• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teröristlere ihtiyaçları yokki askerlerimizin şehit olmak için, ya minibüsleri yoldan çıkar şarampole yuvarlanır 10 şehit , ya cephanelik patlar 25 şehit .. yok yok canım türkiyem senin artık yaşanılası hiçbir yanın kalmadı :14:

aynı şeyleri düşünerk açtım sayfayı.
gazetenin ilk sayfasını gördm ve kapadım.

uyumak istiyorum. şu an işte olmak istemyiorum. bunaldım. içim daraldı.
tüm şehitlerimizin mekanı cennet,yattıkları yerler nur olsun. Allah ailelerine,sevdiklerine sabırlar versin.

Günaydın kızlar, chelzy'im ikimizde dolduruşa gelmişiz demek. Bugün ararlar ama merak etme. Biz de arada sırada olur böyle dünde tam Giz08'e bahsediyordum hatta ama burda olsa yarım saat sonra canım cicimdik.

kahretsin ya kesin bu da askerlerin şarampole yuvarlanması gibi kazadır dimi 25 can 25 ocak dayanılırmı buna.sabah bu haberle uyanmak canımı çok acıttı.az önce de askerim aradı ve tutamadım kendimi alo aşkım demesiyle başladım ağlamaya yazık haberleri bile yok hiçbirinin gizleyemedimde heberi afyonda deyince dahada şok oldu kıyamam onunda sesi titredi dayanamadı. kaza değildir o saat dokuzdan sonra ne işi var okadar askerin cephanelikte diyor. of ya kime yanmalı şimdi şehidemi,anaya,babaya, kardeşe, evlada mı yoksa bizim gibi sevdiklerin dört gözle bekleyen yarenlere mi?? içim acıyor kızlar, içim yanıyor:(( yok yere bu ölümler yok yere:(

kahretsin ya kesin bu da askerlerin şarampole yuvarlanması gibi kazadır dimi 25 can 25 ocak dayanılırmı buna.sabah bu haberle uyanmak canımı çok acıttı.az önce de askerim aradı ve tutamadım kendimi alo aşkım demesiyle başladım ağlamaya yazık haberleri bile yok hiçbirinin gizleyemedimde heberi afyonda deyince dahada şok oldu kıyamam onunda sesi titredi dayanamadı. kaza değildir o saat dokuzdan sonra ne işi var okadar askerin cephanelikte diyor. of ya kime yanmalı şimdi şehidemi,anaya,babaya, kardeşe, evlada mı yoksa bizim gibi sevdiklerin dört gözle bekleyen yarenlere mi?? içim acıyor kızlar, içim yanıyor:(( yok yere bu ölümler yok yere:(

Kesinlikle inanmıyorum kaza olduğuna. Bizimkilerin her haberden haberleri oluyor maalesef tv yüzünden, her yemekte izliyorlarmış. Ben olsun istemiyorum çünkü çok etkileniyorlarmış. Hepsi küfürler ediyormuş hep bir ağızdan.

Son düzenleme:
sabahtan beri tuylerim diken diken okudum haberleri kızlar bende inanmıyorum bunun kaza olduguna. Turk ordusu bu kadar mı dıkkatsız ya sureklı kaza sureklı kaza? gece sayım sapılması bıle cok anlamsız. allah butun askerlerımıze sabır versın hepsını korusun ınsallah. canlarım benim tehlikenin nereden ve nasıl geleceği belli değil baksanıza bir gün antep yerle bir olur, başka gün foça, şimdi afyon. şırnak ın durumu zaten ortada. allah hepimize sabır versin çok üzgünüm.

Kesinlikle inanmıyorum kaza olduğuna. Bizimkilerin her haberden haberleri oluyor maalesef tv yüzünden, her yemekte izliyorlarmış. Ben olsun istemiyorum çünkü çok etkileniyorlarmış. Hepsi küfürler ediyormuş hep bir ağızdan.

canım bende hata ettim dayanamadım ağladım sesini duyunca başka bişe oldu sandı garibim söyleyiverdim bende ama oda dayanamadı keşke biraz daha güçlü olabilseydim ama olmadı.kazaymış falan dedim ama inanmadı saat dokuz dan sonra mümkün değil normalde bile 25 asker olmaz cephanelikte diyor üstüne o kadar er olmazmış rütbeliler eğitimliler olur orda diyor haklıda ama dayanılcak gibi değil ateş düştüğü yeri yaktı gene.Allahım bizi sağ salim kavuştursun askerlerimize inşallah rabiim tüm askerlerimizi korusun.

