• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler aşklı rüyalar :16:
Benim için dua edinnn yarın şu işi kapıyımm. Yeni iş telaşıyla günlerimde çabukcuk geçer gider :122::122:

iyi geceler canım Allah rahatlık versin. Hakkında hayırlısı olur inş. Yarın haber ver bize

LEGOOOO hep okuyosun hiç yazmıyosun canm napıyosun ne ediyosun ses ver arada yaa :1:

Ayyyyy kuzummmm yettim geldim vallahi,bugün 2.5 saat yürüdük annemle epey bi çarpıldım sanırımmm :D:29:
Geliyorum iki sayfa okuyorum sonra biraz ayaklarımı uzatıp kitap ookuyorum
Çay içiyorum filan :D:32:
Bi de bugün bi müşterim deli etti beni çektiğim fotoğrafları teslim etmek için müşterim değil ben müşteirmin peşinde koşuyorum :D
İş konusunda da inşallahhhhh dilediğinin hayırlısı olur senin için
Neyse zevkli konulara dönelim =)
Sizin düğün tarihi de bizimkiyle aynı olacak gibi görünüyor:28:
Baban da biliyo mu ilişkiniziiiii?:ssz:

Derken yeni sayfaları okudum :D
Erkekler babalardan daha çok korkuyor
Benimki bana baban ne yapsa bana haklı diyor
Çekerim vallahi diyor
Bunların kızları olduğunu düşünemiyorummmm

Evlilikte 2014 yılı için 3ledik inşallah durumu :D:D

Bu arada nikitayı bende merak ettim inşallah iyidir

Kızlar ben de yatıyorum gözlerim kapanıyor artık hepinize iyi uykular sevdiklerinizi görün rüyanızda....:)))

Bu arada kızlar acemilik bittikten sonra aksi bi durum olmazsa her hafta sonu cumartesi yada pazar izne çıkıyorlar diye biliyorum ben

Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler aşklı rüyalar :16:
Benim için dua edinnn yarın şu işi kapıyımm. Yeni iş telaşıyla günlerimde çabukcuk geçer gider :122::122:

Canım sana bol şans umarım umduğundan çok daha güzel geçer ve işi kaparsın. Bende yatıyorum yarın mesai var öptüm hepinizi.:54:

Bu arada kızlar acemilik bittikten sonra aksi bi durum olmazsa her hafta sonu cumartesi yada pazar izne çıkıyorlar diye biliyorum ben

Doğudakilerin o şansı olmazmış belki. Bizimkine komutanı çıkamayabilirsiniz demiş ama bizde varsın çıkmasınlar zaten tehlikeli bölge diyoruz. Komutanı bayağı akılda vermiş, soru soranlara karşı nasıl davranmalarıyla ilgili falan ama detaya girmeyeceğim. Hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Aklımız, kalbimiz, dualarımız onlarla.

Son düzenleme:
Doğudakilerin o şansı olmazmış belki. Bizimkine komutanı çıkamayabilirsiniz demiş ama bizde varsın çıkmasınlar zaten tehlikeli bölge diyoruz. Komutanı bayağı akılda vermiş, soru soranlara karşı nasıl davranmalarıyla ilgili falan ama detaya girmeyeceğim. Hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Aklımız, kalbimiz, dualarımız onlarla.

Evet canım aksi durum derken bundan bahsediyordum yani tehlikeli gördükleri durumda yada işte kavgaydı falandı filandı derken çarşı izinleri de yanabiliyor
Rabbim inşallah iki durumdan da korusun da varsın çıkmasınlar dışarıya
Sağ salim hayırlsıyla gelebilsinler
Tüm askerlerimiz adına tek dileğim bu

doğudakiler çıkmıyor. hastanede arkadaşımın eşide bingölde yapmış.. çıkarmıyorlarmış canım

Varsın iyi olsunlarda çıkmasınlar bende öyle diyorum hep. Hepinize iyi geceler...:58:

Nikitam inş. seninde ameliyatın iyi geçmiştir, en kısa zamanda aramıza dönersin canım benim, bekliyoruz iyi haberlerini.:71:

Back
X