benımkı manısa canım 3 gün sonra yanındayım inş:)
Ayyy ne güzel bende inş. Şu 3 gün çabuk geçsin allahım. Patır patır atsın günler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkı manısa canım 3 gün sonra yanındayım inş:)
Bende iyiyim canım . Evettt mehtabımız 3 :))) Valla oraya bi gidiyim kaynana kayınpeder dinlemicem bi öpücem bi koklicamm beni kimse tutamazzz![]()
ayyy ne güzel bende inş. şu 3 gün çabuk geçsin allahım. Patır patır atsın günler.![]()
canım estağfirullah uzun olmadı tabi birbirimizle konuşacağız. bende kafayı burda dağıtıyorum :) haklısıın rahat olması herşeyden önemli. inşallah rahat rahat bitirirler. yemin törenine gitmeyi çok istiyorum fakat nişanlımın kuzeni evleniyor. ben oraya gidecekmişim. emir büyük yerden. gitmemi istemedi. ilk çarşı izininde bursaya damlarım ama :))
tünaydın kızlar
yemin töreni için heycan dorukta, sanki ilk kez buluşcakmışız gibi hissediyorum![]()
Kastamonu canım.kızlar sizin askeriniz nerede
Bugun yemekhanede gorevlı ya ondan rahat arayabılıyor.Normaldde bu saatte hiç aramaz yoksa.ne kaddar güzel konuşuyorsunuzz, süper , maşallahh ,,
darısı başımaakşamı bekliyorum.. gün içinde hiç aramadı bgne kadar..
biri bana akıl versinnnn, ben normalde sevgilimin annesi ve babasıyla hiç sammi değilimdir,
yüzyüze oturup konuşmuşluğumuz yokturr, bide kardeşi varr, hepsiyle neredeyse asker uğurlamasında oturup 2 saat konuşabildikk,
annesi de beni sanıyorum ki sevmiyor, yani bir sürü olaylar oldu, hiç aramaz beniii,
ben bayramda falan arıyorumm bide oğullarını çok sakınıyor, beni oğluna beğenememişte olabilir çok ağladım bu konudan dolayı neyse ne uzatmayım
yemin törenine onlar arabayla gidicekler, sevgilimde otobüsle gelme sakın annemlerle gel dedi,
bende bi samimiyet yok sonuçta 7 saatlik yolculuğu beraber yapamayız diye çekiniyorum,
oda öyle olmazsa gelme çok zor olur kız başına falan dedi,
bu arada annesi bugüne kadar aramadı kızım sende geliyormusun diye,
kardeşinin faceten mesaj atmışş, annem böle böle dedi gelcekmisin diye çıldrdım yaa,
ben mi abartıyorum acaba, bi bilen akıl versin bana çünkü kararımı değiştirip heran gitmekten vazgeçebilirimmmmmmmm![]()
Kastamonu canım.
Bugun yemekhanede gorevlı ya ondan rahat arayabılıyor.Normaldde bu saatte hiç aramaz yoksa.
Canım telefon numaranı bilmiyor mu? Kardesının face ten mesaj atıyor.
Sanırım sevgilin annenin üstüne gitti beraber gelin diye.Kendisi de bu yolu daha uygun buldu sanırım.
Biraz riskli bir durum onlarla beraber gitmen.He belki tam tersi olur.Sonuçta yalnız 7 saat geçireceksiniz.Seni yakından tanırlar,kanları ısınır,önyargılarından kurtulurlar.Ne bileyim..Bunlar doğabilecek olumlu sonuçlar ki inşallah böyle olur.
Diğer taraftan zoraki bir teklif gibi de olabilir bu.Sen her sonuca gözümü yumup orada bulunmak istiyorsan.Ara telefonla.Sizinle gelmek istiyorum aksi bir durum çıkmadıkda bir sakıncası olur mu de kibarlığı,saygıyı elden bırakmadan.Ama gelemeyebilirim diye de açık kapı bırak(gelen cevabın terslik ihtimaline göre) Ona göre karar ver canım bence.Yani ben olsam anneyi yoklardım.Konuşması,cevapları,ses yonu ele verir zaten.
Canım sizinkiler şu anda yürüyüş çalışıyorlar.Söyledi bizimki.Diğer bölük yürüyüşte aşağıda dedi.Öğlene arar merak etme.
işte biliyor, bende zoraki bi teklif olduğunu düşünerekten böyle sıkıntıya girdim, şimdi yok ben tek başıma gelicem desem abes olucak, onlarla gitsem ayrı bir dert, dediğin gibi sevgilim söylediği için oluyor, ama keşke arayıp desydi içim yanmazdı böyle neyse bakalım ama aramak istemiyrum faceten mesaj atiyim bende![]()
Şimdi gördüm atılan mesajı sanada.Resmen lütfen yazmış mesajı.Sende rahat davran ozaman canım ya sıkıntıya sokma kendını.Evet gelmek istiyorum de amann ..Gittiğin an'ı düşün oraya.
Nikita seninki de Kastamonu'daydı ve sende geliyordun demi yemin törenine??? Ben üzerinde lacivert beyaz pembe kahve yanlamasına düz çizgileri olan bir omzu düşük bluz giyeceğim, altına lacivert pantolon onun altına tiger spor ayakkabılarımı. Boynumdada yandan taba rengi bir çanta olacak. Boyum 1.75, belime kadar uzun saçlarım var. Umarım görüşürüz geleceklerle.
Şimdi gördüm atılan mesajı sanada.Resmen lütfen yazmış mesajı.Sende rahat davran ozaman canım ya sıkıntıya sokma kendını.Evet gelmek istiyorum de amann ..Gittiğin an'ı düşün oraya.
sende onlar gibi sıradan konuş derim gelicem evet gibisinden chelzy'e katılıyorum
bende gelmek isteriiiimmm geliip sizinle de görüşmeek vardııı heeemm :)
Keşke gelebilseydin canım daha geç değil ama fikrini değiştirebilirsin belki. Sen neden gelemiyorsun?