- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burçlarla ilgili bilgin fazla heralde ben hiç anlamıyorum
ben ikizler nişanlımda balık bize yorumun varmı ki :))
Selam Kader Arkadaşlarım, başından beri konuyu takip ediyorum ancak yazabildim. Benim Yarim de kısa dönem jandarma, acemilik Kastamonu Gölköy, ustabirlik Mardin
Aranıza biraz geç katılsam da beni en çok anlayan, benimle aynı duyguları paylaşan Can'larsınız. İyi ki varsınız. Yarimle konuşamadığım zaman sizlerin yazdıklarını okudum ve rahatladım. Yemin törenine özel sebeplerden dolayı gidemedim ama sizinle gitmiş kadar oldum. Şimdi Sevdiğimin yanına gideceğim günü iple çekiyorum. Allah Ülkemin tüm askerlerini herşeyden korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah
Selam Kader Arkadaşlarım, başından beri konuyu takip ediyorum ancak yazabildim. Benim Yarim de kısa dönem jandarma, acemilik Kastamonu Gölköy, ustabirlik Mardin
Aranıza biraz geç katılsam da beni en çok anlayan, benimle aynı duyguları paylaşan Can'larsınız. İyi ki varsınız. Yarimle konuşamadığım zaman sizlerin yazdıklarını okudum ve rahatladım. Yemin törenine özel sebeplerden dolayı gidemedim ama sizinle gitmiş kadar oldum. Şimdi Sevdiğimin yanına gideceğim günü iple çekiyorum. Allah Ülkemin tüm askerlerini herşeyden korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah
ben balığım nişanlım da ikizler biz muhteşem anlaşıyoruz valla etrafımızdaki herkes balıkla ikizler anlaşamaz diyo ama halt etmiş onlar![]()
hehe tam tersiymiş
aman nazar değmesin maşallah
bizde gayet güzel anlaşıyoruz şükürarada inatlaşmalarımız oluyo ama tuzu biberi oda artık
![]()
aa bak o inatlaşma bizde de oluyo ikimizde keçi gibiyiz ama sonunda bi orta yolunu buluyoruz kırmıyoruz birbirimizi![]()
Hoşbuldum teşekkür ederim. Amin cümlemizi inşallah. Bu günlerin hem Askerlerimiz hem de Bizler için kolaylıkla, çabucak geçmesini diliyorum Rabbimden.
e bileti mail atamıyorum işte onu bi tek yazdırabiliyorum neyse
önemli olan biniş kartıydı onun çıktısını aldı mı tamamdır...
inşallah başka bi aksilik çıkmaz havaalanında![]()
aynen canım inatlaşmalardan sonrası daha bi güzel oluyo sanki![]()
Hoşbuldum teşekkür ederim. Amin cümlemizi inşallah. Bu günlerin hem Askerlerimiz hem de Bizler için kolaylıkla, çabucak geçmesini diliyorum Rabbimden.
evet canım ya beni kızdırıyo kızdırıyo sonra dönüp ufak çocuklar gibi : ama seviyosun sen beni diyo
gel de kız hadi kızabilirsen
amin canım inşallahhh... onlar olmadan hayat çok zor bu günlerde önemli şeyler oluyo hayatımda onunla paylaşamıyorum bu bile çok üzüyo beni kendimi çok yalnız hissediyorum. umarım bu günler de çok çabuk geçer de bir an önce yanımızda olurlar
bende bugün duyamadım sesini
kendimi berbat hissediyorum nasıl uyucam hiç bilmiyorum
Aynen Canım, en çok ihtiyaç duyduğum anda bile yok. Kendime "kilitli sandık" demeye başladım. Duygularım, düşündüklerim, Bizim hayallerimiz yüreğimin bir köşesinde saklı duruyor. Ama buna da şükrediyorum, askerliğin ne zaman biteceğini biliyorum, ayrı şehirlerde olsakta sağlıklı ya o bile yetiyor. Hissettiğim ne varsa Sevdiğimin de aynı şeyi hissettiğini biliyorum