Günaydın kızlar
Tabi gün hangi birimize aydı ki? :(
İçim yanıyor resmen
Burnumun direği sızlıyor
Ah dedim bir daha ahh dedim içime ateş düştü
Böyle iş mi olur
Bir tane el bombasının patlamasıyla olmuşmuş
Gör ki kim çekti o bombanın pimini :43:
Gitti 25 can
Belki daha da artacak sayı :( 25 kişinin dnası filan deniliyordu ne alaka ya diye düşündüm
Sonra tüylerim ürperdi
Paramparçalar ya paramparça
Düşünemiyorum
Düşünmek dahi istemiyorum
Pisi pisine gitmek değil de ne bu şimdi
Rabbim dayanma gücü ver çok muhtacız çünkü
Haberleri dinlerken alt yazıda Mersinde patlayıcı bulundu filan yazıyordu
Spikerde arkadan meğer bu olayı anlatıyormuş
Noluyor dedim kaldım öylece
Meğer sadece harfiyat çalışması sırasında bulunmuş patlayıcılar
Kadın arkada askeriye filan bahsediyor o kadar kötü oldum ki

Bir günde bir şehit haberi olmadan uyansak... çok mu zor bu afyonda 25 şırnakta,1 şehit ne için kim için şehit oldu bu gençler o kadar askerin saat dokuzdan sonra ne işi vardı cephanelikte nasıl bir kazaydı ki bu? Şarampole yavarlanan minibüsteki askerlerin şehit olması gibi mi?bu da öyle dimi kaza yani...şimdi başımızdaki üç beş kişi çıkacak ülekimizin başı sağolsun ailelere sabır diliyoruz deyip geçiecek,pkk yandaşı millet vekilleri ve dağdaki çapulcular bu habere göbek atacak. Türk halkının bu haberi sindirmesi beklenicek ama tek gerçek var ki ölen ölen öldüğüyle kalacak ateşte düştüğü yeri yakacak:(

Bir gün millet olarak toptan ölsek "Olur öyle şeyler ya, hiroşimada da olmuştu" diyecekler:36:

Günaydın kızlar
Tabi gün hangi birimize aydı ki? :(
İçim yanıyor resmen
Burnumun direği sızlıyor
Ah dedim bir daha ahh dedim içime ateş düştü
Böyle iş mi olur
Bir tane el bombasının patlamasıyla olmuşmuş
Gör ki kim çekti o bombanın pimini :43:
Gitti 25 can
Belki daha da artacak sayı :( 25 kişinin dnası filan deniliyordu ne alaka ya diye düşündüm
Sonra tüylerim ürperdi
Paramparçalar ya paramparça
Düşünemiyorum
Düşünmek dahi istemiyorum
Pisi pisine gitmek değil de ne bu şimdi
Rabbim dayanma gücü ver çok muhtacız çünkü
Haberleri dinlerken alt yazıda Mersinde patlayıcı bulundu filan yazıyordu
Spikerde arkadan meğer bu olayı anlatıyormuş
Noluyor dedim kaldım öylece
Meğer sadece harfiyat çalışması sırasında bulunmuş patlayıcılar
Kadın arkada askeriye filan bahsediyor o kadar kötü oldum ki

Evet canım kimlikleri dna'yla tespit edilecekmiş. O satırı okuduğumda içim parçalandı kimbilir aileleri ne durumdadır.

Yaşamak istemiyorum ben bu ülkede, tüm sevdiklerimi alıp gitmek istiyorum.

Allah gani gani rahmet eylesin hepsine.
Nasil bir acidir ki Allah sabir versin demek bile zor cikiyor agzimdan:(
Saldiri mi? İhmal mi? Kaza mi? Hic bilmiyorum ama hersey kritik.
Arardiginda sorar var mi bi haber diye hep..olsa bile gecistirerek soyluyorum hep,sanki onemsiz biseymis gibi.icim aciyo ozaman.

Hürriyet gazetesindeki yorumları da okuyorum ben, beğenmedime tıklayan insanlar var. O zaman daha da ürperiyor içim, gazeteleri takip ediyorlarsa bizi de takip ediyor bu pislikler.

Hürriyet gazetesindeki yorumları da okuyorum ben, beğenmedime tıklayan insanlar var. O zaman daha da ürperiyor içim, gazeteleri takip ediyorlarsa bizi de takip ediyor bu pislikler.

Bu kadar ziyaretçinin başka açıklaması olamaz
Yani tamam paranoyak filan olmayalım diyoruz ama düşünsenize buradan bilgi paylaşımında bulunduğumuzu
Hiç uğraşmadan elleirnde hazır iblgi olacak
Allahım sen koru yarabbim :50:

kızlar çok kötüyüm ya içim çok kötü hepimiz aynıyız biliyorum allahım o aileleri düşünemiyorum. askerim edirne de şimdi annesi aradı öyle kötü ki nasıl ağlıyor nasıl :...( canım benim ya... anne olmak ne zor ne kutsal bir şey. biz ne halde bekliyoruz askerlerimizi aileler ne halde bekliyor allahım nasıl bir sınav bu hepimize yardım et :72:

kızlar bu neya felaket üstüne felaket
Allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin
hiçbirşey diyemiyorum artık

Back
X