku uyumadım ben. İçimde bir huzursuzluk vardı dün konuşamaık diye mi bilmiyorum. Bugün daha ses seda yok. Akşama arar zannediyorum. Şu 3 gün geçse perşembe 30 Ağustos ofis tatil ve ben yola çıkıyorum. Önemli olan şu son 3 günün çabuk geçmesi.

Günaydın herkese. Dün gece 1 gram uyku uyumadım ben. İçimde bir huzursuzluk vardı dün konuşamaık diye mi bilmiyorum. Bugün daha ses seda yok. Akşama arar zannediyorum. Şu 3 gün geçse perşembe 30 Ağustos ofis tatil ve ben yola çıkıyorum. Önemli olan şu son 3 günün çabuk geçmesi.

Canım sizinkiler şu anda yürüyüş çalışıyorlar.Söyledi bizimki.Diğer bölük yürüyüşte aşağıda dedi.Öğlene arar merak etme.

ya sorma,, saatler bile geçmiyo bgn,,
yorgun ve uykusuz olduğumdan mıdır nedir, saaatlerdir buradayım daha 1 buçuk saat geçmiş :( daha 7 ye çok var
askerden alışkanlık oldu sanırım , sürekli herşeyi şafaksayar gibi sayıyorum :D akşam çıkış saatlerini bile şu kadar kaldı vs diye
akşam çıkışa şu kadar kaldı, yemin törenine şu kadar kaldı, dağıtım iznine çıkmasına şu kadar kaldı, ameliyat olmama bu kadar kaldı, kurban bayramına gidip onu görmeme bu kadar kaldı :D herşeye geri sayım yapıyorum :))))

bende senın gıyımya gıdelı su kadar oldu araylı su kadar oldu yemın törenne su kadar kaldı :) bu defa az kaldı:):)

Canım sizinkiler şu anda yürüyüş çalışıyorlar.Söyledi bizimki.Diğer bölük yürüyüşte aşağıda dedi.Öğlene arar merak etme.

ne kaddar güzel konuşuyorsunuzz, süper , maşallahh ,,
darısı başıma :( akşamı bekliyorum.. gün içinde hiç aramadı bgne kadar..

Günaydın kızlarrr :3: Şafak 142 :72:
nasılsınız bugünnn?

günaydın babıll :) ben çok yorgunum :( uyukluyorumm . sırtım ağrıyor, dün gece çok bağıra bağıra konuştuğum için sesim kısık, bi de boğazm acıyor..
amaa mutluyum ::) çokk as kaldı.. çok çok azcık 3 güncük.. o da pıt diye pat diye geçerrr

bende senın gıyımya gıdelı su kadar oldu araylı su kadar oldu yemın törenne su kadar kaldı :) bu defa az kaldı:):)

:) insan belirli bir süre sonra elinde olmadan herşeye geri sayım yapmaya başlıyor di mi :)
yalnz ben bu forumda bu kadar zaman geçirirsem, kapının önüne konulmaya geri sayım yapmam gerekicek,,,

:) insan belirli bir süre sonra elinde olmadan herşeye geri sayım yapmaya başlıyor di mi :)
yalnz ben bu forumda bu kadar zaman geçirirsem, kapının önüne konulmaya geri sayım yapmam gerekicek,,,

günaydın babıll :) ben çok yorgunum :( uyukluyorumm . sırtım ağrıyor, dün gece çok bağıra bağıra konuştuğum için sesim kısık, bi de boğazm acıyor..
amaa mutluyum ::) çokk as kaldı.. çok çok azcık 3 güncük.. o da pıt diye pat diye geçerrr

İnşallah pıt diye geçer. Ben online biletinin çıktısını aldım bugün. Yemin törenine götüreceğim yanında bulunsun. Her zaman eşşeğimi sağlam kazığa bağlamayı sevmişimdir ama götüremicekler varsa problem değil askeri kimliklerle uçacaklar. Merak edenler vardı. Rezervasyon kodunu ne olur ne olmaz verin siz askeri kimliği cebinde olsun onunla rahat rahat uçacaklar.

foruma girmekten iş yapamıyorum kı sizlerle konustukca işlere bakamıyorum bı de hafta bası oluncakötü oluyo:):)

Olmadı şıp diye geçer canım :))
Maçtan dolayımı sesin kısık yoksaaa malum derbi :37:

Nikita seninki de Kastamonu'daydı ve sende geliyordun demi yemin törenine??? Ben üzerinde lacivert beyaz pembe kahve yanlamasına düz çizgileri olan bir omzu düşük bluz giyeceğim, altına lacivert pantolon onun altına tiger spor ayakkabılarımı. Boynumdada yandan taba rengi bir çanta olacak. Boyum 1.75, belime kadar uzun saçlarım var. Umarım görüşürüz geleceklerle.

Son düzenleme:
Back
X