• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım Allahtan çok iyi haberlerini aldım bugün sevdiğimin, önümüzdeki 4 ayı rahat geçircek belli ki
bende çok iyi haberler aldım canım
iskenderundan sonra acayip rahatlamış.
iskenderun işkence yeri gibi dedi :31:

Canım aöf okul öncesi öğretmenliği için kızm melsek lisesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunu olman lazım. Bak mesela ben öyleyim.
Arkdaşının ablasına gelince evet olunmuyor 2 yıllık mezunlar olamıyorlar ancak 4 yıla tamamlarlarsa olur

canım bilgiler için çok saol bu arada okul öncesi hala zorunlu olmadımı yahu ben onu senelerdir zorunlu sanıyordum onun çocuğun okul psikolojisine girebilmesi paylaşım ve beraber yaşama alışkanlıklarını alması için zorunlu olması gerekiyor

bugün arkadaşım ikizlerini götürdü bir ikiz daha yazılmış anasınıfına biz çocukların hocasına dua ettik allah kolaylık versin diye

kızlar işiniz zor biz büyüklere laf anlatamıyoruz siz hem aillerine hem ufaklıklara laf anlatcaksınız

bugünüde yedikkk çok mutluyum

bu arada tripli kavuşucaksın askerine iyi değerlendir canım bu haftasonu güneş senin için doğsun :72::72::72:

canım bilgiler için çok saol bu arada okul öncesi hala zorunlu olmadımı yahu ben onu senelerdir zorunlu sanıyordum onun çocuğun okul psikolojisine girebilmesi paylaşım ve beraber yaşama alışkanlıklarını alması için zorunlu olması gerekiyor

bugün arkadaşım ikizlerini götürdü bir ikiz daha yazılmış anasınıfına biz çocukların hocasına dua ettik allah kolaylık versin diye

kızlar işiniz zor biz büyüklere laf anlatamıyoruz siz hem aillerine hem ufaklıklara laf anlatcaksınız

bugünüde yedikkk çok mutluyum

bu arada tripli kavuşucaksın askerine iyi değerlendir canım bu haftasonu güneş senin için doğsun :72::72::72:

bende gidiyorumm bu haftasonuu ankaraya :):)

kızlar okul öncesini nasıl okudunuz aöf tenmi bitiriliyor bende çok isterdim

arkadaşımın ablası bu yıl 2 yılllık bitirdi 2 yıl okuyunca olunmuyor değilmi banada anlatsanıza 30 yaşındaki abla hırs yapıp eğitim aldı

merci canım sen daha düşükle bile atanırdın helal olsun aldığın puan seni resmen yakın muhite göndermiş süper yaaaa

elif canım sende inşallah bidaki sefer atanırsın bugün üzülenlerde oldu malesef

Canım benimki 4 yıllık yani liseden sonra direkt okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandım
2 yıllık olanlarda genelde kız meslek çıkışlı oluyor ve ardından dikey geçiş sınavı ile 3 yıl daha okuyup bölümü bitirebiliyorlar

kızlar ben bi garip oldum sanki bi bunalımlara girdim gibi çok özlüyorum çok yalnızım evde tek başımayım ev arkadaşım yok artık :50: kendimi çeyize verdim birazcık ama hiç güzel kampanya filan yok markafonide de bişi yok ama takıntılı gbi bütün günümü internette bişiler bakarak geçiriyorum eve de hiç bakmıyorum.. halbuki daha 2 hafta önce sevgilimle koca bi pazar günü geçirip çok mutlu dönmüştüm..

kızlar ben bi garip oldum sanki bi bunalımlara girdim gibi çok özlüyorum çok yalnızım evde tek başımayım ev arkadaşım yok artık :50: kendimi çeyize verdim birazcık ama hiç güzel kampanya filan yok markafonide de bişi yok ama takıntılı gbi bütün günümü internette bişiler bakarak geçiriyorum eve de hiç bakmıyorum.. halbuki daha 2 hafta önce sevgilimle koca bi pazar günü geçirip çok mutlu dönmüştüm..

Ben yemin törenine gidemedim diye üzülüyordum ama gitsem demek ki daha kötü olacaktı :(
Bak artık sadece 4 ay var diye düşünelim gitti bi ayı

Ben yemin törenine gidemedim diye üzülüyordum ama gitsem demek ki daha kötü olacaktı :(
Bak artık sadece 4 ay var diye düşünelim gitti bi ayı

öyle allahtan zaman geçiyor, o da geçmese :( benim sorunum aslında başka şeyleri daha çok kafaya takmaya başladım boşluğa düşünce ondan galiba..

Merhaba kızlar..İki hafta önce nişanlımın yemin törenine gittim çok güzeldi haftasonu çok güzel geçti allahıma şükürler olsun çok iyiydi nişanlım, güzel vakit geçirdik ama çabuk geçti maalesef. İzmirden dönüşte işe gittim hiç uyumadan gitmez olaydım işten çıkarıldım patron iş yerini kapıyormuş beni postaladı çok moralim bozuldu mutluluğum kısa sürdü bir haftadır işsizim ve işkence gibi evde olmak hiç vakit geçmiyor saatleri sayıyorum sizinle paylaşmak istedim konuşacak kimsem yok..Askerimle hep iyi konuşmak zorundayım o yüzden üzüldüğümü sıkıldığımı anlatamıyorum morali bozulmasın diye.İnşallah en kısa zamanda iş bulurum evleneceğiz çeyizim yok orta daha offf.Bugün askerimin sesi kötüydü hasta olmuş çok yorgundu aklım onda kaldı çok huzursuzum ilaç da bulamamış allah bütün askerlerimize yardım etsin.Uyumaya çalışacağım yoksa düşünmekten delireceğim iyi geceler kızlar..:72:

[video=youtube;_K80MaQ8I3U]http://www.youtube.com/watch?v=_K80MaQ8I3U&feature=related[/video]

[video=youtube;LanUDWJZURM]http://www.youtube.com/watch?v=LanUDWJZURM&feature=relmfu[/video]:52:

cem yılmaz ın bu gösterisini belki 1000 kere izledim ama hala gülüyorum
gora, arog esprileri bile yapıyorum :27::27:

Back
X