- 16 Temmuz 2012
- 993
- 2
- 48
nikita çok geçmiş olsun...
cok tesekkur ederimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikita çok geçmiş olsun...
canım çok geçmiş olsun...
kızlaaarr uzun süredir yoktum.. bazılarımız törene gitmiş, gidenlere de gitmeyenlere de allah kavuştursun diyorum.. ben de ailemle gittim törene sonra beraber piknik yaptık.. pazar günü de tüm gün beraberdim sevgilimle.. çok güzeldi herşey çok mutlu oldu, ortamı arkadaşları da çok iyi olduğu için içim çok rahat şimdi.. Gizzzz bak 3 hafta bitti bile!!! umarım kalan zaman da su gibi akıp geçer...
Kızlar aranızda kasık fıtığı olan varmı?
bugün doktora gittim ameliyat olman gerekiyo dedi. Nasıl bişey nerde olsam falan hiç bişey bilmiyorum![]()
ben geldimmm kızlarrrrr
başlıyorum hemen anlatmaya: cuma sabahı saat 4te havaalanındaydım. 05.40 ta uçağım kalktı çok rahat bir yolculuktu tam saat 7de hatay havalimanına indik havaşa binip iskenderuna doğru yola koyulduk havaş tam saat 8de deniz alayının önünde indirdi bizi yoğun aramalardan sonra içeri girip parkta beklemeye başladık. saat 8 olmasına rağmen hava çok nemli ve çok sıcaktı ben hayatımda hiç böyle bir hava görmedim 10 dk da yapış yapış olduk. saat 9 da bizi tören alanına almaya başladılar 9buçukta da tören başladı. bembeyaz kıyafetleriyle tüm askerler muhteşem görünüyodu.nasıl iyi hazırlandıkları her hallerinden belliydi, o anda yaşadığım duyguları tarif bile edemem bi yandan gurur duyuyorum hepsiyle çok duygulanıyorum, bir yandan acaba benimki nerde diye bakınıyorum, bir yandan da artık tören bitsede kavuşsak diye düşünüyorum bu kadar duyguyu aynı anda yaşıyorum. askerler yeminlerini ettikten sonra önümüzden geçmeye başladılar işte ozaman gördüm onu koşup boynuna sarılasım geldi ama yapmadım tabi geçip gidişlerini izledim. sonrası tabi heyecanlı bir bekleyiş.. bizi tekrar nizamiye tarafına aldılar, askerler hazırlanıp gelecek dediler yarım saat sonra nizamiye kapısından tek tek çıkmaya başladı askerler her çıkana soruyolar kaçıncı bölük diye bir türlü gelmek bilmedi sıra 4. bölüğe. sonra bi baktım kapıdan o döndü, yürüdü yürüdü heryer çok kalabalık olduğu için beni görmedi bende koşup koluna sarıldım bi gülümseyişi vardı dünyalara bedeldi, elinde kocaman 2 çanta, uzanıp birisini aldım. hiç hayal ettiğim gibi sarılamadım koşup boynuna ama onu görmek yetti de arttı bile bana. biraz kilo vermişti ama beklediğimden çok daha iyiydi, iskenderuna rağmen hiç yanmamıştı. alaya hergün ihbar geliyomuş o yüzden komutanları hiç oyalanmayın yemeklerinizi yiyip hemen gidin demiş. bizde çıkıp bi yemek yedik sonra malum künefe yedik ve hemen istanbula doğru yola koyulduk. bütün gece kollarımdaydı sarılıp uyuduk arabada, sonra uyanıp onu seyrettim. yanımda nefes alması muhteşemdi bütün gece onu kokladım o kadar özlemişim ki kokusunu. bu sabah istanbula vardık başbaşa muhteşem bi kahvaltı yaptık, sonra bütün gün gezdik. yarın da götürüp usta birliğine teslim edicem çanakkaleye, şimdi kalbim ağrıyo hiç gitmesini istemiyorum yarın nasıl dayanıcam onu tekrar teslim etmeye. tam alışmıştım onsuzluğa, şimdi yine çok zor olcak ayrılmak. hiç yarın olmasa keşke hep yanımda kalsa
![]()
çok uzun oldu galiba kızlar kusura bakmayın duygularımı beni en iyi anlayanlarla paylaşmak istedim ...
Onsuz olmaya alışma. sayılı gün nedir ki elbet bitecek, koskoca ömür eriyip bitiyor bu da elbet bitecek. ve inşallah Rabbim in izniyle sevdiklerimize kavuşağız. İstediğimiz kadar kokusunu içimize çekip gece onlar uyurken seyredeceğiz ve ufak bir öpücükte koyarız ufakca. belki bu günleri hatırlayıp hafif bir tebessümde oluşur yüzümüzde.... Ama o günler gelecek hayırlısıyla. sadece SABIR....
çok sevindim senin adına canımcım. bende geçen hafta aynı duygulardaydım Kokusunu o kadar çok özlemişim ki sevgimden onu alıp kalbime sokasım gelmişti. orda kalsa ve gitmese bir yere. Rabbim inşallah bizlere askerliğin tamamen bitipte elinde valizle çıkıp geldiğini de gösterir inşallah...
