• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allahtan size sabır dileyebiliyorum sadece kızlar. Çünkü güvenecek bu ülkede sadece Allahımız var artık.. Askerleriniz sağsalim döner gelir inşallah.

dün geceden beri ağlıyorum, hala daha konuşamadım sevgilimle, haberi var mı yok mu bilmiyorum ama ağla ağla helak oldum artık

üzülme müsait olduğunda mutlaka arayacaktır. sonuçta onların ne şartlarda olduğunu bilmiyoruz çok fazla.. sevgilimde bazen hergün arayabiliyor bazen 2 günde bir. sabahın erken saatinde bu sabahda 7.30da aradı. demekki fazla müsait olamıyorlar.

Kuzum aradı az önce dün akşamdan beri arayamamıştı.
Sesi çok moralsiz geliyodu telefonu açar açmaz ooff arayamıyorum senii burda aramaya bile fırsat olmuyo beni unutursan diye çok korkuyorum benden ayrılırsan yaşayamam falan dedii şuan içim gitti yaa çok çaresiz geliyodu sesii çok üzüldüm :14:

dün geceden beri ağlıyorum, hala daha konuşamadım sevgilimle, haberi var mı yok mu bilmiyorum ama ağla ağla helak oldum artık

seni çok iyi anlıyorum benim sevgilimde dün geç saatte aradı armasaydı kafayı yerdim. yerimde duramıyordum ya aklıma kırk tilki girdi,

Kuzum aradı az önce dün akşamdan beri arayamamıştı.
Sesi çok moralsiz geliyodu telefonu açar açmaz ooff arayamıyorum senii burda aramaya bile fırsat olmuyo beni unutursan diye çok korkuyorum benden ayrılırsan yaşayamam falan dedii şuan içim gitti yaa çok çaresiz geliyodu sesii çok üzüldüm :14:

sevgilimde her aradığında bura çok kötü diyiyor. bende onu teselli etmeye çalışıyorum. elimden başka bir şey gelmiyor.

üzülme ağlama diycem ama olmucak canım bende dün 24 saat haber alamadım delircektim
müsait olduğunda hemen seni arıycaktır, inşallah bian önce konuşursunuz

Şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli olmuş. Of çok duygulandım.:5:

Şehitlerin kimlikleri belli oldu...

Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda günün ilk ışıklarıyla kışla tarihinin en acı içtiması yapıldı… Patlamada şehit düşen askerlerin isimlerinin belirlenmesi için gözyaşları arasında yoklama gerçekleşti. İsimler okunuyor, cılız 'burada' seslerini, ismi okunduğu halde 'burada' diyemeyen şehit askerlerimizin kahreden sessizliği bastırıyordu. Afyonkarahisar’da cephanelikteki patlamada şehit düşen askerlerin adları yapılan yoklamayla şehit düştükleri ortaya çıkan askerlerimizi isimleri işte böyle sıralandı.

Şehit askerlerimiz:
Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Döger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş, erbaş ve erler Ayhan Kutsu, Kadri Aydın, Fatih Şalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Emre Özer, Hüseyin Gökhan Eriç, Tolga Tostan, Ahmet Tosun, Burak Umut Gedik, Onur Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Mehmet Emin Çoğun, Abdullah Tokgöz ve Fatih Ergeç.

Haberin devamı...

ehitlerin kimlikleri belli oldu - Hrriyet GNDEM

Son düzenleme:
Şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli olmuş. Of çok duygulandım.:5:

Şehitlerin kimlikleri belli oldu...

Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda günün ilk ışıklarıyla kışla tarihinin en acı içtiması yapıldı… Patlamada şehit düşen askerlerin isimlerinin belirlenmesi için gözyaşları arasında yoklama gerçekleşti. İsimler okunuyor, cılız 'burada' seslerini, ismi okunduğu halde 'burada' diyemeyen şehit askerlerimizin kahreden sessizliği bastırıyordu. Afyonkarahisar’da cephanelikteki patlamada şehit düşen askerlerin adları yapılan yoklamayla şehit düştükleri ortaya çıkan askerlerimizi isimleri işte böyle sıralandı.

Şehit askerlerimiz:
Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Döger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş, erbaş ve erler Ayhan Kutsu, Kadri Aydın, Fatih Şalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Emre Özer, Hüseyin Gökhan Eriç, Tolga Tostan, Ahmet Tosun, Burak Umut Gedik, Onur Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Mehmet Emin Çoğun, Abdullah Tokgöz ve Fatih Ergeç.

