- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
bende çok iyi haberler aldım canımevet canım Allahtan çok iyi haberlerini aldım bugün sevdiğimin, önümüzdeki 4 ayı rahat geçircek belli ki
iskenderundan sonra acayip rahatlamış.
iskenderun işkence yeri gibi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok iyi haberler aldım canımevet canım Allahtan çok iyi haberlerini aldım bugün sevdiğimin, önümüzdeki 4 ayı rahat geçircek belli ki
ben 1 yıl özel sektörde çalışmış biri olarak aman uzak durun derim herkese![]()
Canım aöf okul öncesi öğretmenliği için kızm melsek lisesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunu olman lazım. Bak mesela ben öyleyim.
Arkdaşının ablasına gelince evet olunmuyor 2 yıllık mezunlar olamıyorlar ancak 4 yıla tamamlarlarsa olur
canım bilgiler için çok saol bu arada okul öncesi hala zorunlu olmadımı yahu ben onu senelerdir zorunlu sanıyordum onun çocuğun okul psikolojisine girebilmesi paylaşım ve beraber yaşama alışkanlıklarını alması için zorunlu olması gerekiyor
bugün arkadaşım ikizlerini götürdü bir ikiz daha yazılmış anasınıfına biz çocukların hocasına dua ettik allah kolaylık versin diye
kızlar işiniz zor biz büyüklere laf anlatamıyoruz siz hem aillerine hem ufaklıklara laf anlatcaksınız
bugünüde yedikkk çok mutluyum
bu arada tripli kavuşucaksın askerine iyi değerlendir canım bu haftasonu güneş senin için doğsun![]()
kızlar okul öncesini nasıl okudunuz aöf tenmi bitiriliyor bende çok isterdim
arkadaşımın ablası bu yıl 2 yılllık bitirdi 2 yıl okuyunca olunmuyor değilmi banada anlatsanıza 30 yaşındaki abla hırs yapıp eğitim aldı
merci canım sen daha düşükle bile atanırdın helal olsun aldığın puan seni resmen yakın muhite göndermiş süper yaaaa
elif canım sende inşallah bidaki sefer atanırsın bugün üzülenlerde oldu malesef
kızlar ben bi garip oldum sanki bi bunalımlara girdim gibi çok özlüyorum çok yalnızım evde tek başımayım ev arkadaşım yok artıkkendimi çeyize verdim birazcık ama hiç güzel kampanya filan yok markafonide de bişi yok ama takıntılı gbi bütün günümü internette bişiler bakarak geçiriyorum eve de hiç bakmıyorum.. halbuki daha 2 hafta önce sevgilimle koca bi pazar günü geçirip çok mutlu dönmüştüm..
Ben yemin törenine gidemedim diye üzülüyordum ama gitsem demek ki daha kötü olacaktı
Bak artık sadece 4 ay var diye düşünelim gitti bi ayı
öyle allahtan zaman geçiyor, o da geçmesebenim sorunum aslında başka şeyleri daha çok kafaya takmaya başladım boşluğa düşünce ondan galiba..
cem yılmaz ın bu gösterisini belki 1000 kere izledim ama hala gülüyorum
gora, arog esprileri bile yapıyorum![]()
Haha aynen![]()
Az önce gülmeye ihtiyacım vardı bunlar da denk geldi iyi oldu![]()