• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben mektubu yazmaya başladım.. akşam üstü götürüp postaneye vericem.. en hızlı hangi yöntemle gidiyorsa öyle yolluyacam=)

ay kızlar patlıcam şimdi ya hala açılmıyo site çöktü ya :14:

ya canım sabırla bekle.. sevgilimin askerlik yerine ben bakıcaktım açılmadı.. zor actım gece 3 olmuştu.. sonra kısa dönem olduğunu görünce çok sevindim.. geç olsun güç olmasın.. iyi bir sonuç olsun inşş

ya canım sabırla bekle.. sevgilimin askerlik yerine ben bakıcaktım açılmadı.. zor actım gece 3 olmuştu.. sonra kısa dönem olduğunu görünce çok sevindim.. geç olsun güç olmasın.. iyi bir sonuç olsun inşş

inşallah canım benim ya

K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA

mektup yazıp bu şekilde adresi yazsam gider mi sizce...

Canım mektuplar 10-15 günden önce ulaşmıyor bir de mutlaka kaçıncı bölük olduğunu ve postasını yazman gerekiyor.

Telefonda öğren. Posta demek koğuşu demek. Mesela 8. bölük, 10. koğuş ya da posta iki türlüde yazabilirsin.

tamam canım .. K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA yani bunlara onuda eklesem yeterli olucak diyorsun... ararsa bugun öğrenirim ama aramasada.. şu arkadaşına msj atarım yine beni arasın diye.. :=)

şu arkadaşına msj atıp ona mı sorsam bölüğü koğuşu... iki de bir de rahatsız etmek istemiyorum ama.... onların memleketlisi 20 yaşında uzun dönem bir cocukmuş.. bana msj yazmıştı.. msj ını söylerim apla:=) apla yazmış çok gülmüştüm:=)

tamam canım .. K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA yani bunlara onuda eklesem yeterli olucak diyorsun... ararsa bugun öğrenirim ama aramasada.. şu arkadaşına msj atarım yine beni arasın diye.. :=)

Evet canım yeterli tabi ki ama mutlaka ekle. Öğren yani onu. O zaman elden ele dolaşıp okunmaz. Yoksa kimin eline geçerse ona ulaştırıncaya kadar 30 defa okunur.

Bizimkide yazayım istiyor ama zaman kalmadı usta birliğine gidecek. Kargoyla yollarsamda anlamını yitirecek gibi geliyor. Komutan mektup gelenleri içtimada bir adım öne çıkartıp veriyormuş, bizimkinin çok hoşuna gitmiş normalde sevmez öyle şeyler ama herkese geliyor benim hiç adım okunmadı dedi çocuk gibi kıyamam sana dedim. Bizde ailecek şöyle bir şey hazırlamak istedik, usta birliğine göndereceğiz. Babası, annesi, babaannesi, halamız kuzenler herkes 2-3 satır bir şey yazıp altına adını yazacak. Böylece hem herkesin sevgisini duygularını yüreğinde hissedecek hemde güzel bir anı olarak kalıcak ona...

Evet canım yeterli tabi ki ama mutlaka ekle. Öğren yani onu. O zaman elden ele dolaşıp okunmaz. Yoksa kimin eline geçerse ona ulaştırıncaya kadar 30 defa okunur.

Bizimkide yazayım istiyor ama zaman kalmadı usta birliğine gidecek. Kargoyla yollarsamda anlamını yitirecek gibi geliyor. Komutan mektup gelenleri içtimada bir adım öne çıkartıp veriyormuş, bizimkinin çok hoşuna gitmiş normalde sevmez öyle şeyler ama herkese geliyor benim hiç adım okunmadı dedi çocuk gibi kıyamam sana dedim. Bizde ailecek şöyle bir şey hazırlamak istedik, usta birliğine göndereceğiz. Babası, annesi, babaannesi, halamız kuzenler herkes 2-3 satır bir şey yazıp altına adını yazacak. Böylece hem herkesin sevgisini duygularını yüreğinde hissedecek hemde güzel bir anı olarak kalıcak ona...

anladım canım.. çok iyi düşünmüşsünüzz. demek komutan öne çıkarıp veriyor.. sevinsinler barii... ona aşkımı, hasretimi anlatan bir mektup yazım.. karar veremedim şimdi o cocuğğa sorsam hemen şimdi gönderebilirim..

Egitim sisteminin nesi iyi ki atama sitesinin veritabani iyi olsun.
Resmen belli oldu ama ogrenemiyosun.
Yarim saate falan duzelir insallah .guzel haberlerini bekliyorum

sınav sonucunun acıklanmasını bekledık klavuzun yayınlanmasını bekledık kontenjanların acıklanmasını bekledık sımdı de sonuc acıklanmasını beklıyoruz. bekle bekle bitmiyo

Back
X