• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bubblecım başınız sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten
Burçlara inananınız var mıdır bilmiyorum ama acaba diyorum bazı gezegenler geri mi gidiyordur nedir
Tövbe haşa
Yani bu ara herkeste var böyle üzücü durumlar
Raabim hayırlara çıkarsın inşallah
Sağol canım, bilemiyorum artık burçlarlamı alakalı ama hastalıklar üzerimizde dolaşıyo şu sıra ailemizin :(
basiniz sagolsun canim .. Allah sabir versin..
yakin otuyoruz ben sana yoldaslik ederim istersenn
kendini yalniz hissetme.. yemek yeriz sinemaya fln gideriz is cikisi
Teşekkürler tatlım çok iyi olur bi başıma kaldım burda ailem arkadaşlarım sevgilim hep uzakta :14:
Bubble canım başınız sagolsun.Allah sabır,dayanma gücü versin sizlere.

Mercicim kınalar çok şirin çok hoş düşünülebilir de kırmızı ojeli el şeklinde biskuvi hoşuma gitmedi.Kötü görünüyor bence.Yiyecek olsam yiyemem ben onu.
Sağol tatlım amin.. En çokta anneme versin dayanma gücü çünkü önce bir kardeşi beyin kanaması geçirdi şimdide diğerini kaybetti. Çok güçsüzleşti nasıl toparlanacak bilmiyorum..

Belki de el işiyle alakalıdır.Okadar güzel ve profesyonellerini gördüm ki düğün temalı kötü göründü gözüme benim.Ojeler özellikle.Daha baska arastırırsın sadece buna takılı kalma derim.
Yengem arkadasına dugun hedıyesı gelınlık ve damatlık kurabıyelerı yaptırtmıstı.Hayran olmustum onlara mesela.Her detayı işlemişti hamurun üzerine.Biraz daha bakın istersen sende.

Banada dün gecenin uykusuzluğu iyice vurdu.Sevgilim bi yandan yok bişey merak etme ediyor.En azından dün geceki kadar kaskatı değil vucudum.Nasıl sıkmışsam kendimi...

ben örnek olsun diye gösterdim zaten kına zamanı araştırırım daha detaylısını. sende sıkma canım kendini Allah korusun hasta falan olursun böyle, ailenden de uzaksın dikkat etmen lazım kendine

Bubblecım sıkma canını demekle düzelmeyecek biliyorum ama tek diyebileceğim sen de kendine dikkat et
Dik durmaya çalış
Geçecek inşallah bu günler

işte benimde biir haritam olduuu....

$ddd.webp

Haritada son durummm

$haritall.webp :43:

Komutanları bizimkinin koğuşa yani hepsine demişler ki bundan sonra daha sıkı olacak telefonlarınızı verin demişler
Bugün de birisi kaptırmış komutana telefonunu
Valla aşkım yeter ki hayırlısıyla bitsin bana arada iyi olduğunu bildir
Ben mesaj filan istemem dedim
Allahın izniyle zaten şurada 2 ay bile kalmadı dedim
Ama sinirleri çok yıprandı artık biliyorum
Ki bizimki çok sabırlıdır
Geçen gün komutanı arabasını almış gitmiş
Sinirden deliye dönmüştü
Ya arabanın başına bi iş gelirse diye,araba üstüne zimmetli çünkü
Hayırlısıyla bir bitseydi inşallah

Son düzenleme:
ayy benim nişanım o kadar karambole geldiki anca bohça hazırlayabildik, kimse de yardımcı olmadı ordan oraya koşturduk durduk nişanlımla, elimizde listeler. o yüzden ben kendimi kına ve düğün için hazırlıyorum, kına için şöyle kurabiyeler düşündüm öncelikle
Eki Görüntüle 557641
ismi bile tutturdum yani :1:
bide hediye kınalar için şu bebeklerden düşündüm
Eki Görüntüle 557645