Kızlar aranızda kasık fıtığı olan varmı?
bugün doktora gittim ameliyat olman gerekiyo dedi. Nasıl bişey nerde olsam falan hiç bişey bilmiyorum![]()
ben geldimmm kızlarrrrr
başlıyorum hemen anlatmaya: cuma sabahı saat 4te havaalanındaydım. 05.40 ta uçağım kalktı çok rahat bir yolculuktu tam saat 7de hatay havalimanına indik havaşa binip iskenderuna doğru yola koyulduk havaş tam saat 8de deniz alayının önünde indirdi bizi yoğun aramalardan sonra içeri girip parkta beklemeye başladık. saat 8 olmasına rağmen hava çok nemli ve çok sıcaktı ben hayatımda hiç böyle bir hava görmedim 10 dk da yapış yapış olduk. saat 9 da bizi tören alanına almaya başladılar 9buçukta da tören başladı. bembeyaz kıyafetleriyle tüm askerler muhteşem görünüyodu.nasıl iyi hazırlandıkları her hallerinden belliydi, o anda yaşadığım duyguları tarif bile edemem bi yandan gurur duyuyorum hepsiyle çok duygulanıyorum, bir yandan acaba benimki nerde diye bakınıyorum, bir yandan da artık tören bitsede kavuşsak diye düşünüyorum bu kadar duyguyu aynı anda yaşıyorum. askerler yeminlerini ettikten sonra önümüzden geçmeye başladılar işte ozaman gördüm onu koşup boynuna sarılasım geldi ama yapmadım tabi geçip gidişlerini izledim. sonrası tabi heyecanlı bir bekleyiş.. bizi tekrar nizamiye tarafına aldılar, askerler hazırlanıp gelecek dediler yarım saat sonra nizamiye kapısından tek tek çıkmaya başladı askerler her çıkana soruyolar kaçıncı bölük diye bir türlü gelmek bilmedi sıra 4. bölüğe. sonra bi baktım kapıdan o döndü, yürüdü yürüdü heryer çok kalabalık olduğu için beni görmedi bende koşup koluna sarıldım bi gülümseyişi vardı dünyalara bedeldi, elinde kocaman 2 çanta, uzanıp birisini aldım. hiç hayal ettiğim gibi sarılamadım koşup boynuna ama onu görmek yetti de arttı bile bana. biraz kilo vermişti ama beklediğimden çok daha iyiydi, iskenderuna rağmen hiç yanmamıştı. alaya hergün ihbar geliyomuş o yüzden komutanları hiç oyalanmayın yemeklerinizi yiyip hemen gidin demiş. bizde çıkıp bi yemek yedik sonra malum künefe yedik ve hemen istanbula doğru yola koyulduk. bütün gece kollarımdaydı sarılıp uyuduk arabada, sonra uyanıp onu seyrettim. yanımda nefes alması muhteşemdi bütün gece onu kokladım o kadar özlemişim ki kokusunu. bu sabah istanbula vardık başbaşa muhteşem bi kahvaltı yaptık, sonra bütün gün gezdik. yarın da götürüp usta birliğine teslim edicem çanakkaleye, şimdi kalbim ağrıyo hiç gitmesini istemiyorum yarın nasıl dayanıcam onu tekrar teslim etmeye. tam alışmıştım onsuzluğa, şimdi yine çok zor olcak ayrılmak. hiç yarın olmasa keşke hep yanımda kalsa
![]()
çok uzun oldu galiba kızlar kusura bakmayın duygularımı beni en iyi anlayanlarla paylaşmak istedim ...
geçmiş olsun canım umarım çok kötü bişey değildir. bu konuda bir bilgim olsaydı yardım etmeyi çok isterdim
canım geçmiş olsun
hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili malesef![]()
canım ne kadar güzel anlatmışsın duygularını
artık yakınına geldi sıksık ziyarete gidersin
günler çabucak geçer kavuşursunz hemencik inşallah
aminnn canım inşallahhh ..
ama insan kalbine söz geçiremiyo yinede az kaldı dayan bak 1 ay ne kadar çabuk geçti 4 ay kaldı diyorum ama içimde biyerlerde hep yanımda kalsın gitmesin istiyorum
Canım benim çoook çoook geçmiş olsun yazışından bile halsiz olduğunu hissettimselam kizlarrr
triplii cim, buble im e legom cok tsklerr.. ameliyt iyi gecti sukurr.. agrim var bgn brz dinleniyorum
ara ara girip okuyorum smdi de yeni uyandim bi cvp yazym dedim..
esim le amelyt nedeni ile konustk dun 3 kez, her ne kadar birini narkozLuyken konustgm icin hatirlamiyor olsam da:))
bgn de oglen aramis ben uyuyodum ben gei aradigimda da carsi iznine cikmis olabilirdediler kogusta yoktu
sesi iyi geliyodu kuzumun , sdce yanimda olamadigi icin cani skkndi brz..
ozledm hem de cokk ozledimm.. cok az kaldi gormememee
Ayol noluyor bizim topic kızlarınaaaaKızlar aranızda kasık fıtığı olan varmı?
inşallah çok çabuk geçer günler hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize bidaha da hiç ayrılmayız
biz 3 senedir görüşüyoruz nişanlımla. hep ayrı şehirlerdeydik memleketlerimiz okullarımız hep ayrı. 2-3 ayda bir görürdüm. koskoca 3 sene bitti şurda ne kaldı ki diyorum bende. tabi o zaman farklıydı istediğim zaamn sesini duymam nette de olsa görüşmem saatlerce sohbet etmem dayanma gücü veriyordu. şu an sürekli diken üzerindeyim Allah korusun birşey olmasın diyorum. dayanmak çok zor. Asker ocağı çok farklıymış. orda ne yapar nasıldır diyorum sürekli. ama bizler bunları da geride bırakırız. inşallah kavuşuruz:)