• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ya ben ankara'da kalacak yer bulamadım daha mebs'li kızlar nerde kalacaksınız ogretmenevi falan bilginiz varmı bu arada ankara mamak acemi çankaya usta birliği kısa dönem

Kastamonu öğretmenevi nasıl acaba tripliii?Hiç baktın mı arastırdın mı ?
Gidince sana zahmet etrafa bi bakınıversen merkezde mi nasıl diye canım

Kastamonu öğretmenevi nasıl acaba tripliii?Hiç baktın mı arastırdın mı ?
Gidince sana zahmet etrafa bi bakınıversen merkezde mi nasıl diye canım

Canım gidince bakarım sen merak etme. Üç gün ordayım kolaçan ederim etrafı.:27:

Bu arada zaten bizimkilerin askerlik yaptığı yer minibüsle 10 dakikaymış merkeze. Öğretmen evi de merkezdedir diye düşünüyorum ama nerde olursa olsun sonuçta Kastamonu il sınırları içinde değil mi zaten ne kadarcık yer ne güzel öğretmen evi gibi bir şansın var.

Google'dan da bir bakayım çıkacak mı birşeyler...

kızlar manısa kırkağaça yemin törenine gidecek olanınız var mı?

Canım Manisaya gideceğim ben de yemin törenine.

Bu arada ilk sayfada adı olmayanlar yazmaya devam edebilirler. Herkes benim gibi okumayabilir önceki yazışmaları. Ben her gün sayfayı açınca nerde kaldığımdan başlayıp okuyorumda bir şey kaçırmayım diye.

Yeni gelenler için ilk sayfada adları olmayanlar sevdiceğinin acemi birliğini ve usta birliğini yazsınlar.

Canım acemi birliği manisa usta birliği keşan kısa dönem

Bu arada kızlar telefonlarınıza dikkat edin. Aman sesini kısık bırakmayın. Askeriniz aradığında mutlaka duyun. Dün gece benimkinin koğuşundan birini hastaneye kaldırmışlar. Çocuk sinir krizi geçirmiş. Sevgilisi telefona cevap vermiyormuş. Çok telaşlanmış. Sinirlenmiş. Baya kötü olmuş. :43::43: Hatta bugün benimki beni tehdit ediyor. Bak diyor telefona cevap vermezsen beni hastanede bulursun diye. Onların orda aklına kim bilir neler gelir.

Su sorunu Manisada da var malesef. Bizim ki hep hazır su içiyor. Kendisi eğitimlere katılmadığı için kantine gelir gelmez hemen stok yapıyor. Ama eğitimde olup alamayanlar hep musluk suyu içiyorlarmış. Koğuşta salgın var diyor. Herkes gripmiş.

Canım gidince bakarım sen merak etme. Üç gün ordayım kolaçan ederim etrafı.:27:

Bu arada zaten bizimkilerin askerlik yaptığı yer minibüsle 10 dakikaymış merkeze. Öğretmen evi de merkezdedir diye düşünüyorum ama nerde olursa olsun sonuçta Kastamonu il sınırları içinde değil mi zaten ne kadarcık yer ne güzel öğretmen evi gibi bir şansın var.

Google'dan da bir bakayım çıkacak mı birşeyler...

Heh bak canım valla ya şöyle nasıl bi yer diye :)
Gidicem askerlik yaptıgı yerede çarşı izninin olmadığı gün valla askerler zorla çıkarana kadar :) Diğer günde dışarıda oluruz diye düşünüyorum.
Öğretmenevi herkese açık canım ondan bi an önce ayarlamam lazım aslında.Sadece öğretmenlere ayrılan bir yer değil.Konuşurken duyuyorum sürekli ding dongg diye ziyaretçı anonsu.Oteller pahalı tabii öğretmenevi daha ucuz geliyor.Bakalım şimdi böyle plan yapıyorum ama aksilik olur da olmazsa plan yatarsa diye de çok korkuyorum:18:

