Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya ben ankara'da kalacak yer bulamadım daha mebs'li kızlar nerde kalacaksınız ogretmenevi falan bilginiz varmı bu arada ankara mamak acemi çankaya usta birliği kısa dönem
Kastamonu öğretmenevi nasıl acaba tripliii?Hiç baktın mı arastırdın mı ?
Gidince sana zahmet etrafa bi bakınıversen merkezde mi nasıl diye canım
kızlar manısa kırkağaça yemin törenine gidecek olanınız var mı?
Bu arada ilk sayfada adı olmayanlar yazmaya devam edebilirler. Herkes benim gibi okumayabilir önceki yazışmaları. Ben her gün sayfayı açınca nerde kaldığımdan başlayıp okuyorumda bir şey kaçırmayım diye.
Yeni gelenler için ilk sayfada adları olmayanlar sevdiceğinin acemi birliğini ve usta birliğini yazsınlar.
Canım gidince bakarım sen merak etme. Üç gün ordayım kolaçan ederim etrafı.
Bu arada zaten bizimkilerin askerlik yaptığı yer minibüsle 10 dakikaymış merkeze. Öğretmen evi de merkezdedir diye düşünüyorum ama nerde olursa olsun sonuçta Kastamonu il sınırları içinde değil mi zaten ne kadarcık yer ne güzel öğretmen evi gibi bir şansın var.
Google'dan da bir bakayım çıkacak mı birşeyler...
Yok canım ya bizimkide yemin töreni için bol bol yürüyüş yapıyor başka da bir şey yapmıyor. Geçenlerde bir ot yolmuşlar işte dündü galiba artık günlerde karıştı bende bir de yemekhane temizliği vardı farklı yaptıkları bir şey. Bizimki millete çorba dağıtmış yine kaçmış temizlikten.![]()
heyyy öncelikle şunu demek istiyorummm : sakınn sakın sakın gitmekten vzgeçmee!!
sonrasında ise,, kardeşi sana dedi ise, arabayla gidicez geliomusun diye, sen de de ki , ben gelmek istiyorum, o da gelmemi istiyor, eğer araba ile gidecekseniz, gelmemde sorun olmayacaksa gelirim sizinle, ama yoksa ben otobüsle mutlaka geleceğim.
de ve git.
kız başına otobüsle gelme de ne demek yahu :) git sen nasıl gidersen git, seni görünce çok sevinecektir...
neredeydi bu arada hangi ilya ben çok soruyorum bu soruyu , acaba ilk sayfaya bi liste mi yapsak, kimin ki nerde acemlik, ustalık diye,,takip de ederiss bölece kolayca? yapılabilir mi bilmiyorum ama bebek topicinde vardı sanki :)
yaa sorun lütfen beni çağırmaları onlardan ayrı gitmem olmaz,
şimdi zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissederim ve yol boyunca kasılırım,
kız başıma da derkenn, giderim tek başıma sorun etmez normalde de adanada,
o biliyor orayııı, bilemiyorum niye öyle dedi ama daha sonra gidrim, kesin çok kafamı vurcam ama,
gitmekten vazgeçtim
o kadar kombin falan da boşuna gitti ne güzeelllll...
Kızlar sevgiliniz sizinle nasıl konuşuyo telefonda?
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi![]()
ne kaaa doğru yazmışsın ne güzel anlatmışsın gönülden katıldım sanaa :) herkesin tarzı farklı bir olmaz...
kimi tel de konuşmadan yapamaz, kimi hiç hoşlanmaz
kimi her gün her telefonda seni seviyorum der, kimi çok az ama çok derinden söyler :)
kimi söylerken çok rahattır, kimi söylerken utanır.
kimi çok söyler kimi az söyler ama hepsi de çok sever :)):):):):)
bu arada kısa dönem adana il jandarma uzun dönemde öyle
Canım senin kısa da uzunda mı Adana?
Yoksa yanlış hatırlamıyorsam seninkide mi Kastamonu'daydı?
Yaa kesin gitmiyosun yanisen bilirsin canım pişman olma sonra ,, bir karar verdin sonradan keske deme sakın aci çektirme kendime olur mu... Kombini o izine gelince de yaparsın ya da arada gittiğinde de ...
kastamonuyla bi ilgim yok ama :) benim ki kısa dönem yapıo acemi ustada aynı yer adana
ben kitap okuyayım bari
geceye doğru gelirim buraya![]()