• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Muhtemelen hepsinin değişmiştir, gördüler kolay olmadığını... Hepinize iyi geceler kızlar ben yatar yarın 07:00'de kalkış yine offf.

Allahım lütfen Kastamonu'dan aldığımız milli piyangolardan büyük ikramiye bana çıksın ve ben de çalışmayım lütfeeeennn.:52:

ii geceler canım
inşallah ikramiyeler size çıkar

Bitlis’de yol kesen PKK’lılar 3 aracı ateşi verdi. Akşam saat 18.55 sıralarında Bitlis Baykan karayolunu 30’ncu kilometrede Buzlupınar mevkisinde kesen bir grup PKK’lı araçları durdurup kimlik kontrolü yaptılar. PKK’lılar daha sonra araçlardan indirdikleri vatandaşlara bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra 3 aracı ateşe verdiler. PKK’lı grup olay yerinden ayrıldıktan sonra güvenlik güçlerine haber verildi. Kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlatıldı.

Köşeye mi sıkıştılar yoksa iyice fırsat mı buldular yorum yapamıyorum

bu ne ya valla yeter artık

bu ziyaretçi olayı hiç bitmiyor ki gece gündüz ziyaretçi dolu

bende yatayım bari sabah çok işim var
iyi geceler kızlar :54:

pff bende de bi sıkıntı uykum var uyuyamıyorum gözlerim acıdı ama pc başndan da kalkmıyorum nolacak böyle bilmem

kızzzlaaarrrr sonunda

ŞAFAK : 89 :72:

Plakalara Son 8 :52:

Ya Şu 80 gün sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor :5:

yaaa tickerımda 2 aya düşmüş :52::52::52::52:

4 Hafta olması canımı sıkıyo olsada :31:

7 ayları hatırladıkça moral buluyorum :16:

2 AY 4 HAFTA 1 GÜNCÜK :52::52::52::52:

:118::118::64::64::62::62::66::66::81::81::81::124::124::119::119::122::122:

O GELCEK ONA ŞÖYLE YAPICAM :94::94::91::91:

Son düzenleme:
teröristlere ihtiyaçları yokki askerlerimizin şehit olmak için, ya minibüsleri yoldan çıkar şarampole yuvarlanır 10 şehit , ya cephanelik patlar 25 şehit .. yok yok canım türkiyem senin artık yaşanılası hiçbir yanın kalmadı :14:

24 saat sonra nişanlımın yanına olacağımın düşüncesi bile heyecanlandıramıyo beni, kalbim kıpır kıpır değil çünkü içim acıyo resmen :14:

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Gerçekten verilmiş sadakam varmış. Bir de siz siz olun şu nişanlıyken falan arkadaşlarınızın söylediklerine çok takılmayın. Sağolsun bugün bir arkadaşım dolduruşa getirdi beni, aramızda hiç bir şey yokken sorun oldu. Yarın düzeliriz ona şüphem yokta gereksiz yere hem o orda takıcak şimdi zaten nöbeti var, hem de ben burda keşke öyle demeseydim diye kendimi yedim.

Tripliii canimm cok cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun.BEn 3sene onde olumcul bir kaza atlattim okula giderken dag yolunda.icinde bulundugum araba takla atti yolun diger tarsfi ucurumdu..yollardan arabalardan hep korkuyorum artik.cok dikkatli olmak lazim cokk.
Arkadas doldurusu demissin ya ayni gun ayni seyleri yasiyoruz seninle.ZAten cok cabuk kafamda senaryo yazan biriyim,pimpirikliyim.dun bizde tartistik.Arkadasim niye gidiyosun kastamonuya o geldimi giresuna hic dedi.hatta yazin izmirede gelmedi ortada bulustunz dedi.daha ama biz tatil icin buustuk demeye kalmadi icime o hail kurt dustu:( gelme zor geliyorsa,zahmet etme dedi.sonra nasil cevirecegimi sasirdim durumu.dedim ya zaten zor bir insan...bugun icin yarib arayamam haberin olsun dedi sert sert.oglen ? Dedim.kalabalik olur dedi..su haldeyken cuma yola cikiyorum ben cumartesi gormek icin onu..icimde bi sikinti yani.KArar verdim bende dahada burasi disinda kimseye bisey anlatmayacagim.

Kusura bakmayin cok doldum paldir kuldur anlattim.gunaydin herkese.guzel ve cabucak gecsin gununuz..

Tripliii canim aklima gelmisken ankesorler bozuk!!! O mekanik ses neredeysr hepsinde var.10 dk konusuyorsak 5 dk si ses yine bozuldu ,simdi nasil demekle geciyor!! Az kaldi ama biraz daha dayanalim

ne askerin ne sivilin can güvenliği var şimdi bitirip gelse bizim can güvenliğimiz olcakmı yorgun kurşun kaza kurşunu içkili şöför canlı bomba tabela beton yığını ölmek için faktör ölmek için tuzak bu türkiyede bunlar var yaşanılası değil kii istanbul hiç değil

şu ülkede başımızdakiler birkaç mehmet şehide kelle demişti ya bitmişlerdei yaptıkları yolllar otoban gibi şeler umrumdamı gözümümü boyar asla boyamadı boyamıcakta hiçbir güç şehidini kaybetti die ağlayan yardan anadan babadan büyük olamaz şimdi biz bu ortamda hayallermi kuralım

güzel ülkemmmi diyelim neden nasıl dicez kiiii

iyiyim canım sen nasılsın bugün tickerımdan 2 aya güştüğümü görmek bile moral verdi 4 haftayı görmezsem tabi :52:

sen nasılsın :79:

bende idare eder işte canım. baş ağırısıyla başladım yeni güne ve çalışmaya :D
ohh gözün aydın görme sen o 4 haftayı yokmuş gibi davran :52:
bende bi ticker yapıyım bari moral olur :D

Back
X