benimki denizci canım onların bu hafta olacak
anladım.. hepimizinkini allah kavuştursun sağlık ve sıhatle bir an önce
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki denizci canım onların bu hafta olacak
offf gün içinde bi şekilde oyalanıyor insan ama gece çok zor(
evet canım bi değişiklik yok hala aynı
heh iyi o zaman
bu arada kentkartın fiyatı ne kadar bi bilgin var mı 3-5 değil normal kart alayım dedim artık öğrenci kartım geçmez![]()
1.75 basıyo tam canım 90 dakika içinde bedava yani metroya bascaksın sadece izbana 0 basıcak:) 3-5 değil normal al en azından 90 dakikalardan yararlan:)
yok canım onu sormadım sıfırdan kentkart alıcam onun ücreti ne kadar demek istedim![]()
5 liradır canım öyle hatırlyorum ben :)
sağol canım sana da sorayım kentkart fiyatını hatırlıyor musun ?
canım emin değilim ama kartı 5 liraya almıştı nişanlım ama baya oldu içine istediğin kadar yükletiyosun şimdi ne kadar bilemiycem
bende kart alayım dedim işte 3-5 ler saçma sapan oluyor aktarma yapınca tekrar ücret kesiyor kart alma işi bana daha ucuza gelir
evet canım kart daha uyguna geliyo diğerine göre
Aksamustu konustuk sonra bir daha ses çıkmadı.Yorulmuş baya sporda.Akşam ararım dedi ama fırsat mı olmadı ne.Keşke bi arasaydı duyaydım sesini:44:
ahhh ahhh çok özledim izmiri cuma günü gezip tozcam![]()
sevgilim acemiliği izmir narlıdere de yaptıahhh ahhh çok özledim izmiri cuma günü gezip tozcam![]()
bir aksilik olmazsa 15ya da 16 eylülde Ankara'ya gitmeyi planlıyorum.
bak ya 25 krş zam koymuşlar heralde
sağol canım cevapların için
geleyim cuma da azıcık gezerim özledim izmiri![]()
izmir özlenmez mi canm gez toz iyice :))
ne demek canım :) gez gezz:)) varsa sormak istediğin bişey sor yine canım
teşekkür ederim kızlar başka sorum kalmadı
cuma günü önce bornova da gezerim. sonra sevgilim gelince alsancaktaki mekanımıza gideriz![]()