• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar merabalar
nişanlım usta birliğine giderken bilgisayarınıda götürücek yanında ama askeriyede internet yokmuş
vınnlardan hangisi daha uygundur sınırlı mı alalım sınırsız mı hiçbir fikrim yok yardım edebilecek var mı acaba?

ben bugün turkcell fatura ödemeye gittim .. orda reklamda gördüm 29tl ye hemde 8 kişi birden girebiliyormuşş sen turkcelin sitesinden araştır..

bu topiktee herkesler eğitimciiiiii ne güzel

canım dağıt dağıt iyi geliyo çeyiz inan ben markafonide deli gibi alışverş yaptım babamın kartını bombaladım geçen hafta 2 bu hafta 1 çanta aldım kış kreasyonmu hazırladım sade şık ve sport tarz aldım siyaha yer verdim:1::1::1:ayyy böyle oyalanıyorum bide çiçekli elbise aldım kotondan yine netten kafamı dağıtıyorum

çeyiz içinde annemle takılıp ara ara bişiler alcaz bornoz seti istiyorum şu sıra marka araştırıyorum

inciciceği vın olmasada telefonuda pc ye bağlayabilir ama çok yavaş olur vında olucaksa sınırsız alsın canım

tamam canım sağol
izne geldiğinde beraber araştırıp bakarız artık onu bekleyeyim

ne güzell benim yüksekte bitti ama hala hastanede sürünmeye devam ediyorum.. ing problemini çözemedim .. bende istiyorum üni ye girmeyi..

canım olur inşallah takıldığın şeyler olursa bana sorabilirsin ben ingilizce oktmanıyım :34:

gizz bir haftadır bütün sitelere bakıyorum özellikle de elbise ve çeyiz, ama hiçbişi bulamadım aldıklarını kendi topiğine koysana fikir olur nasılsa aynı şehirde değiliz pişti olmayız canım :13:

canım olur inşallah takıldığın şeyler olursa bana sorabilirsin ben ingilizce oktmanıyım :34:

gizz bir haftadır bütün sitelere bakıyorum özellikle de elbise ve çeyiz, ama hiçbişi bulamadım aldıklarını kendi topiğine koysana fikir olur nasılsa aynı şehirde değiliz pişti olmayız canım :13:

ben kursa başladım.. ama kursu hiç beğenmedim.. almanca öğretmenliği okumuş dışarda ingilizce öğrenmiş ve okuldan yeni mezun genç bir kızı hoca yapmışlar benim beklentimi karşılamadı mesela.. yetişgin grubuna daha aktif biri olmalı bence.. neyse 1 kur gittim.. 2. kurda çok sıkıldım.. 2 tekrar alcaktım bu seferde çalışmaktan gidemedim ne olcak bilmiyorum.. üds önemli benim için ama ingilizceyide öğrenmek istiyorum..

akşammm büyük bir zevkle koycam ayyy yan yana olsakta aynı olabilir öyle takıntılarım yok kuzum sorun olmaz alll tabiki bugün matmazelli bombaladım markafonide vardı :1:

haftasonu maviden 60 tl ye 2 adet dar paça lacivert ve siyah kot aldım o kadar uygun ki mutluyum bunu alışverş merkezinden aldım yalnız

herşeyi kodlar çeklerle netten ucuza aldım

zaten bolca vaktim var çeyiz topikimide düzenlicektim akşam koyarım ben

akşammm büyük bir zevkle koycam ayyy yan yana olsakta aynı olabilir öyle takıntılarım yok kuzum sorun olmaz alll tabiki bugün matmazelli bombaladım markafonide vardı :1:

haftasonu maviden 60 tl ye 2 adet dar paça lacivert ve siyah kot aldım o kadar uygun ki mutluyum bunu alışverş merkezinden aldım yalnız

herşeyi kodlar çeklerle netten ucuza aldım

zaten bolca vaktim var çeyiz topikimide düzenlicektim akşam koyarım ben

Canım süpersin nasıl hepsine yetişiyorsun anlamıyorum.. bak sen diyince baktım markafoniye bugun, güzel şeyler gelmiş hakkaten, hatta şu sizin aldığınız ev şeklindeki anahtarlıktan da var.. bana da çek gelmedi ama 5 kargo bedava geldi onunla alayım bari :21:
mavi de indirim mi var canım 30 tl ye kot mu var?? hem de dar paça!!

Canım süpersin nasıl hepsine yetişiyorsun anlamıyorum.. bak sen diyince baktım markafoniye bugun, güzel şeyler gelmiş hakkaten, hatta şu sizin aldığınız ev şeklindeki anahtarlıktan da var.. bana da çek gelmedi ama 5 kargo bedava geldi onunla alayım bari :21:
mavi de indirim mi var canım 30 tl ye kot mu var?? hem de dar paça!!

