- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan size sabır dileyebiliyorum sadece kızlar. Çünkü güvenecek bu ülkede sadece Allahımız var artık.. Askerleriniz sağsalim döner gelir inşallah.
dün geceden beri ağlıyorum, hala daha konuşamadım sevgilimle, haberi var mı yok mu bilmiyorum ama ağla ağla helak oldum artık
dün geceden beri ağlıyorum, hala daha konuşamadım sevgilimle, haberi var mı yok mu bilmiyorum ama ağla ağla helak oldum artık
Kuzum aradı az önce dün akşamdan beri arayamamıştı.
Sesi çok moralsiz geliyodu telefonu açar açmaz ooff arayamıyorum senii burda aramaya bile fırsat olmuyo beni unutursan diye çok korkuyorum benden ayrılırsan yaşayamam falan dedii şuan içim gitti yaa çok çaresiz geliyodu sesii çok üzüldüm![]()
5 ay bekledim, hiçbir şey olmadı ama son 9 gün kaldı ve ben artık dayanamıyorum
5 ay bekledim, hiçbir şey olmadı ama son 9 gün kaldı ve ben artık dayanamıyorum
Şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli olmuş. Of çok duygulandım.
Şehitlerin kimlikleri belli oldu...
Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda günün ilk ışıklarıyla kışla tarihinin en acı içtiması yapıldı… Patlamada şehit düşen askerlerin isimlerinin belirlenmesi için gözyaşları arasında yoklama gerçekleşti. İsimler okunuyor, cılız 'burada' seslerini, ismi okunduğu halde 'burada' diyemeyen şehit askerlerimizin kahreden sessizliği bastırıyordu. Afyonkarahisar’da cephanelikteki patlamada şehit düşen askerlerin adları yapılan yoklamayla şehit düştükleri ortaya çıkan askerlerimizi isimleri işte böyle sıralandı.
Şehit askerlerimiz:
Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Naim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Döger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş, erbaş ve erler Ayhan Kutsu, Kadri Aydın, Fatih Şalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Emre Özer, Hüseyin Gökhan Eriç, Tolga Tostan, Ahmet Tosun, Burak Umut Gedik, Onur Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Mehmet Emin Çoğun, Abdullah Tokgöz ve Fatih Ergeç.
Haberin devamı...
ehitlerin kimlikleri belli oldu - Hrriyet GNDEM
tripli canım telefonu nasıl göndericeksin yasak değilmi
usta birliğinde 4.ve hala aramadı askerim çoook kırgınım ona aramalı iyiyim demeliydi en azından ama yapmadı üzgünüm kırgınım özledim seviyorum karışık duygular arayınca kzııcam diyorum ama sesini duyunca kızgınlığım kırgınlığım geçicek biliyorum ama aramıyo işte((( üstüne şehit haberleri ne oluca belli değil ülkemizde allah sabırlar versin ailelerine sevdiklerine
(((
Tatlım 2 gün yol izni varya o arada Ankara'da olacak bizimkisi annesi gidecek kalacağı yere o götürüp verecek, ana oğul hasret giderecekler biraz. Gitmezsede ben İzmir'den Ankara'ya kargo yapacağım. Ustalıkta yasak değilmiş. Kastamonu'dada ustaların hepsinde var diyor. Sokarken problem bir tek onu da nasıl sokacağını biliyorlar zaten burda söylemeyim.Soktuktan sonra kimsede bir şey demiyor. Kastamonu'da ben bile gördüm ustaların elinde telefon hemde bayağı donanımlı telefonlardı. Samsung galaxy s 2 vardı birinde, kayınpederime gösterdim hatta onu komiğime gitti.