çok şirinler dimiiiii :16:

gerçekten çok şirinlermişş
benimde nişanım çok aceleye geldi tarihe bi anda karar verildi ve farklı şehirlerden olunca herşeye ben koşmak zorunda kaldım. hatta çikolata hazrlatmaya bile nişanlımla bende gittim. beğenemdik nasıl olsun die adamda dediki gelin hanım nasıl şeyler sever diye bende gelin benim dedim adamda hönk kaldı ben sizi görümce falan sandım dedi :1:
düğünde böyle olmaz diyodum ama gene herşeye ben koşturucamm

Süper bi koli olmuş ama en güzeli sigaralar olmuş :27::27:

Haha tahmin etmeliydim senin en çok sigaraları seveceğini :D:D
O değil de çocuğa sigara içme diyorum ya çakmak alıyorum ya nargile ya sigara:27::27:
Benden anne de olmaz tutarsızlık örneğiyim :1::1:
Yok ama söz verdi ondan bunlar böyle önceden kutluyorum :52::52:

Haha tahmin etmeliydim senin en çok sigaraları seveceğini :D:D
O değil de çocuğa sigara içme diyorum ya çakmak alıyorum ya nargile ya sigara:27::27:
Benden anne de olmaz tutarsızlık örneğiyim :1::1:
Yok ama söz verdi ondan bunlar böyle önceden kutluyorum :52::52:

Askerde içmicekte nerde içecek yahu :ssz:
sıkıntıdan bütün gün benimki 2 pakete yakın bitiriyor :ssz:

ayyy çok güzel olmuş hepsi bayıldım
bende kargo yollamayı düşünüyodum ama nişanlım istemiyo kargolar bazen sıkıntı yaratıyo diye

2007hu senin bornozlarında güzelmiş canım güzel günlerde kullan ama ben paylaştığım linktekini istiyorum ya da çok benzerini. Tam gelin çeyizliği bir bornoz diye düşünüyorum o yakasındakiyle falan ama bulamadım maalesef bugün en son linense mail attım, cevap bekliyorum. İstanbulda falan bile olsa getirttiricem o bornoz benim olmalı.
:1:

Sağol canım inşallah daha güzeli ve istediğin senin olsun:3:

Kızlar ben geldim,

Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.

Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.

İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.

Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.

Çok kötü bi gün geçiriyorum Allahım yarın aydınlığa ulaştır(amin).
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
Burda yapayalnız kalıyorum. Bu 1 haftayı bi atlatabilsem..

Canım başın sağolsun... seni çok iyi anlıyorum çünkü bende ağustos ta kaybetttim gencecik dayımı :43: Allah rahmet eylesin tüm geçmiş ölmüşlerimize

Askerde içmicekte nerde içecek yahu :ssz:
sıkıntıdan bütün gün benimki 2 pakete yakın bitiriyor :ssz:

Hah o da aynen böyle söylüyor dur hanım burada içmeyeceğim de nerede içeceğim diyor :D

ayyy çok güzel olmuş hepsi bayıldım
bende kargo yollamayı düşünüyodum ama nişanlım istemiyo kargolar bazen sıkıntı yaratıyo diye
Valla bende çok çekiniyordum ama ben direkt kendi komutanlığına gönderdim
Nöbetçi askerden gitmiş elleriyle almış şansa :D:D
Herkesin dolabına koymuş yengeniz gönderdi demiş :D
Haha yalnız diyorum ki akşama karnınız bozulursa hepinizin ne olacak? O zaman beni topa tutarlar diyor :D
Aman çok şükür bi şey olmadı
Kitabını dergilerini okumuş bitirmiş
Kurabiyeleri söylemiyorum bile :D:D

Kızlar ben geldim,

Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.

Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.

İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.

Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.

Okurken gözlerim doldu :ssz:
Raabim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallahh

Kızlar ben geldim,

canım benim gözlerim doldu okurkenn
haritada da 01 i görmeye çok az kaldı biraz daha sabır

Back
X