• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım sedulunun da dediği gibi aslında öyle demek istemediğini anlamıştır da işte askerlik psikoljisi yarın kpnuşunca gönlünü alırsın o da dayanamaz eminim barışırsınız sıkma canını[/QUOTE]

saolun kılzar çok sağolun inşallah dediğiniz gibi olur desteğiniz için teşekkür ederim İyi ki Varsınız

İskenderunlu kiscelerimmm en yakın zamanda sapsaglikli göreceksiniz siz de eşlerinizi .. İçinizi ferah tutun o gunü hayal edin.. Ennn Guzel zamanlar onlar.. Sonra da cok cici yerlerdeler rahat rahat görürsünüz ,, istanbulluları misafir eder elleriyle birliğe kadar götürür getiririm bileee.. Siz mutlu olun... Zamanın çabuk geçmesi icin başka şeylerle uğraşalım hep beraberr.. Yoksa ömrümüz gidecek onlar ordayken

aaa aa biz burda saçımız uzasın diye yapmadığımızı bırakmayız senin yaptığına bak :)
Şaka bi yana iyi oluyor değişiklik hayırlı uğurlu olsun yeni imajın tatlım güle güle kullan

ayy canm ben bu yazımı az önce yanlışlıkla senn yazının altına yazmışım galiba biraz alakasız oldu kusura bakma:1:
valla bende uzasın die çok uğraşmıştım ama baya bi sıktı 2-3 yıldır uzun bakımı çok zor oluyodu bu arada üzüntüden heralde çok dökülmeye başladı kestirdim gitti :1:

sevgilimle konuştuk az önce uzun uzun.
Denizli'de rahatı hiç yerinde değilmiş herşey kötü diyo. Yemekleri askerler yapıyomuş berbat ötesi hiç bişey yemiyorum diyo. Duş lavabo desen pislik içindeymiş. Allahım sen yardım et :14:

Ekim ortasına uçak bileti alıcam şimdiden. Yanına gidip görmem lazımm şimdiden özledim daha 3 gün oldu.
BÜtün paramı uçak biletlerine yatırıcam herhalde ben böyle :1:

Bizimde aynı canım uzun dönemler yapıyormuş. Yencek gibi değilmiş. Bir keresinde salyangoz çıkmış düşün artık. Diyo ki ne yiyorsunuz diye sorsan ben derim ki but, pilav, patates, cacık sen de dersin ki oo ne güzelmiş ama öyle değil diyor. Eti bir ısırıyorsun kanlı kanlı pişmemiş. Komutana gidip söylüyorsun burası askeriye baba ocağı değil, beğenmiyorsan kantinden bisküvi ye diyormuş.

ayy canm ben bu yazımı az önce yanlışlıkla senn yazının altına yazmışım galiba biraz alakasız oldu kusura bakma:1:
valla bende uzasın die çok uğraşmıştım ama baya bi sıktı 2-3 yıldır uzun bakımı çok zor oluyodu bu arada üzüntüden heralde çok dökülmeye başladı kestirdim gitti :1:

rica ederim canım ne kusuru :)
tahmin ediyorum o stres sonrası dökülmeleri. O dökülmeler yüzünden uzatamıyorum bede saçımı zaten

İskenderunlu kiscelerimmm en yakın zamanda sapsaglikli göreceksiniz siz de eşlerinizi .. İçinizi ferah tutun o gunü hayal edin.. Ennn Guzel zamanlar onlar.. Sonra da cok cici yerlerdeler rahat rahat görürsünüz ,, istanbulluları misafir eder elleriyle birliğe kadar götürür getiririm bileee.. Siz mutlu olun... Zamanın çabuk geçmesi icin başka şeylerle uğraşalım hep beraberr.. Yoksa ömrümüz gidecek onlar ordayken

az kaldı canım sapsağlıklı döncek hepsi inşallah sonra da marmara bölgesinde olcaklar çok şükür yine en uzak benimki ama güvende olduğunu bilmek bile güzel ya