Yok canım ya bizimkide yemin töreni için bol bol yürüyüş yapıyor başka da bir şey yapmıyor. Geçenlerde bir ot yolmuşlar işte dündü galiba artık günlerde karıştı bende bir de yemekhane temizliği vardı farklı yaptıkları bir şey. Bizimki millete çorba dağıtmış yine kaçmış temizlikten.:1:

içim rahat etti şimdi çünkü ben askerliği daha zor beklyodum o sürekli bütün gün bişey yapmadık sporr yaptık yürüüyüş yaptık diyince şaşırmıştım biraz canım

heyyy öncelikle şunu demek istiyorummm : sakınn sakın sakın gitmekten vzgeçmee!!
sonrasında ise,, kardeşi sana dedi ise, arabayla gidicez geliomusun diye, sen de de ki , ben gelmek istiyorum, o da gelmemi istiyor, eğer araba ile gidecekseniz, gelmemde sorun olmayacaksa gelirim sizinle, ama yoksa ben otobüsle mutlaka geleceğim.
de ve git.
kız başına otobüsle gelme de ne demek yahu :) git sen nasıl gidersen git, seni görünce çok sevinecektir...
neredeydi bu arada hangi il :( ya ben çok soruyorum bu soruyu , acaba ilk sayfaya bi liste mi yapsak, kimin ki nerde acemlik, ustalık diye,,takip de ederiss bölece kolayca? yapılabilir mi bilmiyorum ama bebek topicinde vardı sanki :)

yaa sorun lütfen beni çağırmaları onlardan ayrı gitmem olmaz,
şimdi zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissederim ve yol boyunca kasılırım,
kız başıma da derkenn, giderim tek başıma sorun etmez normalde de adanada,
o biliyor orayııı, bilemiyorum niye öyle dedi ama daha sonra gidrim, kesin çok kafamı vurcam ama,
gitmekten vazgeçtim
o kadar kombin falan da boşuna gitti ne güzeelllll...

yaa sorun lütfen beni çağırmaları onlardan ayrı gitmem olmaz,
şimdi zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissederim ve yol boyunca kasılırım,
kız başıma da derkenn, giderim tek başıma sorun etmez normalde de adanada,
o biliyor orayııı, bilemiyorum niye öyle dedi ama daha sonra gidrim, kesin çok kafamı vurcam ama,
gitmekten vazgeçtim
o kadar kombin falan da boşuna gitti ne güzeelllll...

Yaa kesin gitmiyosun yani :( sen bilirsin canım pişman olma sonra ,, bir karar verdin sonradan keske deme sakın aci çektirme kendime olur mu... Kombini o izine gelince de yaparsın ya da arada gittiğinde de ...

Kızlar sevgiliniz sizinle nasıl konuşuyo telefonda?
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi :14:

Canım aynı durumdayız :)
Ben artık sordum dayanamadım
Ya burada evli çoluklu çocuklu adamlar var onlar bile konuşurken utanıp sıkılıyo napim diyor
Bi sefer tuttu ben şey ımmm filan dedi
Zorla özledim dedirttim :D
ANladın işte diyor :D

ne kaaa doğru yazmışsın ne güzel anlatmışsın gönülden katıldım sanaa :) herkesin tarzı farklı bir olmaz...
kimi tel de konuşmadan yapamaz, kimi hiç hoşlanmaz
kimi her gün her telefonda seni seviyorum der, kimi çok az ama çok derinden söyler :)
kimi söylerken çok rahattır, kimi söylerken utanır.
kimi çok söyler kimi az söyler ama hepsi de çok sever :)):):):):)

Finali muhteşem olmuş :))))

Listede adı olmayanlar bekliyorum kızlar sizide. Acemilik ve ustalık yerlerini. Kendim bir çoğunu buldum yazdım zaten ama sonradan katılan arkadaşlar vardı aramıza ara sayfalarda tüm sayfaları okumam mümkün değil.

ben kitap okuyayım bari
geceye doğru gelirim buraya :ssz:

Bende okuycamm ama buraya takildigimdan beridir elim gitmiyor kitaba... Resimde görülen kitabı Bayram tatilinde 2 günde yariladim, havuza girme at binme yemek yeme gibi ağır aktiviteler yapmama rağmen,, ama Bayram biteli 1 hafta oldu o günden bugüne elimi sürmedim:)))))) hala avatar resminde görülen bölümde takılı :))

Son düzenleme:
Back
X