• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte bnm az önce attığımm :):)
aynen ya, gelinliğimi giyip saçımı başımı yaptrıp arkadaşları toplayıp bi klip de ben mi çeksem acaba die bile düüşündm :))))) ama o günkü neşe gibi olmaz kesinlikle..

aiy o gözümden kaçtı demekk, ama uygun fiyata yapanlar varr, klasik videodan iyidir,
çok sıkıcı izlemek bile gelmiyor insanın içindenn
böle bişi yapılabilirrrr
bu arada nikitaa haberlerini okuyorum burdann,
iyisinnn çok sevindimmm daha iyi olursun inşallah
ameliyatın sizlere güzel haberler getirmesine yardımcı olur umarımmmmm :54:

yaaaa dugunu yeni olcak sansli kizlarrr:)
deli bi arkadas grubunuz varsa bundan yapsaniza :) cok eglendim izlerken
simdi evlensem kesinnnn yapardim neden gormedim diye aklima gelmedi diye yikildim
benim foto cekiminin bi bolumu arkadaslarimla olmusti o bile ne kadr eglenceliydi
bunu gorunce cokk kiskandimm

Berrak & Gürkan - Can't Take My Eyes Of You on Vimeo

bu arada senin videdoa şarkı söylemişler benimkinde düğünleri varr
demek kii bayağı eğlenceli bir çift herşeyleri çok eğlenceliii :)

dyyg canım sana şu an cevap veremiyorum msjım 100 olmadıgı için ama olmak üzere ve seni cok iyi anlayabiliyorum aynı sey vakti zamanında benimde basıma gelen bir durum konusuruz bunu;)

aiy o gözümden kaçtı demekk, ama uygun fiyata yapanlar varr, klasik videodan iyidir,
çok sıkıcı izlemek bile gelmiyor insanın içindenn
böle bişi yapılabilirrrr
bu arada nikitaa haberlerini okuyorum burdann,
iyisinnn çok sevindimmm daha iyi olursun inşallah
ameliyatın sizlere güzel haberler getirmesine yardımcı olur umarımmmmm :54:

:) aminnnnnnnnnnnnn
önce kori gelsin bi huzura erelim , biraz zaman geçirelim belki o zmn da 9 ay dan geriye şafak sayarız :):):)
gerçi o beni dün bgn aramadı, aramamaya devam ederse ona bebek filan yok, haberi yok ama neyse :) bu akşam arar, sorarım bakalım unuttun mu beni burada ameliyatlı bi şekilde diye...

videolar ile ilgili,harika olmuş ya çok şirinler her halleri eğlenceli,
ben düğün videosu yerine şarkı videosu atmışım ynalışlıkla
bu şarkı işini yapan da çok kişi var, ilk dansını kendi söledikleri şarkı ile yapanlar :) aama been en çok arkadaş videosunu sevdim :)) çok eğlenceli, ömür boyu kalıcak bi hatıra, harika,
zaten evlenirken, paraya kıyılması gereken bişey foto bence , insanın elinde o güne ait tek şey, oraya harcanan para en güzel para :) eşya sonra da alınır,1 şey eksik olsun fotolar tam olsunn..

:) aminnnnnnnnnnnnn
önce kori gelsin bi huzura erelim , biraz zaman geçirelim belki o zmn da 9 ay dan geriye şafak sayarız :):):)
gerçi o beni dün bgn aramadı, aramamaya devam ederse ona bebek filan yok, haberi yok ama neyse :) bu akşam arar, sorarım bakalım unuttun mu beni burada ameliyatlı bi şekilde diye...

videolar ile ilgili,harika olmuş ya çok şirinler her halleri eğlenceli,
ben düğün videosu yerine şarkı videosu atmışım ynalışlıkla
bu şarkı işini yapan da çok kişi var, ilk dansını kendi söledikleri şarkı ile yapanlar :) aama been en çok arkadaş videosunu sevdim :)) çok eğlenceli, ömür boyu kalıcak bi hatıra, harika,
zaten evlenirken, paraya kıyılması gereken bişey foto bence , insanın elinde o güne ait tek şey, oraya harcanan para en güzel para :) eşya sonra da alınır,1 şey eksik olsun fotolar tam olsunn..

aynen ya benim gözümü kırpmadan vericeğim tek şey fotoğrafçıya ayırdığım fotoğraf olucak sanırımmm
dediğn gibi ben çok severim fotoğraf çekmeyi makinamda var
biliyorum herşey unutuluyor anıları saklamak çok önemliii :)
benimkide 2 gündür aramıyorduuu,
ben çok geç uyanıoyurm 10da aradı açtım ama ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum
uyku sersemi :)
tekrar arar umarımm
bu ara çok meşgullar hepsi heraldee ya
eskisi gib aramıyor benimkisiii :(

Back
X