İyiyim balım kendi adıma
Senin canın sıkkın gibi biraz

Canım sedulunun da dediği gibi aslında öyle demek istemediğini anlamıştır da işte askerlik psikoljisi yarın kpnuşunca gönlünü alırsın o da dayanamaz eminim barışırsınız sıkma canını

sıkkın tabi iskenderunda olan olaylardan sonra :ssz:
şu haftayı atlattık mı tamamdır

Kiskanmistirrr kıyamam hepsine benn... Sen bı dahaki konuşmada alırsın gonlunuu.. :)) bozma moralinii

Sanki biraz öyle oldu zaten çok alıngan oldu o kadar dikkat ederken böyle bişeyi nasıl gözden kaçırıp söyledim bilemiyorum. Bakalım artık almaya çalışacm gönlünü dee inşallah düzelir =(

Bizimde aynı canım uzun dönemler yapıyormuş. Yencek gibi değilmiş. Bir keresinde salyangoz çıkmış düşün artık. Diyo ki ne yiyorsunuz diye sorsan ben derim ki but, pilav, patates, cacık sen de dersin ki oo ne güzelmiş ama öyle değil diyor. Eti bir ısırıyorsun kanlı kanlı pişmemiş. Komutana gidip söylüyorsun burası askeriye baba ocağı değil, beğenmiyorsan kantinden bisküvi ye diyormuş.

ayyyy yok artık yaaa asker ocağı diye ölsünlermi açlıktan yani :27:

Sanki biraz öyle oldu zaten çok alıngan oldu o kadar dikkat ederken böyle bişeyi nasıl gözden kaçırıp söyledim bilemiyorum. Bakalım artık almaya çalışacm gönlünü dee inşallah düzelir =(

Düzelir düzelir... Özlediğini sevdiğini söyle bol bol... En ciddisi bile duymayı istiyor orada .. Benim esim soruyor bile beni özledin mı cok mu seviyorsun diye:) çokkk sevdiğini ne kadar çokkk özlediğini anlat bak 5 dk da nasıl unutuluyor hersey.. Üzülme sen..

Düzelir düzelir... Özlediğini sevdiğini söyle bol bol... En ciddisi bile duymayı istiyor orada .. Benim esim soruyor bile beni özledin mı cok mu seviyorsun diye:) çokkk sevdiğini ne kadar çokkk özlediğini anlat bak 5 dk da nasıl unutuluyor hersey.. Üzülme sen..

Ne güzell =)
tamam bunu yarın her konuşmada yapacm. Zaten hergün sylüyorum yarı biraz daha romantik söyliyeyim bari =p

Kiscelerimmm ben kitap okuyup uyumaya çalışıcam biraz.. Hepinize tatlı rüyalar ,, mükemmel uykular harika ötesi rüyalar herrrrrbirinzee.. İyi geceler.. Bknz11 dk itibariyle 1 gunü daha yedik:) nice nice hızlı gecen günlere ;) :p

yapma canım böyle yaa bizim yolumuz daha çooook uzun şimdiden koyverme lütfen nasıl geçer böyle yaparsan 11 ay =([/QUOTE
2 gün yanımda olunca alışevirmişim de o yüzden

gerçi sende haklısın burdan böyle konuşuyorum ama heme hemen 1 aydan fazladır görmüyorum aşkımı bende seni durumunda olsaydım tazelenirdi duygularım

Kiscelerimmm ben kitap okuyup uyumaya çalışıcam biraz.. Hepinize tatlı rüyalar ,, mükemmel uykular harika ötesi rüyalar herrrrrbirinzee.. İyi geceler.. Bknz11 dk itibariyle 1 gunü daha yedik:) nice nice hızlı gecen günlere ;) :p

Amiiiiiiinnnnn =)
İyi geceler sanada canım

iyi geceler canım :54:

Back
X