• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offff yaaaaaaaaaa ama benn haklıyımm işteee benn :(((( hiç de pohpohlamadımm son mesajım" iyi görüşürüz " sinir oldum napimmm napimmm:(8

onlar askerdeyken biz haklıysak da haksızız kızlar çünkü onlara göre onlar orda hapis, biz dışarda özgürüz. o yüzden hiiçççç üzmeyin kendinizi düzelir herşey

aradı kısacık konustkk hep öyle oluyor zaten kıbrıs olunca
gayet ii kapattkk
sonra msj geldi telime arkadasından tel bulmus
yarım saat msjlasalm dedi ilk defa oluyor bu sevindim falan
cok özledimm bitanem falan yazmıs napiosn okul nasıl falan demiş
bende işte bende özledim okul ev bildiin gibi dedimm işte biraz okuldan bahsettim gelen cevapta sey demiş hadi ya demek bensiz gülüp egleniosunuz adım gecmiomuu hiç demiş bende hani işte böle böle dedim adın gecio yada gecmio demedimmesajda
üst üste iki üc defa adım gecmiomu beni konusmuyolarmı
dedi en sonunda tepem attı ıkonusulmadı dedim bir kez konustuk onu da anlattım sana zaten dedim ama eger özel olarak seni konusmasını istedgn biri varsa söle dedim( kızları kasdederekkk)))işte bu sefer hemen üste cıktı bensenle msjlasmak için ne bicim insanlarla muhattap oluyorum senin yaptıgın ayıp falann...:QQQQQ

onlar askerdeyken biz haklıysak da haksızız kızlar çünkü onlara göre onlar orda hapis, biz dışarda özgürüz. o yüzden hiiçççç üzmeyin kendinizi düzelir herşey

aynen canım katılıyorum dün konuşuyoduk bende sennle askerlik yapıyorum benm işimde zor dedim şakayla karışık aman neresi zor sen annenin evinde rahatsın dedi
askerlik bitene kadar alttan alıcaz artık onları

gayet ii kapattkk
bende işte bende özledim okul ev bildiin gibi dedimm işte biraz okuldan bahsettim gelen cevapta sey demiş hadi ya demek bensiz gülüp egleniosunuz adım gecmiomuu hiç demiş bende hani işte böle böle dedim adın gecio yada gecmio demedimmesajda
dedi en sonunda tepem attı ıkonusulmadı dedim bir kez konustuk onu da anlattım sana zaten dedim ama eger özel olarak seni konusmasını istedgn biri varsa söle dedim( kızları kasdederekkk)))işte bu sefer hemen üste cıktı bensenle msjlasmak için ne bicim insanlarla muhattap oluyorum senin yaptıgın ayıp falann...:QQQQQ

oooo tribee geeel :) kız üzülme psikolojisi bozulmuş onun :)

gayet ii kapattkk

aa canım sen hata etmişssin sürekli senden bahsediyoruz hep birlikte dicektin :1: şaka bi yana üzme kendini belli ki onu düşünüp düşünmediğini merak etmiş, kendini yalnız hissetmiş orda, en yakını olarak da seni üzmüş. inan ki hepsi böyle hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

sanki senle msjlaşması sadece senin işine geliyo beyefendinin kimlerle muhattap oluyormuş bide kendin için olmuşsundur deseydın

birgün iyiyse birgün tuhaf çözemiyorum
herzaman yaptığım şakaları bile ciddiye almaya başladı tersliyo hemen

canım bugun aradı işte.. bulaşık yıkıolarmı,tuvalet temizliyorlarmış, ortalığı süpürüyoruz diyor.. kötü diyor burası.. her an katil olmamak için zor tutuyorum kendimi dedi.. bana da anlatmak istemiyormuş fazla benide sıkıp üzmemek için... bende burda gizemin dediği gibi alttan aldım... hiç bişeye ses çıkarmıyorum

canım bugun aradı işte.. bulaşık yıkıolarmı,tuvalet temizliyorlarmış, ortalığı süpürüyoruz diyor.. kötü diyor burası.. her an katil olmamak için zor tutuyorum kendimi dedi.. bana da anlatmak istemiyormuş fazla benide sıkıp üzmemek için... bende burda gizemin dediği gibi alttan aldım... hiç bişeye ses çıkarmıyorum

bizimde hafta sonları eve gittiğinde tartışma çıkıyo genelde
nişanlımda pek naptıklarından bahsetmiyo soru cevap yapıyoduk gittiğinden beri sinirlerimi bozmaya başladı bende sormuyorum artık ne anlatırsa

Back
X