yetişiyorum hepiciğine yetişiyorum canım

mavide otulet ama outlet ürünü değil o kadar kaliteli ki ben çok beğendim kardeşim maviye girdik kot beğenemedi kot yok dedi biz arkadşlarla öyle güzel kotlar bulduk ki kardeşte livesten aldı biz onun aldığıyla 6 parça alırdık valla

ev anahtarlığı al çok şirin ben arabalıısnıda alıcam bayılıyorum ona

Selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:)))) yeni gelebildim daha yaaa....:))) nasılsınız bakalımmm bende bugün bi muziplik varr gülümsüyorum habire çünküüü benim asker kıskançlık krizlerine girdi okulumuza gelecek yeni atama biri vardı bugün erkek oldugunu ögrendikkk aradı beni açar açmaz erkek mi kız mı diye sorduu:)))) bende erkek deyincee yıkıldııııı :))))))))))))))))

kızlar merabalar
nişanlım usta birliğine giderken bilgisayarınıda götürücek yanında ama askeriyede internet yokmuş
vınnlardan hangisi daha uygundur sınırlı mı alalım sınırsız mı hiçbir fikrim yok yardım edebilecek var mı acaba?
nasıl sokabiliyorlar bilgisayar ya? hadi telefon neyse de özellikle bilgisayara bilgi kaçağı olmasın diye kesinlikle izin vermiyorlar diye biliyorum

yetişiyorum hepiciğine yetişiyorum canım

mavide otulet ama outlet ürünü değil o kadar kaliteli ki ben çok beğendim kardeşim maviye girdik kot beğenemedi kot yok dedi biz arkadşlarla öyle güzel kotlar bulduk ki kardeşte livesten aldı biz onun aldığıyla 6 parça alırdık valla

ev anahtarlığı al çok şirin ben arabalıısnıda alıcam bayılıyorum ona

güle güle iyi günlerde kullan canımm...,

markafonide bir mont beğendim bu sene ihtiyacımda vardı.. ama çok kaba durursa diye korkuyorum gerçi burası topiği değil ama söz bidaha olmicak bi yorum yapın kızlar
$Adsız.webp

nasıl sokabiliyorlar bilgisayar ya? hadi telefon neyse de özellikle bilgisayara bilgi kaçağı olmasın diye kesinlikle izin vermiyorlar diye biliyorum

canım nişanlıma uzun çıktı asteğmen olarak yapıcak
5.30 dan sonra boşlar o yüzden sorun olmuyormuş
şimdiye kadar uzun giden arkadaşlarımızda kullandı bilgsayar

yaaaa dugunu yeni olcak sansli kizlarrr:)
deli bi arkadas grubunuz varsa bundan yapsaniza :) cok eglendim izlerken
simdi evlensem kesinnnn yapardim neden gormedim diye aklima gelmedi diye yikildim
benim foto cekiminin bi bolumu arkadaslarimla olmusti o bile ne kadr eglenceliydi
bunu gorunce cokk kiskandimm

Berrak & Gürkan - Can't Take My Eyes Of You on Vimeo

Aron diye bir marka, pek bilmiyorum ama kaliteli görünüyor.. kalitesini beğenmezsem geri gönderirim ancak tipini beğenmezde gönderirsem kuponlara yazık olacak :( bi de hardal rengiyle siyah arasında kararsız kaldım.. esmer olduğum için hardal bana gitmeyebilir ama siyahtan biraz bıktım.. fiyatı da çok iyi geldi, ben pek güzel mont bulamıyorum burada sadece koton var bu anlamda.. off bilemedim

Aron diye bir marka, pek bilmiyorum ama kaliteli görünüyor.. kalitesini beğenmezsem geri gönderirim ancak tipini beğenmezde gönderirsem kuponlara yazık olacak :( bi de hardal rengiyle siyah arasında kararsız kaldım.. esmer olduğum için hardal bana gitmeyebilir ama siyahtan biraz bıktım.. fiyatı da çok iyi geldi, ben pek güzel mont bulamıyorum burada sadece koton var bu anlamda.. off bilemedim

valla bilemedim markaya takılırım ben o yüzden öyle söyledimm hardal alma derim lacivert olan daha hoş duruyor gibi.. birde aynı yerdeyiz anladıım kadarıyla journey e bakabilirsin ben gecen yıl ordan almıstım:)

valla bilemedim markaya takılırım ben o yüzden öyle söyledimm hardal alma derim lacivert olan daha hoş duruyor gibi.. birde aynı yerdeyiz anladıım kadarıyla journey e bakabilirsin ben gecen yıl ordan almıstım:)

journey kapandı diye biliyorum.. sen de mi burdasın??? nerdesin?? özelden yazabiliyorsan yaz istersen ama ben yazamıyorm henüz..

yaaaa dugunu yeni olcak sansli kizlarrr:)
deli bi arkadas grubunuz varsa bundan yapsaniza :) cok eglendim izlerken
simdi evlensem kesinnnn yapardim neden gormedim diye aklima gelmedi diye yikildim
benim foto cekiminin bi bolumu arkadaslarimla olmusti o bile ne kadr eglenceliydi
bunu gorunce cokk kiskandimm

Berrak & Gürkan - Can't Take My Eyes Of You on Vimeo

canım videonun konusu nedir çatlarım akşama kadar şirkette malesef gözükmüyor videolar

lovemuffin ben baktım markafonye şimdi ama kalitesini blmiyoruz kiii oda var canım

Back
X