Haberin devamı...

ehitlerin kimlikleri belli oldu - Hrriyet GNDEM

off çok acı bi durum
Allah ailelerine sabırlar versin

Kuzum aradı bu arada sanırım saat 13:10 falandı. Canım napıyorsun hayatım dedi. İyiyim aşkım sen nasılsın dedim bende konuştuk sanki dün akşam hiç tartışmamış gibi. Her zaman ki halimiz artık ikimizde alıştık. Dün akşam kayınpederim babaannemizdeymiş demiş ki bugün ölsem gözüm arkada gitmem, gelin çok üstüne titriyor gözü gibi bakıyor ona demiş, bütün akşam beni anlatmış daha da bir şeyler diyordu ama kapattık benim müdürüm geldi çünkü tam sırasıymış gibi. Akşam tekrar arayacak.

Bugün ona telefon aldım. Nokianın çok eski bir modeli 1110i diye. Zar zor buldum Çankaya'da o da. Tüm öğle tatilimde o telefonu aradım. Çok rahat bir telefon şarjı 10 gün gidiyor, en önemlisi bu askerde. Parmaklar rahat basıyor, yumuşacık tuşları var. Sadece bir yerde buldum sıfırını, artık üretilmiyormuş ama o kadar güzel ki çok hafif. Telefon gönderecek varsa bulursa almasını tavsiye ederim. Geçenlerde bir kız askere telefon gönderecekmiş o da bundan almış.

Son düzenleme:
usta birliğinde 4.ve hala aramadı askerim çoook kırgınım ona aramalı iyiyim demeliydi en azından ama yapmadı üzgünüm kırgınım özledim seviyorum karışık duygular arayınca kzııcam diyorum ama sesini duyunca kızgınlığım kırgınlığım geçicek biliyorum ama aramıyo işte :(((( üstüne şehit haberleri ne oluca belli değil ülkemizde allah sabırlar versin ailelerine sevdiklerine :((((

Son düzenleme:
tripli canım telefonu nasıl göndericeksin yasak değilmi

Tatlım 2 gün yol izni varya o arada Ankara'da olacak bizimkisi annesi gidecek kalacağı yere o götürüp verecek, ana oğul hasret giderecekler biraz. Gitmezsede ben İzmir'den Ankara'ya kargo yapacağım. Ustalıkta yasak değilmiş. Kastamonu'dada ustaların hepsinde var diyor. Sokarken problem bir tek onu da nasıl sokacağını biliyorlar zaten burda söylemeyim.:1: Soktuktan sonra kimsede bir şey demiyor. Kastamonu'da ben bile gördüm ustaların elinde telefon hemde bayağı donanımlı telefonlardı. Samsung galaxy s 2 vardı birinde, kayınpederime gösterdim hatta onu komiğime gitti.

usta birliğinde 4.ve hala aramadı askerim çoook kırgınım ona aramalı iyiyim demeliydi en azından ama yapmadı üzgünüm kırgınım özledim seviyorum karışık duygular arayınca kzııcam diyorum ama sesini duyunca kızgınlığım kırgınlığım geçicek biliyorum ama aramıyo işte :(((( üstüne şehit haberleri ne oluca belli değil ülkemizde allah sabırlar versin ailelerine sevdiklerine :((((

sabret canım arıyacaktır... acemibirlikteykende sevgilim 4 gün aramamıştı.. sonra bir baktım aradı... seni anlıyorumm konuşamamak çok zor ama sabretmemiz lazım.. fırsatı olduğunda mutlaka arayacaktır.

Tatlım 2 gün yol izni varya o arada Ankara'da olacak bizimkisi annesi gidecek kalacağı yere o götürüp verecek, ana oğul hasret giderecekler biraz. Gitmezsede ben İzmir'den Ankara'ya kargo yapacağım. Ustalıkta yasak değilmiş. Kastamonu'dada ustaların hepsinde var diyor. Sokarken problem bir tek onu da nasıl sokacağını biliyorlar zaten burda söylemeyim.:1: Soktuktan sonra kimsede bir şey demiyor. Kastamonu'da ben bile gördüm ustaların elinde telefon hemde bayağı donanımlı telefonlardı. Samsung galaxy s 2 vardı birinde, kayınpederime gösterdim hatta onu komiğime gitti.

ozaman birlikte birliğe değişiyo denizlide usta birliğinde kesinlikle yasak daha yeni yakalanmış birisi 15 gün ceza almış :(

Back
X